Анекдоти та приколи:
|
|
stepan_nykyforuk | Дата: Середа, 16.06.10, 20:50 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Модераторы
Статус: Offline
| До 100-річчя англійського футболу Федерація футболу Англії вирішила провести матч: зб. Англії - зб. світу. Квитки почали продавати за рік до цього матчу. За тиждень квитків в касі вже не було. Настав день матчу. Стадіон "Уемблі" заповнений вщент! А в одному з секторів сидить поважна дама, вся в чорному, а біля неї порожнє місце. До неї одразу ж прибігли репортери та й питають: - Скажіть, будь ласка, а чому біля вас порожнє місце? - Розумієте, рік назад ми з чоловіком купили квиток на цей матч, але, на жаль, він помер. - Але ж ви могли віддати його комусь з друзів, близьких, рідних. - Та вони не змогли прийти, вони всі на похороні...
|
|
| |
stepan_nykyforuk | Дата: Середа, 16.06.10, 20:57 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
| Кажуть, що цьогорішні матчі Ліги Чемпіонів за участю київського "Динамо" будуть транслювати на Першому каналі після опівночі з червоним квадратиком внизу...
|
|
| |
stepan_nykyforuk | Дата: Середа, 16.06.10, 21:03 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
| Куме, ви чули, в Україні буде Євро-2012 ! Та ви що , куме, от клята криза. А вчора ще було по 10 ...
|
|
| |
stepan_nykyforuk | Дата: Четвер, 17.06.10, 07:58 | Повідомлення # 4 |
Рядовой
| Подейкують, що на матч 2 кола "Яспіль" - "Пробій" квитки вже давно розкуплено... А фани виготовили великий банер з надписом "Ласкаво просимо до пекла!"
|
|
| |
stepan_nykyforuk | Дата: Четвер, 08.07.10, 08:43 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
| Куме, чому це ви називаєте свою дружину ластівкою? Вона що у вас така мала? - Ні, але досить часто залітає...
|
|
| |
stepan_nykyforuk | Дата: Четвер, 08.07.10, 08:45 | Повідомлення # 6 |
Рядовой
| Мамо, розкажи мені казочку. Зачекай, доню, зараз прийде наш тато з футболу і розкаже нам обом казочку...
|
|
| |
stepan_nykyforuk | Дата: Четвер, 08.07.10, 08:49 | Повідомлення # 7 |
Рядовой
| Приходить чоловік під пологовий будинок, здирає голову догори і кричить : " Галю, ну хто там?" - 4:0 -німці! Я чуть не народила!
|
|
| |
stepan_nykyforuk | Дата: Четвер, 08.07.10, 08:57 | Повідомлення # 8 |
Рядовой
| Іде дівчина- гуцулка берегом річки, а на другому березі п`яна компанія хлопців сидить. -Гей, Марічко, ходи до нас! - Не піду, бо будете чіплятись! - Та ні, не будемо! - То навіщо тоді до вас іти?
|
|
| |
stepan_nykyforuk | Дата: Четвер, 08.07.10, 09:12 | Повідомлення # 9 |
Рядовой
| Не секрет, що з Ясенева Пільного багато людей виїжджає на заробітки за кордон. Цю історію, яка з ним трапилась у Санкт- Петербурзі, розповів мені знайомий. Була у нього приписка в паспорті. Та одного разу, як це зазвичай буває, забувши паспорт, він ішов до магазину купити продуктів. І тут як на зло його зупинили міліціонери. Ось який діалог відбувся між ним та правоохоронцями: - Ваши документы? - Забыл дома. - Откуда? - С Украины. - Понятно. А откуда именно? - С Ивано- Франковска. - Это где, возле Ясенова?
|
|
| |
stepan_nykyforuk | Дата: П`ятниця, 16.07.10, 20:24 | Повідомлення # 10 |
Рядовой
| - Куме , а ви знаєте хто відкрив Америку ? - Колумб. - Ні. Коли Колумб плив відкривати Америку, то ясенівські вже звідти із заробітків вертались...
|
|
| |
stepan_nykyforuk | Дата: Неділя, 18.07.10, 09:39 | Повідомлення # 11 |
Рядовой
| Молодий футбольний суддя оженився і вже в першу шлюбну ніч він показав своїй молодій дружині жовту картку за …симуляцію і червону за …розмови з арбітром.
|
|
| |
stepan_nykyforuk | Дата: Субота, 28.08.10, 01:29 | Повідомлення # 12 |
Рядовой
| Дзвінок з України до Путіна. -Пане президенте,добрий день! -Здраствуйте! -То вам телєфонує Місько з Янова. Ми во туво з хлопаками сидимо в кнайпі і так си подумали, певно ми оголосимо вам війну! -А сколько вас человек?! -Вісім... -Должен вас огорчить, но моя армия состовляет 120 тис.человек! -Ооо...то я вам перетелєфоную! -Пане президенте!Добрий день.То Місько з Янова, ми туво ше штири хлопаки найшли коло кнайпи, то теперка нас вже 12 хлопа і ми оголошуємо вам війну!!!! Я опять должен вас огорчить, я собрал еще 80 тис. и теперь моя армия состовляет 200 тис.человек. - Ага......ну то я потім ще перетелєфоную.... Слава Ісусу Христу,пане президенте! Зравствуйте Миша! Ми во туво в кнайпі порадилися з хлопаками і рішили, певно ми не будемо вам війну огошувати....... Но почему,Миша???!!!! Бо ми 200 тис.воєнноплєнних москалів не прогодуємо.....-))))
|
|
| |
Адмін | Дата: Вівторок, 09.11.10, 21:18 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
Група: Администраторы
| - Ну як твоя нова секретарка? - Супер! - Гарна? - Дуже! - Висока? - Так. - А як вона одягається? - Досить швидко.
|
|
| |
Адмін | Дата: Вівторок, 09.11.10, 21:22 | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| Чоловік повертається з відрядження. Дружина питає: - Жінок, сподіваюсь, ігнорував? - Так, кохана, двічі.
|
|
| |
Адмін | Дата: Вівторок, 09.11.10, 21:28 | Повідомлення # 15 |
Лейтенант
| Інтелегентний чоловік повертається з відряждення і застає свою дружину з коханцем у ліжку. Той нічого не говорячи встає, збирає свої манатки і йде геть з квартири. Чоловік йому у слід: - Ну і хам! Дружина: - І не кажи! Ні тобі добрий день, ні мені до побачення!
|
|
| |