Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Вересень » 5 » "Скали" 1:3 "Яспіль - 2"
22:32
"Скали" 1:3 "Яспіль - 2"
Юнаки: +:-

05 вересня. Чортовець. Стадіон "Колос" 150 глядачів.

Суддя: Гайдаш Василь (Серафинці)

Голи: Никифорук, Заячківський, Чортовець(автогол ) - Скали (пенальті)

    Після цієї перемоги друга ясенівська команда вийшла на третю сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Городенківського району, оскільки Котиківка мінімально поступилась. Поступаючись після першого тайму 0:1, в другому забили три сухі м`я чі. А ось юнацьким складам команд не судилось зіграти через запізнення гостей на матч. Їм зарахована технічна поразка. У суботу і в неділю "Яспіль - 2" проведе два домашні поєдинки проти Луки та Вільховець відповідно.

Результати інших матчів ХХ туру:

Семенівка — Котиківка — 2:0 (юнаки — 3:1), Глушків — Острівець — 0:2 (1:1), Торговиця — Воронів — 3:2 (4:1), Топорівці — Олієво-Королівка — 2:1 (6:0), Чернятин —Вільхівці — 2:0 (5:0), Серафинці — Лука — +:- (8:0) . Початок ігор у вересні: юнаки — 14.00, дорослі — 16.00.
Переглядів: 870 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 stepan_nykyforuk  
Наскільки відомо, приїхали пів третьої. Поки переодягнулись пройшло ще хвилин 10. Чортовецькі сказали, що грати не будуть. Або побоялися, або не мали ким грати. Впевнений, що в Ясенові грали би навіть тоді, якби й запізнилися на годину. Бо ми хочемо грати у футбол, а не на шару отримувати очки. Але хай це буде уроком на наступний раз для наших керівників, які вчасно не забезпечили команду транспортом. cry

3 Pele  
Як так трапилось, що ми запізнились на гру до Чортовця? Хто в цьому винен?

2 fanat  
Хто ще знає результати - напишіть.

1 fanat  
ХХІ тур. 5.09 (неділя)

Семенівка — Котиківка 1:0
Глушків — Острівець 0:2
Торговиця — Воронів
Топорівці — Ол.-Королівка
Чернятин — Вільхівці 2:0
Серафинці — Лука


Ім`я *:
Email *:
Код *: