Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 92 93 94 95 96 ... 100 101 »
Юнаки - 3:0

26 вересня. Івано-Франківськ. Стадіон "Гірка" 300 глядачів.

Голи: Нестерук (37 хв., 53 хв.), Царук (78 хв.) - Щеглюк ( 40 хв.), Вийчук ( 87 хв.)

Попередження: Шкварилюк 44 - Щеглюк 36.

Арбітр: Заровецький Володимир

Івано-Франківськ: Гавадзюк, Яценко,Михайлів (Ковальчук), Царук, Слободян, Шкварилюк, Дронь, Шпирка, Уграк, Гундяк, (Христонько), Нестерук.

Ясенів Пільний: Синчишен, Мандич П., Ольшанецький, Куташ, Гловацький, Коновалик , Келець (Дубина), Томащук, Мандич А. (Киюк), Вийчук, Щеглюк (к).


           Рівна гра на полі точилася половину першого тайму, але гра проходила в основному в центрі поля, без гострих моментів. На 30 хв. " Тепловик " відкрив рахунок , щоправда, гол був забитий з очевидного офсайду. Після цього команди заграли цікавіше, з`явились небезпечні моменти , які могли призвести до взяття ... Читати далі »
Переглядів: 949 | Додав: Адмін | Дата: 26.09.10 | Коментарі (3)

Юнаки - 0:4

19 вересня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена" 300 глядачів.

Суддя: Семанюк Тарас (Ів.-Франківськ)

Голи: Томащук (53 хв.) - Рихло (90+2 хв.)

Ясенів Пільний: Синчишен, Мандич П., Ольшанецький,  Куташ, Гловацький, Коновалик (Савчук) , Келець (Киюк), Томащук, Мандич А. (Дубина), Вийчук, Щеглюк (к).
 
Снятин: Федоров, Каралаш, Рихло, Імангулов (к), Гаврилюк ( Двібородчин ), Тодорович, Мироняк, Альбадаві, Шинкарик, Боргун, Семотюк (Федик).

        Волею календаря "Яспіль" і ФК Снятин - Євромодуль зустрічались в Ясеневі Пільному на Храмове свято, яке того ж таки дня було й у Снятині. Матч проходив під проливним дощем, який не вчухав протягом усього матчу. Тому й не дивно, що на розкислому від дощу полі футболісти обох команд не показали тієї гри, на яку здатні. Весь перший тайм у діях футболістів спостерігався сумбур, діяли вони обереж ... Читати далі »
Переглядів: 1065 | Додав: Адмін | Дата: 20.09.10 | Коментарі (4)

11 вересня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена" 500 глядачів.

Голи: Матієк, Сливка - Гурак.


      Даний матч виправдав сподівання вболівальників, недарма ж зустрічалися перша і третя команда турнірної таблиці. Лідер першості першим відкрив рахунок після помилки в захисті. Гурак щосили пробив у дев`ятку. 0:1 - з таким рахунком команди пішли на перерву. В другому таймі на полі була лише одна команда - господарі, які чинили шалений тиск на ворота вільхівчан. Гості в свою чергу, не встигаючи за швидкими діями ясенівців, досить часто фолили. Гра часом переходила у грубощі. Першим не витримали нерви у Садового, який отримав справедливе вилучення. Відігрались господарі після потужного удару з-за меж штрафної, який бездоганно виконав Матієк, влучивши у дев`ятку. А під завісу зустрічі Сливка забив переможний гол і "Яспіль - 2" ще міцніше закріпився на 3-й сходинці в турнірній таблиці. 
Переглядів: 966 | Додав: Адмін | Дата: 12.09.10 | Коментарі (3)

Юнаки - 4:0

12 вересня. Угринів. Стадіон "Сокіл" 150 глядачів.

Суддя: Сушко Кирил (Калуш)

Голи: Стефанишин (23 хв. пенальті) - Киюк (3 хв.), Вийчук (90 хв.)

Ясенів Пільний: Синчишен, Мандич П., Ольшанецький,  Дубина, Куташ, Савчук (Коновалик) , Киюк, Томащук,  Мандич А., Вийчук, Щеглюк (к).

     Уже в першій своїй атаці гості повели в рахунку. Зробив це на третій хвилині матчу Киюк, який замкнув передачу з правого флангу. Але швидкий гол зовсім не засмутив господарів поля, які захопили ініціативу в свої руки і гостро атакували ворота «Ясполя». Оборона гостей раз за разом провалювалась і швидкі нападники «Сокола» били по воротах з будь-якої дистанції, але на місці був воротар гостей Синчишен. В одній з контратак нападник ясенівців Щеглюк зобов’язаний був подвоювати рахунок, але він запізнився з ударом і захисники встигли заблокувати цей удар. І одразу послідувала атака на ворота госте ... Читати далі »
Переглядів: 859 | Додав: Адмін | Дата: 12.09.10 | Коментарі (2)

Юнаки - +:-

11 вересня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена" 400 глядачів.


Суддя : Лабач Василь ( Чернятин )

Голи : Келець, Струтинський, Михайлик.

         За повної ігрової і територіальної переваги, якою володіли господарі впродовж всього матчу, було забито три сухих м`ячі. Сама гра відзначалася жорсткістю, часом грубощами з обох сторін, і всередині другого тайму суддя за обмін ударами був змушений вилучити по одному гравцю "Ясполя" і "Діброви". Надалі пристрасті на футбольному полі вщухли. Після цієї перемоги друга ясенівська команда закріпилась на третій сходинці, оскільки її головний переслідувач Котиківка поступилась вдома Глушкову. А завтра в чемпіонаті Городенківщини центральний матч туру. До Ясенева Пільного завітає лідер першості - вільховецька "Чайка".

Результати інших матчів:

Чортовець — Городниця  
Вільхівці — Серафинці
Ол.-Королівка — Чернятин - 2:2
Воронів — Топор ... Читати далі »
Переглядів: 771 | Додав: Адмін | Дата: 11.09.10 | Коментарі (0)