Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Травень » 17 » "Нафтовик" 0 - 2 "Яспіль"
14:17
"Нафтовик" 0 - 2 "Яспіль"
Юнаки – 3:4 (2:2)

16 травня. Долина. Стадіон «Нафтовик». Дощ + 11 ` С
150 глядачів.
Суддя: Семанюк Тарас (Ів.Франківськ)

Долина: 1.Гала (88.Димид 46) 2.Демків (13.Гошовський М. 0, 8.Романишин 46) 3.Гошовський Р. 4.Громоляк 5.Кузьо 6.Лебега (18.Гайнюк 57) 7.Вецко (17.Голик 66) 9.Клебан (16.Форович 68) 10.Гутник 11.Шатковський 15.Ляхович

Ясенів Пільний: Синчишин, Киюк, Матієк, Дутка (к), Українець, Савіцький (Шинкарук), Гавриш, Кіцак, Коновалик, Король, Яремчук.

Голи: Яремчук (42 хв.), Кіцак (61 хв.).
«Яспіль» нарешті прорвало і він здобуває свою першу перемогу в цьому сезоні. Звітна зустріч з «Нафтовиком» показала, що у команди досить високий потенціал. Хоч гра і проходила на розкислому від дощу полі, все ж футболісти обох команд показали досить пристойний футбол з жагою до перемоги. Такий футбол подобається вболівальникам. Матч проходив у жорсткій, але не жорстокій боротьбі. Обом командам вдавалися досить швидкі флангові атаки. М` яч практично не затримувався в центрі поля. Стражі воріт мали вдосталь роботи, але з честю виходили з ситуацій. Під завісу першого тайму гості відкрили рахунок після флангової атаки правим краєм. Отримавши м`яч в районі шістнадцятки, Яремчук, обігравши спочатку захисника, а потім і воротаря пробив з гострого кута і м`яч влетів в сітку. 0:1! Команди пішли на перерву. Друга половина гри розпочалась з атак «Ясполя». На 61хв. Савіцький пройшов лівим краєм, впритул наблизився з воротарем «Нафтовика», але бити не став, а на замасі тільки «поклав» останнього на газон, а сам відкинув м`яч на ніким на прикритого Кіцака, якому нічого не залишалось, як переправити того у порожні ворота. 0:2! Хоч грати залишалось ще більше пів години, але це вже була серйозна заявка на перемогу. Важко передати словами, що творилося після другого гола у фан-секторі гостей. Пісні, скандування, речівки, вигукування прізвищ своїх футболістів не змовкали вже до кінця матчу. Цим самим фани гостей шокували не лише місцевих вболівальників, які після матчу признались, що такого фан-клубу в Долині ще не було, але й самого пана Сікору, який був інспектором матчу.
Після другого гола гості свідомо віддали ініціативу господарям, проводячи просто кинжальні контратаки. Оборонці «Нафтовика», не встигаючи за швидкими нападниками «Ясполя» Яремчуком та Королем, часто фолили, за що справедливо отримали «гірчичники». А одного разу помилився боковий арбітр, угледівши офсайд у Короля, який вибіг з-за спини захисника і виходив віч-на-віч з воротарем. Міг відквитати один гол і «Нафтовик», але після сильного удару з-за меж карного м `яч на себе прийняла поперечина воріт.


Переглядів: 831 | Додав: stepan_nykyforuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Боєц  
Вітаю команду "ЯСПІЛЬ" з першою перемогою в цьому сезоні. ТАК ТРИМАТИ І НА ДАЛІ!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: