Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Вересень » 12
11 вересня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена" 500 глядачів.

Голи: Матієк, Сливка - Гурак.


      Даний матч виправдав сподівання вболівальників, недарма ж зустрічалися перша і третя команда турнірної таблиці. Лідер першості першим відкрив рахунок після помилки в захисті. Гурак щосили пробив у дев`ятку. 0:1 - з таким рахунком команди пішли на перерву. В другому таймі на полі була лише одна команда - господарі, які чинили шалений тиск на ворота вільхівчан. Гості в свою чергу, не встигаючи за швидкими діями ясенівців, досить часто фолили. Гра часом переходила у грубощі. Першим не витримали нерви у Садового, який отримав справедливе вилучення. Відігрались господарі після потужного удару з-за меж штрафної, який бездоганно виконав Матієк, влучивши у дев`ятку. А під завісу зустрічі Сливка забив переможний гол і "Яспіль - 2" ще міцніше закріпився на 3-й сходинці в турнірній таблиці. 
Переглядів: 968 | Додав: Адмін | Дата: 12.09.10 | Коментарі (3)

Юнаки - 4:0

12 вересня. Угринів. Стадіон "Сокіл" 150 глядачів.

Суддя: Сушко Кирил (Калуш)

Голи: Стефанишин (23 хв. пенальті) - Киюк (3 хв.), Вийчук (90 хв.)

Ясенів Пільний: Синчишен, Мандич П., Ольшанецький,  Дубина, Куташ, Савчук (Коновалик) , Киюк, Томащук,  Мандич А., Вийчук, Щеглюк (к).

     Уже в першій своїй атаці гості повели в рахунку. Зробив це на третій хвилині матчу Киюк, який замкнув передачу з правого флангу. Але швидкий гол зовсім не засмутив господарів поля, які захопили ініціативу в свої руки і гостро атакували ворота «Ясполя». Оборона гостей раз за разом провалювалась і швидкі нападники «Сокола» били по воротах з будь-якої дистанції, але на місці був воротар гостей Синчишен. В одній з контратак нападник ясенівців Щеглюк зобов’язаний був подвоювати рахунок, але він запізнився з ударом і захисники встигли заблокувати цей удар. І одразу послідувала атака на ворота госте ... Читати далі »
Переглядів: 860 | Додав: Адмін | Дата: 12.09.10 | Коментарі (2)