Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 91 92 93 94 95 ... 100 101 »
 Юнаки - 1:4

23 жовтня. Олієво-Королівка. Стадіон "Колос" 200 глядачів.

Суддя: Гайдаш Василь (Серафинці).

Голи у "Ясполя": Сливка, Беньковський, Матієк, Струтинський.

         Через різні причини одразу 5 футболістів основного складу другої ясенівської команди не поїхало до Королівки на останній матч сезону 2010. Тож шанс вийти на поле у звітній зустрічі отримали хлопці, які гріють лаву запасних. Хоча мета перед ними стояла одна - перемога і можливість посісти третє призове місце. Так, зрештою, і сталося.
         Першими відзначилися господарі поля з пенальті. Після того, як у карному м`яч влучив у руку Бондаруку, суддя без вагань вказав на "точку". Та під завісу зустрічі "Яспіль - 2" відігрався. Матієк сильно пробив зі штрафного, воротар не зумів приборкати м`яч і Сливка на добиванні зрівнює рахунок. За нічийного результату команди пішли на перерву.
         У другому таймі на полі домінували гості ... Читати далі »
Переглядів: 1066 | Додав: Адмін | Дата: 23.10.10 | Коментарі (3)

Юнаки - 1:2

17 жовтня. Богородчани. Стадіон ім. Поворозника, 200 глядачів.

Голи:   Богородчани ( 85 хв., 90 хв. автогол) - Келець (9 хв., автогол), Ольшанецький (60 хв. автогол)

Ясенів Пільний: Синчишен (к), Ольшанецький, Куташ, Мандич П., Гловацький, Келець, Киюк, Кіцак, Томащук, Мандич А., Савчук.

        Після цього матчу прийдеться повірити в прикмету, що жінку не можна брати в автобус, коли їдеш на футбол. А саме так сталося, коли команда їхала на календарну гру до Богородчан і взяли до обласного центру дружину одного з тренерів. Хай як би там не було, але чомусь і не пригадаю, щоб в одному матчі було аж три автоголи... Як зауважив хтось з місцевої публіки, що "Яспіль" хоч і  більше атакує, наші відбиваються, але голи вони самі собі забивають". 
       Уже в дебюті зустрічі після подачі кутового Келець головою зрізає м`яч у власні ворота. Окрилені успіхом, "газовики" проводять ще ряд небезпечних атак ... Читати далі »
Переглядів: 1100 | Додав: Адмін | Дата: 17.10.10 | Коментарі (9)

Юнаки - 2:1

10 жовтня 2010 року. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена" 250 глядачів.

Суддя: Крашенінніков Владислав ( Калуш )

Голи: Киюк ( 51 автогол ) , Щеглюк ( 60. 75 хв.)

Ясенів Пільний: Синчишен, Мандич П., Ольшанецький, Куташ, Гловацький, Келець, Киюк, Томащук, Мандич А., Савчук, Щеглюк (к).

Надвірна: Ольховий, Угринчук, Баб`юк, Зуєнко, Савчук, Ільницький, Капущак (Близнюков 65), Савіцький, Стефанюк, Максим`юк І., Максим`юк А. (Хомич 73).

              Так сталося, що всі три голи в цьому матчі були забиті в другоиу таймі і всі три - гравцями господарів. А першу половину зустрічі інакше як ганьбою назвати не можна. Такої беззубої гри у виконанні "Ясполя" в цьому сезоні ще не було. Щоправда, три моменти для взяття воріт "Бескида" було, але констатуємо беззаперечний факт: повне домінув ... Читати далі »

Переглядів: 1003 | Додав: Адмін | Дата: 10.10.10 | Коментарі (7)

Юнаки - 8:0

03 жовтня. Тлумач. Стадіон "Колос" 300 глядачів.

Суддя: Семанюк Тарас (Ів.-франківськ)

Голи: Вікарюк (30, 37 хв.), Павлюк ( 64, 67 хв. з пенальті), Мазурик (75 хв.).

Попередження та вилучення - не було.

Тлумач: Ткаченко, Качан, Борик ( Шифер ), Гуменяк І., Гуменяк Д., Семчій, Вікарюк, Олійник Р., Синишин (Єжижанський 62), Павлюк, Мазурик.

Ясенів Пільний: Синчишен, Мандич П., Ольшанецький, Куташ, Гловацький, Келець, Киюк, Томащук, Мандич А., Савчук, Щеглюк (к). 

             Від такого розгрому шоковані всі: і вболівальники "Ясполя", і самі футболісти, і місцеві, які прийшли подивитися футбол на тлумацький стадіон  "Колос". Перші пів години на полі точилася рівна боротьба з перемінним успіхом то однієї, то іншої команди. Нічим особливим команди в цей відрізок часу глядачів не порадували. Аж поки не наступила 30 хвилина. Суддя призначив штрафни ... Читати далі »
Переглядів: 1034 | Додав: Адмін | Дата: 03.10.10 | Коментарі (5)

Юнаки - 0:4

30 вересня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена" 100 глядачів.

Суддя: Сушко Кирил (Калуш).

Голи: Щеглюк ( 72 хв.) - Шевчук ( 17 хв.)

Ясенів Пільний: Синчишен, Мандич П., Ольшанецький, Куташ, Гловацький, Келець (Киюк), Томащук, Мандич А., Петрівський, Савчук, Щеглюк (к).


Попередження: Щеглюк 19, Ольшанецький 22, Куташ 73 - Сікач 7, Басараб 22, Яріш 73, Басюк 86, Вандзіляк 87.

Вилучення: Сікач 18.

        Весь перший тайм гравці обох коианд не порадували нечисленних глядачів змістовною грою. В діях команд спостерігався сумбур, гра в основному проходила в центрі поля, без якогось натяку на атаку. Зате футболісти діяли досить жорстко, в окремих випадках гра переходила в грубощі. Тому й не дивно, що суддя матчу роздавав на ліво і направо "гірчичники", а гравця гостей за друге попередження вилучив з поля. Франківці першими відкрили рахунок у матчі. Щоправда ста ... Читати далі »
Переглядів: 875 | Додав: Адмін | Дата: 30.09.10 | Коментарі (3)