Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Травень » 7 » "Пробій" 2:1 "Яспіль"
17:55
"Пробій" 2:1 "Яспіль"
Городенка, стадіон "Колос", 3 000 глядачів.
Арбітр: Лаврів Олексій (Ів. Франківськ)
Асистенти: Дуранович Ярослав, Боднар Богдан
Городенка: Данилюк, Бицкало, Буртник, Білик, Михайлюк, Борисевич, Кривко, Шевчук, Страховський (Гультай 81), Корнута, Ковцун (Викуловський 73).
Ясенів Пільний: Синчишин, Дутка, Савіцький (Матвєєв 57), Коновалик (Шинкарук 73), Українець, Стасюк (Гавриш 81), Король, Яремчук, Матієк, Киюк, Кіцак.

Попередження: Шевчук 60, Кривко 82.

Голи: Стасюк 35 (аг), Страховський 80 - Король 90+2.

Нереалізований пенальті: Ковцун 72.


Юнаки - 3:0

Арбітр: Боднар Богдан, 1 500 глядачів.

Голи: Осадчук 7, Данилюк 49 (пен), Сирітченко 63.



Такого дербі в Городенці ще не було. Ажіотаж навколо матчу був просто неймовірний. Вболівальники зі стажем згадували, що таку вболівальницьку аудиторію стадіон «Колос» збирав останній раз ще в середині 90-х років., коли до Городенки приїжджав київський «Інтеркас». Подейкували, що квитки на звітний матч були розкуплені ще в грудні…Підтримати «Яспіль» з Ясенева Пільного приїхало до Городенки близько 600 вболівальників.

Підтримувані своїми фанами, футболісти обох команд розпочали гру досить жваво. Високий темп гри вимагав від гравців осмислених дій, але видно було, що від хвилювання у діях гравців було багато браку. І все ж гості заволоділи територіальною перевагою і вели свої атаки на ворота «Пробою». Перший небезпечний момент стався на 9-й хв., Яремчук пробив, але влучив у сітку збоку воріт. В середині 1 тайму відкривати рахунок міг Коновалик, який «розстрілював» воротаря «Пробою» Данилюка, але останній виявився на висоті, відбивши сильний удар. Не встигаючи за швидкими діями гостей, господарі поля досить часто фолили, іноді гра переходила в грубощі. В одній із атак «Ясполя» лівим краєм Бицкало буквально зніс з ніг Савіцького, але свисток арбітра чомусь мовчав…

На 33 хв. «Пробій» відкрив рахунок. Вивівши на ударну позицію Ковцуна, останній пробив, Синчишин зреагував на удар, але відбив м `яч прямо на ногу Стасюку, який відзначився автоголом.

У другому таймі малюнок гри не змінився. На його початку невтомний Коновалик , двічі міг зрівнювати рахунок . Спочатку виходячи на побачення з воротарем в оточенні двох оборонців «Пробою» зумів пробити, але страж воріт ногами перевів м`яч на кутовий. А потім з кутового головою впритул сильно пробивав, але знову голкіпер був на висоті. Ще запам`ятався сильний удар Українця, але на цей раз м`яч на себе прийняв Буртник. В середині 2 тайму автор автогола Стасюк у боротьбі з суперником порушив у своєму карному майданчику правила і суддя вказав на «точку», щоправда Ковцун не реалізував пенальті, пробивши мимо воріт. На 80-й хв. «Пробій» забив вдруге. На цей раз зі штрафного, який бездоганно виконав Страховський. Але в цьому епізоді матчу, який передував даному штрафному, головний суддя явно не зрозумів дій свого асистента, який показав положення поза грою. З діями бокового арбітра погодилися навіть господарі поля, які вмить відійшли на свою половину поля, але головний суддя чомусь вказав на штрафний удар, після якого й був забитий другий гол. Уже в доданий час «Яспіль» відквитав один м`яч зусиллями Короля, який пробив сильно у правий нижній кут від воротаря. На більше не вистачило часу…а, можливо, фарту. Вже третій матч підряд команда володіє ініціативою, створює гольові моменти, та бракує реалізації. Можливо, все зміниться вже цієї неділі. До Ясенева Пільного завітають незмінні чемпіони та володарі Кубку області останніх років – «Карпати» Яремче. Тож можна не сумніватись, що «Парк-Арена» буде переповнена…

 Статистика матчу:

Назва      Пробій            Яспіль      
Кутові
4
6
Офсайд
2
1
Порушення (фоли)
18
13
Удари у площину воріт      
3
7
Удари повз ворота
2
5
Жовті картки
2
0
Пенальті
1
0
Вилучення
0
0
% володіння м`ячем
38%
62%
Голи
2
1


Переглядів: 1240 | Додав: stepan_nykyforuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: