Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Липень » 8 » "Яспіль" 1:2 "Газовик"
08:25
"Яспіль" 1:2 "Газовик"
27 червня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена" 600 глядачів
Хмарно + 19 `С

Юнаки - 0:1

Ясенів Пільний: Синчишин, Киюк,Келець,Мандич П, Никифорук (Гавриш), Матієк, Савчук, Коновалик, Мандич А., Петрівський, Яремчук.

Богородчани: Русак, Процак, Тащук, Стельмахович (Богоносюк 46), Руснак, Глодан (Тимчишин 66), Кульчак, Паславський (Петрів 71), Герин, Мотуз, Грицюк.

Арбітр: Луцан Василь (Калуш).

Попередження: Яремчук 34, Савчук Д 41 - Руснак 28, Паславський 70.

Голи: Коновалик 49 - Грицюк 42, 81.

Звітна гра проходила в рівній боротьбі з перемінним успіхом то однієї, то іншої команди. Слід відзначити, що в стартовому складі «Ясполя» вийшло одразу шість місцевих футболістів. Першими відзначилися гості наприкінці першого тайму. На початку другого тайму Сергій Коновалик встановив рівновагу, але під завісу матчу «Газовик» знову вийшов вперед. А на останній хвилині зустрічі стався епізод, який ще довго будуть згадувати всі: і вболівальники, і футболісти. Суддя призначив штрафний у бік гостей. Матієк сильно пробив, воротар відбив удар а на добиванні першим встиг Андрій Мандич, який і добив м `яч у ворота, але суддя не зарахував його через … офсайд. До слова, це той самий пан Луцан, який обслуговував матч ФК Снятин – «Яспіль». Після матчу були вибачення з боку судді, мовляв , помилився. Звичайно, судді живі люди і помилки притаманні кожній людині, але дуже прикро, що такі грубі помилки впливають на результати матчів.
Переглядів: 892 | Додав: stepan_nykyforuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 yasen  
Нічим місцеві хлопці не поступались хваленим легіонерам. Якби не прикра помилка судді наприкінці матчу, могли зіграти внічию.

Ім`я *:
Email *:
Код *: