Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 89 90 91 92 93 ... 100 101 »

`3 тур

02 березня

«Яспіль» 1:3 «Прут»

  Гол : Яремчук (43 хв.) .

         В матчі проти делятинського «Прута» склад ясенівців змінився наполовину. Відчувалась незіграність команди. Чого не можна сказати про їхнього суперника, який виявився досить міцним горішком. Хоч і два голи були забиті делятинцями через суддівські помилки,але це зовсім не применшує їхньої перемоги . Першими відкрили рахунок в матчі номінальні гості, але за хвилину Андрій Яремчук встановив « статус-кво». За нічийного рахунку команди п ... Читати далі »

Переглядів: 636 | Додав: Адмін | Дата: 02.03.11 | Коментарі (0)

2 тур

01 березня

 " Ніка-Динамо" 1-2 "Яспіль"

 Голи: "Ніка" ( 72 хв. з пенальті ) - Щеглюк ( 16 хв.), Вийчук ( 53 хв. )

      Уже на 3-й хвилині матчу "Яспіль" мав виходити вперед після того як Андрій Яремчук впритул "розстрілював" ворота "Ніки" , але воротар якимось чудом врятував свою команду. Але через якихось 13 хвилин все той же страж воріт помиляється на виході і Іван Щеглюк відкриває рахунок в матчі. У першому таймі гості ще двічі мали нагоди збільшити рахунок, але не вистачило влучності. На початку другого тайму своє слово сказав інший нападник "Ясполя" Олександр Вийчук, який пройшов лівим флангом і пробив з гострого кута повз воротаря, забивши другий гол. Господарі в свою чергу проводять протягом другої половини гри 8 замін і вже гра переміщається на половину поля гостей. Особливо виділяється лінія півзахисту "Ніки", особливо крайні півзахисники. Відквитали франківці один гол із досить сумнівного ... Читати далі »

Переглядів: 710 | Додав: Адмін | Дата: 01.03.11 | Коментарі (2)

1 тур, 26 лютого

Група А

"Нафтовик" (Долина) - "Придністров'я" (Тлумач) - 3:1

"Ніка-Динамо" (Івано-Франківськ) - "Прут" (Делятин) - 1:0

Група Б

"ГалВапно" (Галич) - "Тепловик" (Івано-Франківськ) - 1:3

"Енергетик" (Бурштин) - "Кроно-Карпати" (Брошнів) - 3:0

2 тур, 27 лютого

Група А 

... Читати далі »

Переглядів: 669 | Додав: Адмін | Дата: 27.02.11 | Коментарі (0)

" Гроза " Ясенів Пільний - ДЮСШ - 1:3   Гол : Сливка Степан.

" Каменяр " Серафинці - " Яспіль "  - 2 : 6   Голи : Яремчук ( 3 ) ; Савчук ( 2 ) ; Йоник .

Ясенів Пільний - 2 - "Дружба" Городенка - 1:5  Гол : Струтинський

     Другої поразки з однаковим рахунком 1:3 зазнала "Гроза" (перша назва "Ясен") і практично втратила шанси на вихід із групи . Хоча за рівної гри проти спортивної школи і невикористаних гольових моментів могла розраховувати і на сприятливий для себе результат .

    " Яспіль " поступаючись по ходу зустрічі 0:2 , зумів переломити хід поєдинку і забив шість м`ячів . Після двох турів команда впевнено посідає перше місце у своїй підгрупі .

    На жаль, не вистачило досвіду другій ясенівській команді, яка програла свій третій матч на турнірі . Цього разу наші хлопці поступились городенківській "Дружбі".

Переглядів: 722 | Додав: Адмін | Дата: 19.02.11 | Коментарі (0)

Обидва президенти ФК " Яспіль " - Степани - Чижевський та Щербанюк радо погодились на інтерв`ю для нашого сайту і розповіли про стан та перспективи команди у новому році .

1) Як ви оцінюєте виступ команди у минулому році ?

Ч. С. - Оцінюючи виступ «Ясполя» в сезоні 2010 року можна сказати наступне: вперше у своїй історії ми грали на такому високому рівні. Перед початком сезону завданням для команди було увійти в чільну десятку. Як бачимо з підсумкової турнірної таблиці – 13 місце – воно не виконане. Хоча засмучуватись і зупинятися на цьому ми не будемо, а рухатимемось уперед .

Щ. С. – На виступ команди вплинуло багато чинників . Попри всі негативи, які були , хочу відзначити , що в окремих матчах «Яспіль» зіграв просто чудово , показавши при цьому жагу до боротьби і змістовну гру .

2) Які плани на наступний футбольний сезон ?

Однозначно грати ... Читати далі »

Переглядів: 875 | Додав: Адмін | Дата: 10.02.11 | Коментарі (0)