Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 94 95 96 97 98 ... 100 101 »
Юнаки - 4:1

Лисець. Стадіон "Юніор" 200 глядачів.

Голи: Щеглюк (12 - пен., 27 хв.) , Вийчук ( 70 хв.)

У цьому протистоянні зустрічались команди, які добре знають одна одну ще з минулого сезону, оскільки виступали в другій лізі. І якщо минулого сезону команди обмінялись домашніми перемогами, то нинішнього року зігравши внічию в першому колі – 1:1 на рідному стадіоні, в гостях «Яспіль» просто познущався, без перебільшення, над «юніорами». Уже в дебюті зустрічі оббігруючи захисника господарів був збитий у карному майданчику Щеглюк. Суддя без роздумів вказав на «точку» , і сам потерпілий чітко реалізував пенальті. В середині тайму ясенівцям вдалася швидка атака правим флангом і після навісу в карний майданчик все той же Щеглюк пробиває головою, оформляючи дубль. До слова , у другому таймі Іван міг робити хет-трик, але після майстерно виконаного штрафного удар на себе прийняла хрестовина воріт. Ще кілька нагод для взяття воріт було змарновано, бо на висоті був страж вор ... Читати далі »
Переглядів: 899 | Додав: stepan_nykyforuk | Дата: 15.08.10 | Коментарі (3)

08 серпня. Печеніжин. Стадіон «Карпати» 400 глядачів.

Юнаки-1:1


Голи: Грешта (20, 35, 40 хв.), Гусаковський (56 - пен.) - Матієк  (85 хв.)

Із розгрому розпочалось друге коло для «Ясполя». Більш-менш рівна боротьба проходила перші чверть тайму. Надалі на полі була лише одна команда. За тотальної ігрової і територіальної переваги опришки забили 4 м`ячі , на що ясенівці відповіли лише одним. Значно підсилившись у міжсезонні, печеніжинці показали гру екстра-класу, особливо виділявся в їхньому складі форвард Грешта, на рахунку якого хет-трик в першому таймі. У другій половині зустрічі господарі з пенальті довели рахунок до 4:0, а під завісу зустрічі гол престижу забив граючий тренер гостей Петро Матієк, який метрів з 35-ти гарматним ударом спрямував м`яч в дев`ятку.

Результати інших матчів:

XVІ-й тур 08.08. (неділя) 15:00; 17:00

«Ніка-Динамо» - «Бескид» - 1:3, юнаки - 8:0
«Тепловик» - «Газовик» - 4:0, 0:0
ФК «Калуш» - ФК «Снятин-Євромод ... Читати далі »
Переглядів: 848 | Додав: stepan_nykyforuk | Дата: 09.08.10 | Коментарі (4)


Юнаки 5:2

05 серпня. Топорівці. Стадіон "Колос" 100 глядачів.

Голи: Топорівці (25 хв.) - Никифорук ( 22 хв., 80 хв.)

В останньому матчі чемпіонату району «Яспіль-2» зумів виграти на виїзді в сусідів із Топорівців завдяки двом фантастичним голам-близнюкам в самісіньку дев`ятку після ударів Никифорука, який оформив дубль. Перший гол був забитий в середині першого тайму, щоправда через декілька хвилин господарі рахунок зрівняли. Весь другий тайм гості грали вдесятьох, адже на його початку суддя вилучив за розмови Савчука. Та за 5 хвилин до завершення зустрічі ясеневопільнівці все ж дотисли суперника, забивши переможний гол. Отже, набравши 26 очок, «Яспіль-2» посідає наразі 6 сходинку в турнірній таблиці і має реальні шанси поборотись в другому колі за бронзові нагороди, оскільки відставання від Воронова, який йде третім, складає всього 3 очки.

Результати інших матчів:

Чернятин — Серафинці       3:2 (1:1)
Торговиця — Городниця     1:0  (3:1)
Глу ... Читати далі »
Переглядів: 952 | Додав: stepan_nykyforuk | Дата: 05.08.10 | Коментарі (0)

01 серпня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена" 400 глядачів.

Юнаки - 0:0

Голи: Петрівський (55 хв.), Никифорук (90 хв.) - Чернятин ( 28 , 50 хв.)

Це був передостанній матч перед перервою. В гості до ясенвопільнівців завітав чинний чемпіон району – чернятинський «Колос». Хоча сама гра у виконанні гостей була далекою від чемпіонської. Щоправда перший тайм все ж був за гостями, які більше володіли ініціативою і закономірно виграли з рахунком 1:0 після красивого удару в самісіньку дев`ятку. Перед цим голом суддя ще не призначив чисті пенальті у ворота кожної з команд. У першому випадку у ворота «Колоса», коли м`яч в карному потрапив у руку захиснику, а в другому випадку у ворота другої команди «Ясполя», коли захисник відверто « зніс » нападника гостей, але й цьому випадку свисток арбітра мовчав. Можливо, таким чином він « реабілітувався » за непризначений перший пенальті. Але суддівство в першому таймі було ще «квіточками» в порівнянн ... Читати далі »
Переглядів: 1436 | Додав: stepan_nykyforuk | Дата: 01.08.10 | Коментарі (2)

Ясенів Пільний. Стадіон " Парк-Арена" 250 глядачів.

Голи: Никифорук (12хв.), Сливка (25 хв.) - Шинкарук (70 хв.)

До кінця екватора залишилось ще зіграти 2 тури, тож боротьба за місця в турнірній таблиці точиться запекла. Друга ясенівська команда приймала на своєму полі сусідів із Торговиці. Гра розпочалась із розвідки обох команд. На початку зустрічі активніше виглядали гості, але це були в основному поперечні паси в центрі поля, які небезпеки для воріт господарів не приносили. На 12 хвилині ясенів ці провели швидку атаку правим краєм, Сливка навісив від кутового прапорця в район шістки і ніким не прикритий Никифорук піймав воротаря гостей на протиході, забивши головою в кут воріт. До честі брамкаря гостей, він ще не раз врятує свою команду від гола. Якраз страж воріт Торговиці був найкращим у складі своєї команди. Якби не сейви у його виконанні, то рахунок міг би бути двозначним. Але й він не міг нічого вдіяти після потужного удару Сливки на 25 хвилині, ... Читати далі »
Переглядів: 1709 | Додав: stepan_nykyforuk | Дата: 28.07.10 | Коментарі (3)