Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Вересень » 26 » Тепловик 3:2 Яспіль
21:27
Тепловик 3:2 Яспіль
Юнаки - 3:0

26 вересня. Івано-Франківськ. Стадіон "Гірка" 300 глядачів.

Голи: Нестерук (37 хв., 53 хв.), Царук (78 хв.) - Щеглюк ( 40 хв.), Вийчук ( 87 хв.)

Попередження: Шкварилюк 44 - Щеглюк 36.

Арбітр: Заровецький Володимир

Івано-Франківськ: Гавадзюк, Яценко,Михайлів (Ковальчук), Царук, Слободян, Шкварилюк, Дронь, Шпирка, Уграк, Гундяк, (Христонько), Нестерук.

Ясенів Пільний: Синчишен, Мандич П., Ольшанецький, Куташ, Гловацький, Коновалик , Келець (Дубина), Томащук, Мандич А. (Киюк), Вийчук, Щеглюк (к).


           Рівна гра на полі точилася половину першого тайму, але гра проходила в основному в центрі поля, без гострих моментів. На 30 хв. " Тепловик " відкрив рахунок , щоправда, гол був забитий з очевидного офсайду. Після цього команди заграли цікавіше, з`явились небезпечні моменти , які могли призвести до взяття воріт. Найреальніший момент для взяття воріт мав півзахисник гостей Томащук, який з 20-ти метрів запустив "шкіряну кулю" під поперечину, але Гавадзюк якимось чудом дотчгнувся кінчиками пальців до м`яча і перевів його на кутовий. Господарі ж одразу відповіли атакою правим флангом, яка і закінчилася взяттям воріт, щоправда в даній ситуації помилився із виходом воротар гостей Синчишен і Нестерук переправив м`яча в порожні ворота. Та "Яспіль" цей гол зовсім не засмутив і він відігрався через 3 хвилини. Щеглюк накрутив в карному захисника і пробив в ближній кут - 1:1. З таким рахунком команди пішли на перерву.
   Весь другий тайм "Тепловик" володів беззаперечною перевагою, що й позначилося на результаті. На початку тайму господарі розіграли красиву комбінацію в стіночку і Яценко з гострого кута пробиває і виводить "тепловиків" уперед. Ще в декількох випадках гостей від голу рятує Синчишен, а також після майстерно виконаних штрафних у виконанні Щеглюка свою майстерність демонструє Гавадзюк. Глядачі побачили ще один гол у воротах гостей, але й цього разу суддя зафіксував офсайд. За чверть години до закінчення матчу господарі забивають третій гол. Після розіграшу кутового Яценко влучно пробиває головою. А за три хвилини до закінчення гри Щеглюк кидає у розріз Вийчуку і останній ме хибить, влучно пробивши повз воротаря. Після цієї поразки "Яспіль" знову опустився на 12 місце, оскільки "Сокіл" зіграв у Снятині внічию. В четвер до Ясенева Пільного завітає "Ніка-Динамо" з обласного центру.


Результати інших матчів 24 туру:

Газовик - Юніор - 3:3, 0:1
Бескид - Пробій - 0:4. 0:1
Придністров'я - Карпати (Я) - 2:1, 1:1
ФК Снятин - Сокіл - 1:1, 2:3
Прикарпаття-2 - Галичина - 1:2, 1:0
ФК Калуш - Карпати (П) - -:+, -:+.
Переглядів: 950 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 Pele  
В наш час за копійки ніхто не грає. І Щеглюк не виняток.

2 gena  
"Яспіль" не хила команда. Був учора на "Гірці". Від гри отримав тільки позитивні емоції. Хоч село, але яким автобусом екстра-класу приїхали. Видно, що спонсор багатенький. Бо Щеглюк за копійки грати не буде...

1 Адмін  
На жаль, не знаю прізвища судді. Якщо хтось знає - напишіть. До речі, суддівство було просто супер.

Ім`я *:
Email *:
Код *: