Адмін | Дата: Понеділок, 06.08.12, 16:24 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Календар ігор другого кола чемпіонату Івано-Франківщини
КРОНО-Карпати (смт. Брошнів-Осада) — Придністров’я (Тлумач) Гуцульщина (Косів) — Тепловик (Івано-Франківськ) Газовик (Богородчани) — Прут (смт. Делятин) Галичина-Вапно (Галич) — ФК Калуш Пробій (Городенка) — ФК Снятин Нафтовик (Долина) — ЯСПІЛЬ (с. Ясенів Пільний) ФК Битків — Карпати (Коломия) Карпати (Яремче) — Сокіл (Угринів) 17 тур. 12. 08
Карпати (Коломия) — Сокіл ЯСПІЛЬ — ФК Битків Нафтовик — ФК Снятин ФК Калуш — Пробій Прут — Галичина-Вапно Тепловик — Газовик Придністров’я — Гуцульщина КРОНО-Карпати — Карпати (Яремче) 18 тур. 19. 08
Гуцульщина — КРОНО-Карпати Газовик — Придністров’я Галичина-Вапно — Тепловик Пробій — Прут Нафтовик — ФК Калуш ФК Битків — ФК Снятин Сокіл — ЯСПІЛЬ Карпати (Яремче) — Карпати (Коломия) 19 тур. 26. 08
ЯСПІЛЬ — Карпати (Коломия) ФК Снятин — Сокіл ФК Калуш — ФК Битків Прут — Нафтовик Тепловик — Пробій Придністров’я — Галичина-Вапно КРОНО-Карпати — Газовик Гуцульщина — Карпати (Яремче) 20 тур. 02. 09
Газовик — Гуцульщина Галичина-Вапно — КРОНО-Карпати Пробій — Придністров’я Нафтовик — Тепловик ФК Битків — Прут Сокіл — ФК Калуш Карпати (Коломия) — ФК Снятин Карпати (Яремче) — ЯСПІЛЬ 21 тур. 09. 09
ФК Снятин — ЯСПІЛЬ ФК Калуш — Карпати (Коломия) Прут — Сокіл Тепловик — ФК Битків Придністров’я — Нафтовик КРОНО-Карпати — Пробій Гуцульщина — Галичина-Вапно Газовик — Карпати (Яремче) 22 тур. 16. 09
Галичина-Вапно — Газовик Пробій — Гуцульщина Нафтовик — КРОНО-Карпати ФК Битків — Придністров’я Сокіл — Тепловик Карпати (Коломия) — Прут ЯСПІЛЬ — ФК Калуш Карпати (Яремче) — ФК Снятин 23 тур. 23. 09
ФК Калуш — ФК Снятин Прут — ЯСПІЛЬ Тепловик — Карпати (Коломия) Придністров’я — Сокіл КРОНО-Карпати — ФК Битків Гуцульщина — Нафтовик Газовик — Пробій Галичина-Вапно — Карпати (Яремче) 24 тур. 27. 09
Пробій — Галичина-Вапно Нафтовик — Газовик ФК Битків — Гуцульщина Сокіл — КРОНО-Карпати Карпати (Коломия) — Придністров’я ЯСПІЛЬ — Тепловик ФК Снятин — Прут Карпати (Яремче) — ФК Калуш 25 тур. 30. 09
Прут — ФК Калуш Тепловик — ФК Снятин Придністров’я — ЯСПІЛЬ КРОНО-Карпати — Карпати (Коломия) Гуцульщина — Сокіл Газовик — ФК Битків Галичина-Вапно — Нафтовик Пробій — Карпати (Яремче) 26 тур. 07. 10
Нафтовик — Пробій ФК Битків — Галичина-Вапно Сокіл — Газовик Карпати (Коломия) — Гуцульщина ЯСПІЛЬ — КРОНО-Карпати ФК Снятин — Придністров’я ФК Калуш — Тепловик Карпати (Яремче) — Прут 27 тур. 14. 10
Тепловик — Прут Придністров’я — ФК Калуш КРОНО-Карпати — ФК Снятин Гуцульщина — ЯСПІЛЬ Газовик — Карпати (Коломия) Галичина-Вапно — Сокіл Пробій — ФК Битків Нафтовик — Карпати (Яремче) 28 тур. 21. 10
ФК Битків — Нафтовик Сокіл — Пробій Карпати (Коломия) — Галичина-Вапно ЯСПІЛЬ — Газовик ФК Снятин — Гуцульщина ФК Калуш — КРОНО-Карпати Прут — Придністров’я Карпати (Яремче) — Тепловик 29 тур. 28.10
Придністров’я — Тепловик КРОНО-Карпати — Прут Гуцульщина — ФК Калуш Газовик — ФК Снятин Галичина-Вапно — ЯСПІЛЬ Пробій — Карпати (Коломия) Нафтовик — Сокіл ФК Битків — Карпати (Яремче) 30 тур. 04. 11
Сокіл — ФК Битків Карпати (Коломия) — Нафтовик ЯСПІЛЬ — Пробій ФК Снятин — Галичина-Вапно ФК Калуш — Газовик Прут — Гуцульщина Тепловик — КРОНО-Карпати Карпати (Яремче) — Придністров’я
|
|
| |