Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Червень » 4 » Прикарпаття-2" 2:1 "Яспіль"
07:50
Прикарпаття-2" 2:1 "Яспіль"

Юнаки - 7:0.
Івано-Франківськ, запасні поля МЦС "Рух", 100 глядачів.

Арбітр: Кобиляк Ярослав
Асистенти: Чорний Сергій, Дем'янчук Тарас.

Івано-Франківськ: Вульчин, Маландевич, Новицький, Борик, Урбанович, Бандура, Борисевич, Кравців, Олексин, Гутьян, Крикунов (Кондратко 89).

Ясенів Пільний: Синчишин, Дутка, Українець, Матієк, Киюк, Шинкарук (Матвєєв 63), Коновалик, Чупрун (Савіцький 46), Гавриш (Стасюк 85), Яремчук, Король.

Попередження: Борисевич 28, Кравців 30, Вульчин 34, Новицький 42, Гутьян 49, Олексин 52 - Матієк 58, Яремчук 80, Дутка 86.

Голи: Гутьян 21, Олексин 83 - Яремчук 49.

Це вже була друга зустріч суперників за тиждень. Нагадаю, що перша гра між командами відбулася в четвер в рамках 1/8 фіналу Кубку області і завершилась перемогою "Ясполя" - 3:1. Звітний матч показав, що в сучасному футболі іноді трапляються неймовірні дива. Два тайми гості тиснули дубль "Прикарпаття", але в результаті програли. Знову спрацювало старе правило: не забиваєш ти - забивають тобі. Створивши гольових моментів, яких без перебільшення вистачило б на чотири - п`ять ігор, маючи просто тотальну перевагу, "Яспіль" примудрився програти. Не зрозуміло як футболісти примудрялися з 2-х та 4-х метрів не влучати в порожні ворота. Та цей матч треба якнайшвидше забувати й готуватися до нових ігор. Є гра, є моменти, трохи б фарту...
Переглядів: 695 | Додав: stepan_nykyforuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Sergdwecy  
<a href=http://zmkshop.ru/uslugi/izgotovlenie-i-stroitelstvo-pavilonov-dlya-torgovli/>модульный павильон что такое?</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *: