Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 96 97 98 99 100 101 »

07 липня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена" 150 глядачів

Перед початком матчу його учасники хвилиною мовчання вшанували видатного чортовецького футболіста Івана Боднарука, який рано пішов із життя.Сама ж гра проходила з перемінним успіхом.Обидві команди показали досить змістовний футбол, чим не дали нечисленним глядачам нудьгувати. Єдиний гол в цьому матчі був забитий під завісу першого тайму. А в протистоянні юнацьких команд еремогу святкували молоді чортівчани - 4:2.
Переглядів: 1382 | Додав: stepan_nykyforuk | Дата: 08.07.10 | Коментарі (1)

27 червня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена" 600 глядачів
Хмарно + 19 `С

Юнаки - 0:1

Ясенів Пільний: Синчишин, Киюк,Келець,Мандич П, Никифорук (Гавриш), Матієк, Савчук, Коновалик, Мандич А., Петрівський, Яремчук.

Богородчани: Русак, Процак, Тащук, Стельмахович (Богоносюк 46), Руснак, Глодан (Тимчишин 66), Кульчак, Паславський (Петрів 71), Герин, Мотуз, Грицюк.

Арбітр: Луцан Василь (Калуш).

Попередження: Яремчук 34, Савчук Д 41 - Руснак 28, Паславський 70.

Голи: Коновалик 49 - Грицюк 42, 81.

Звітна гра проходила в рівній боротьбі з перемінним успіхом то однієї, то іншої команди. Слід відзначити, що в стартовому складі «Ясполя» вийшло одразу шість місцевих футболістів. Першими відзначилися гості наприкінці першого тайму. На початку другого тайму Сергій Конова ... Читати далі »
Переглядів: 891 | Додав: stepan_nykyforuk | Дата: 08.07.10 | Коментарі (1)

24 червня. Ясенів Пільний. Стадіон «Парк - Арена» 300 глядачів.

Юнаки - 2:0

Ясенів Пільний: Синчишин, Киюк, Українець, Матієк, Мандич, Гавриш (Шинкарук), Мандич А., Савчук, Стасюк, Матвєєв, Яремчук.

Тлумач: Ткаченко, Синишин, Семчій, Качан, Гуменяк І., Олійник, Угринчук, Паращій, Гуменяк Д. (Мазурик 80), Сас (Буртик 77), Павлюк.

Гол в Ясполя: Яремчук (пенальті)

Уже в дебюті зустрічі господарі поля «горіли» 0:2 через дитячі помилки захисників та воротаря. Надалі на полі була тільки одна команда. «Яспіль» домінував півтора тайму, але вже вкотре в цьому сезоні підводила результативність. Стовідсоткові моменти для взяття воріт були в Шинкарука, Савчука та двічі в Киюка та м`яч якимось чудом не залітав у ворота «Придністров`я». Скоротити відставання вдалося кращому бомбардирові команди Яремчуку, який чітко виконав одинадцятиметровий.


Переглядів: 886 | Додав: stepan_nykyforuk | Дата: 07.07.10 | Коментарі (0)

Це був радше антифутбол у виконанні футболістів обох команд. За два тайми було створено всього по моменту з обох сторін, але виходячи віч-на-віч нападник "Ясполя" Яремчук схибив, а господарям поля вдалася класична комбінація. Послідував навіс з флангу і вистрибнувши головою нападник франківців сильно пробив в кут воріт. Це перша перемога "Ніки" в цьому сезоні. Вітаємо!
Переглядів: 852 | Додав: stepan_nykyforuk | Дата: 22.06.10 | Коментарі (0)

17 червня. Брошнів-Осада. Стадіон "Карпати". 400 глядачів

Брошнів-Осада: Атаманчук, Перепічка, Волошинович З. (Жаровський 46), Гіфес, Шикиринець (Виннишин 60), Качур, Покачайло, Пихней (Яловий 46), Джус (Мельниченко 46), Головінський, Волошинович Р.

Ясенів Пільний: Синчишин, Киюк, Українець, Дутка, Матієк, Мандич П., Мандич А., Гавриш ,Савчук, Король, Яремчук.

Голи: Джус (75), Волошинович Р.(90+3)


Після домашньої поразки важко було відіграти два м`ячі, враховуючи той факт, що до Брошнева поїхало всього 11 футболістів. Гра проходила з перемінним успіхом, хоча невеликою територіальною перевагою володіли гості. В першому таймі запам`ятався удар Гавриша в штангу та вилучення в середині тайму Короля, відтак команда догравала вдесятьох. У другому таймі малюнок гри не змінився,  але брошнівці, зробивши 7 замін проти жодної ясенівської все ж забили 2 голи спочатку після помилки воротаря, який на виході вибіг аж ... Читати далі »
Переглядів: 900 | Додав: stepan_nykyforuk | Дата: 18.06.10 | Коментарі (0)