Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 93 94 95 96 97 ... 100 101 »
Юнаки - 0:5

09 вересня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена" 300 глядачів

Голи: Вийчук (15 хв.), Томащук (85 хв.)

Нереалізований пенальті: Щеглюк( 56 хв.)

Ясенів Пільний: Синчишен, Мандич П., Дубина, Куташ, Савчук , Киюк, Томащук. Петрівський,  Мандич А., Вийчук, Щеглюк (к).

Івано-Франківськ: Іконніков, Новицький(к), Гаврилишин, Урбанович, Москалик, Вірстюк, Кравців, Коржук, Гуйван, Гутьян, Калайда.
Запасні: Петрук, Рудницький, Лучків.

Вилучення: Новицький (2 ж.к.)

Суддя: Нізола Андрій (Ів.-Франківськ)

       Це вже була четверта зустріч суперників між собою в цьому сезоні, враховуючи кубкові матчі. Нагадаю, вигравши перший кубковий матч в Ясеневі – 3:1, на виїзді «Яспіль» мінімально поступився 1:0 і пройшов далі. В матчі чемпіонату в першому колі перемогу теж святкували хлопці з обласного центру, забивши пер ... Читати далі »
Переглядів: 1168 | Додав: Адмін | Дата: 09.09.10 | Коментарі (8)

Юнаки: +:-

05 вересня. Чортовець. Стадіон "Колос" 150 глядачів.

Суддя: Гайдаш Василь (Серафинці)

Голи: Никифорук, Заячківський, Чортовець(автогол ) - Скали (пенальті)

    Після цієї перемоги друга ясенівська команда вийшла на третю сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Городенківського району, оскільки Котиківка мінімально поступилась. Поступаючись після першого тайму 0:1, в другому забили три сухі м`я чі. А ось юнацьким складам команд не судилось зіграти через запізнення гостей на матч. Їм зарахована технічна поразка. У суботу і в неділю "Яспіль - 2" проведе два домашні поєдинки проти Луки та Вільховець відповідно.

Результати інших матчів ХХ туру:

Семенівка — Котиківка — 2:0 (юнаки — 3:1), Глушків — Острівець — 0:2 (1:1), Торговиця — Воронів — 3:2 (4:1), Топорівці — Олієво-Королівка — 2:1 (6:0), Чернятин —Вільхівці — 2:0 (5:0), Серафинці — Лука — +:- (8:0) . Початок ігор у ... Читати далі »
Переглядів: 869 | Додав: Адмін | Дата: 05.09.10 | Коментарі (4)

Юнаки - 2:2

05 вересня. Гвіздець. Стадіон "Колос" 150 глядачів.

Суддя: Куш Ярослав (Ів.- Франківськ)

Ясенів Пільний: Синчишен, Ольшанецький, Гловацький, Мандич П., Дубина, Куташ, Савчук , Киюк, Томащук. Мандич А., Вийчук, Щеглюк (к).

Долина: Гала, Демків, Гошовський, Громоляк, Вецко, Паращій , Лебега, Романишин, Гутник (Клебан 60), Шатковський, Ляхович.

Голи: Щеглюк (39 хв., 63 хв., 80 хв.), Вийчук (46 хв.)

Попередження та вилучення: не було

Через дискваліфікацію власного стадіону «Яспіль» проводив свій домашній матч проти долинського «Нафтовика» в сусідньому Коломийському районі – селищі Гвіздець. Прибравши ініціативу до своїх рук вже з перших хвилин зустрічі, ясенівці домінували впродовж усього матчу, створивши таку кількість гольових моментів, що вистачило б на кілька матчів. Одразу кидалось у вічі збалансованість в усіх ланках. Грал ... Читати далі »
Переглядів: 969 | Додав: Адмін | Дата: 05.09.10 | Коментарі (9)

Юнаки - 2:0

29 серпня. Яремче. Стадіон "Карпати" 200 глядачів.

Суддя: Семанюк Тарас (Ів.-Фр)

Яремче: Кудла (Іванків 88), Вовчак (Українець 71), Яневич, Коцаб'юк (Литвин 83), Кавінський, Белей, Ципердюк Р., Ткачук (Василів 46), Веприк (Чабан 62), Ципердюк І. (Чопик 62), Олійник (Шафарчук 78).

Ясенів Пільний: Синчишен, Ольшанецький, Гловацький, Мандич П., Дубина. Куташ (Савчук 46), Киюк, Томащук. Мандич А., Іванчук, Щеглюк (к).

Попередження: Ольшанецький 43, Мандич П. 43, Щеглюк 64.

Голи: Олійник 9, Ципердюк І. 16, Кавінський 17, Веприк 35.

Яремчанські «Карпати» виграли звітну зустріч в одного з аутсайдерів чемпіонату «Ясполя» , як мовиться , на класі. Усі чотири голи були забиті в першій половині зустрічі. Розмочив рахунок на 9 –й хвилині матчу Андрій Олійник, пробивши точно лівою ногою в ближній кут воріт після прострілу з лівого флан ... Читати далі »
Переглядів: 891 | Додав: stepan_nykyforuk | Дата: 30.08.10 | Коментарі (2)

22 серпня . Ясенів Пільний. Стадіон « Парк-Арена » 1500 глядачів.

Юнаки – 0:1

Голи: Щеглюк (75 хв.) - Ковцун (13 хв.) , Корнута (86 хв.)

До забитого гола жодній із команд не можна віддати перевагу . Та все ж перша прикра помилка в захисті коштувала господарям дорого . Ковцун, вийшовши віч-на віч з голкіпером, перекинув останнього і відкрив рахунок в матчі. Видно цей гол сильно вплинув в психологічному плані на господарів, адже після цього «Пробій» заволодів ігровою та територіальною ініціативою і володів нею до кінця першого тайму. Гра проходила без особливих голевих моментів, хіба що варто відзначити удар зі штрафного у виконанні Щеглюка, після чого м`яч влучив у хрестовину воріт . У другій половині зустрічі «Яспіль» заграв активніше, особливо ж виділявся у їхньому складі нападник Іван Щеглюк . В одній з атак він увірвався в карний майданчик гостей , обіграв на замасі захисника , і останній зачепив його за ногу , але свисток арбітра мовчав . А за якусь мить чергов ... Читати далі »
Переглядів: 1224 | Додав: stepan_nykyforuk | Дата: 22.08.10 | Коментарі (7)