Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Вересень » 12 » "Сокіл" 1:2 "Яспіль"
21:46
"Сокіл" 1:2 "Яспіль"
Юнаки - 4:0

12 вересня. Угринів. Стадіон "Сокіл" 150 глядачів.

Суддя: Сушко Кирил (Калуш)

Голи: Стефанишин (23 хв. пенальті) - Киюк (3 хв.), Вийчук (90 хв.)

Ясенів Пільний: Синчишен, Мандич П., Ольшанецький,  Дубина, Куташ, Савчук (Коновалик) , Киюк, Томащук,  Мандич А., Вийчук, Щеглюк (к).

     Уже в першій своїй атаці гості повели в рахунку. Зробив це на третій хвилині матчу Киюк, який замкнув передачу з правого флангу. Але швидкий гол зовсім не засмутив господарів поля, які захопили ініціативу в свої руки і гостро атакували ворота «Ясполя». Оборона гостей раз за разом провалювалась і швидкі нападники «Сокола» били по воротах з будь-якої дистанції, але на місці був воротар гостей Синчишен. В одній з контратак нападник ясенівців Щеглюк зобов’язаний був подвоювати рахунок, але він запізнився з ударом і захисники встигли заблокувати цей удар. І одразу послідувала атака на ворота гостей, в якій Савчук зачепив нападника «соколят» за ногу в карному і суддя без вагань вказав на одинадцятиметровий, який чітко реалізував Стефанишин. Сталося це всередині першого тайму. За нічийного результату команди пішли на перерву. Друга половина зустрічі була набагато цікавішою і багатішою на гострі моменти, які виникали то біля одних, то біля інших воріт. За потужної підтримки вболівальників обох команд гравці заграли набагато активніше. Варто відзначити декілька потужних ударів у виконанні гравців «Сокола», але м`яч в кількох сантиметрах пролітав повз ясенівські ворота. В гостей реальні шанси для взяття воріт у другому таймі мали нападники Вийчук та Щеглюк, які виходили віч-на-віч з воротарем, але так і не реалізували свої виходи. Здавалось, що матч так і закінчиться внічию, але коли суддя вже поглядав на годинник, Вийчук пройшов по центру воріт і з близької відстані «розстріляв» ворота «Сокола», вирвавши перемогу на останніх секундах. Отже, це вже третя поспіль перемога «Ясполя». А наступної неділі , на Храмове свято , до Ясенева приїде ФК Снятин, якому ми поступились в 1 колі 1:3. Думаю, перед своїми вболівальниками хлопці прагнутимуть реваншу.

Результати інших матчів 22 туру:

Газовик - Галичина - 4:3, юнаки - 2:2
Придністров'я - Юніор - 4:2, 1:0
Тепловик - Карпати (Я) - 0:3, 2:0
ФК Снятин - Нафтовик - 2:0, 6:2
Прикарпаття - ФК Калуш - +:-, +:-

Переглядів: 860 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Ворона  
Чуєш ти хуєпльот єбаний. Їбав в рот ваш Яспіль,там ворони розвертаються в вашому Ясполі. Суддів ніхто не заряджав,просто Угринів в поряді виглядав.
Фан ПРИКАРПАТТЯ!

1 Горобчик  
Сокіл це не горобець. Високо літає, але низько падає. А судді красавці. Судили в один бік. Тягнули соколят як могли, але Яспіль виявився сильнішим. Тому й не дивно, що після матчу в суддівській кімнаті головний суддя матами обклав свого помічника за те, що дозволив на останніх хвилинах забити нам гол. Це чув наш представник команди, який зайшов туди підписати протокол і судді його не помітили. Ганьба!

Ім`я *:
Email *:
Код *: