Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2012 » Січень » 13 » Підсумки сезону 2011 року.
12:50
Підсумки сезону 2011 року.
         У другому для себе сезоні серед когорти найсильніших команд Прикарпаття "Яспіль" виступив набагато вдаліше, чим не тільки порадував своїх численних вболівальників, але й здивував усіх шанувальників футболу Івано-Франківщини. 
         За підсумком сезону команда зайняла підсумкове шосте місце (проти 13 в минулому сезоні), хоча могла поборотися й за медалі чемпіонату, але, мабуть, молодим хлопцям не вистачило досвіду і в кінці чемпіонату вони дещо здали. Але найбільшою радістю для вболівальників є те, що команда вперше в своїй історії потрапила до фіналу кубка області, де поступилась тільки чинному чемпіонк Прикарпаття - коломийським "Карпатам" - 1:3. Цей успіх аж ніяк випадковим назвати не можна, адже по ходу турніру були вибиті із розіграшу в 1/4 фіналу тлумацьке "Придністров`я" і в 1/2 фіналу ФК "Гвіздець". 
        Найбільшу кількість матчів у цьому сезоні за команду провів капітан Андрій Яремчук (28). Також до трійки рекордсменів увійшли Володимир Гультай та Сергій Шпільчак (по 27 ігор). Найкращим бомбардиром команди став Артур Фірсов, на рахунку якого 15 забитих голів. До трійки також увійшли Яремчук Андрій (8 голів) та Паращій Геннадій (5 голів).
       Найкращим гравцем команди вболівальники визнали півзахисника Роже Тібо Муамгюе Муамгюе. На другому місці капітан команди Андрій Яремчук і замкнув трійку призерів воротар Євген Борсук.
       У юнаків найбільшу кількість матчів у цьому сезоні провів Ігор Буряк (28). За ним ідуть Іван Цьомпела  та Іван Гордаш ( по 26 ігор ) та Михайлик Степан (25). Найбільше голів (всього 4 ) забив Візінський Степан. Треба сказати, що юнаки зіграли дуже невдало і в підсумку зайняли передостаннє 15 місце.
       Порадувала вболівальників села друга ясенівська команда, яка виступала в чемпіонаті району. За його підсумками команда повторила минулорічний результат, здобувши бронзові нагороди, хоча могли завоювати й срібні, але для цього в останньому матчі треба було вигравати від Серафинців. У підсумку бойова нічия - 2:2 - і тільки третє місце. Найкращим бомбардиром команди став Михайло Чупрун, на рахунку якого 18 забитих голів.
      Юнаки "Ясполя - 2" стали чемпіонами району, випередивши свого найближчого переслідувача на 10 очок.З чим ми їх і вітаємо. 

          І наостанок. Вже достеменно відомо, що у нинішньому складі "Яспіль" існувати не буде, адже основний спонсор і президент клубу С. С. Чижевський іде до Городенки. В якому вигляді буде існувати команда і де братиме участь стане відомо незабаром, про що ми обов`язково повідомимо.

P.S. Чемпіони району сезону 2011 року - юнаки "Ясполя - 2" (на фото 1);

       Юнаки Ясполя сезону 2011 року (на фото 2);

       Фіналісти кубка області сезону 2011 року (на фото 3)

       Команда "Яспіль-2" сезону 2011 року ( на фото 4 )
Переглядів: 1332 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 16
16 Адмін  
Хочу відповісти Герою, ХА ХА та іншим. Якщо будете писати з нецензурною лексикою чи когось ображати, то і надалі буду видаляти.

15 patriot  
Більше для Ясенова за останні роки як Чижевський і Щербанюк ніхто не зробив не в образу іншим добрим людям. Так що треба цих людей поважати.І я думаю вони ще багато зроблять для села.

14 Герой  
Це шо за свобода слова? Чому половину коментів видалено? Хіба я образив когось? Просто треба в цьому житті за свої слова відповідати. Нічо не маю проти Чижевського як людини, але як можна так поступати не розумію. Тобто перейти в табір нашого ворога. Умовно про це кажу.

13 Герой  
Ви вже всі забадали. Похір нам чупруни, ха ха та інші мудаки. Буде Ясенів грати на область як би це комусь не хотілось.

12 001  
Den спеціально для тебе і всіх інших. Чупрун хоч із нашого села, але ярий противник того , шоб Ясенів грав в одній лізі з Городенкою. Він не те шо грошей а й ножа зарізатись би не дав ніколи... Це не Барик, який душею і тілом вболіває за рідний Чернятин. Це людина з іншої планети взагалі далека не лише від футболу але й спорту взагалі. Цей панок договорився вже до того шо почав піднімати питання про те аби на сесію сільради винесли питання про те шоб "заборонити грати за Ясенів невихідцям із села"... А село за його словами не має права грати там де грають районні центри. Тобто за його словами Енергетик Бурштин не має права грати у 1 лізі, а Іллічівець Маріуполь у Прем`єр лізі. Шо тут скажеш. Робіть самі висновки.

11 den  
Те шо дербі було то це факт! Але хочу сказати тим, хто нічого не знає чи не розуміє. В першу чергу агенту 001... Ти хлопче якщо далекий від футболу то так і скажи. Звідки ти взяв шо з бюджету району жодної копійки на Яспіль не було виділено? Авторитетно заявляю, що Чижевський є депутат районної ради і ще в бюджетній комісії, а тому минулого року ця комісія виділила 70 тисяч гривень на Яспіль і 200 тисяч гривень на Пробій. А ще Чупрун В.С., який керує в районі відділом молоді і спорту теж сприяє тому, аби якусь копійку вибити на Ясенів, тобто селу де він живе. Все-таки своя сорочка ближче до тіла.

10 001  
ХА ХА як тобі шось не подобається це твої проблеми.Звідки ти таке взяв шо команди Яспіль нема.

9 ХА ХА  
А ти інтелегент хрєновий закривай вже цей сайт. Нема вже такої команди як Яспіль і ніколи не буде.

8 Адмін  
Хлопці, майте повагу один до одного, чи хоча б до самих себе. Не ображайте нікого і давайте без матюків. Пишіть коментарі, обговорюйте, але будьте взаємоввічливими.

7 711  
на мою думку,треба прикласти максимум зусиль щоб зберегти цей колектив в Ясеневі ще хоча б на рік в такому ж складі і нічого не видумувати і нікого не шукати! Думаю результат буде ще вищим ніж торік! команда молода,вже зіграна і укомплектована на всіх позиціях!

6 fcyaspil  
Хлопці, не критикуйте так наших спонсорів. Їм узагалі треба пам`ятник ставити, що хоч хтось робить щось у селі. Скажіть, яке ще село у нашій області за три роки піднялось на таку висоту як Ясенів? Нагадаю тим хто забув. 2009 рік - 3 місце у 2 лізі і загальнокомандне 1 місце. Ми отримали право виступати у лізі найсильніших. 2010 рік - невдалий дебют у 1 лізі, зайняли 13 місце. 2011 рік - 6 місце і стали вперше у своїй історії фіналістами кубка області. Це вже історія!!! Скажіть, яке ще село в області мало своїх представників одразу в чемпіонаті області і району? До чого я це веду? На мою думку мати 4 команди в селі - це забагато. А тому висновок такий: виступати у 1 лізі області це великі затрати, хоча якби усі бізнесмени у нашому селі, а також вихідці з села, які є мільйонерами були такими щедрими як до цього часу , наприклад, Чижевський, Щербанюк, Книгницький то ми могли б грати у лізі найсильніших. Але, враховуючи нинішні реалії, думаю, логічно було б грати у 2 лізі. У кого ще будуть які думки з цього приводу?

5 001  
І ше хочу відповісти такому собі ХА ХА. Не смійся хлопчику, бо ти знаєш шо сміється той, хто сміється останній. Ми хіба спозорили Городенку тим , шо краще виступили за вас а вас жаба задавила. ПРи цьому жодної копійки з бюджету не взяли, як було написано в Краю.

4 семен  
А в Городенці команда буде називатись Пробій чи Яспіль -2 ?

3 ХА ХА  
Не плачте селяни будете грати на район. Повимахувались трохи та й досить. Думаю тепер ви розумієте шо таке Ясенів а шо таке Городенка.

2 ясенів  
а решта польових і воротарі залишаться в Ясполі?

1 FKJ  
жалко втрачати таку команду,укомплектовану у всіх ланках.....

Ім`я *:
Email *:
Код *: