Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2011 » Березень » 13 » Мажорні акорди "Грози" та "Ясполя"
12:06
Мажорні акорди "Грози" та "Ясполя"

«Гроза»  5:4  Слобідка

Голи:  Книгницький Микола (3) , Кучма Іван (2).

         В останньому своєму матчі на турнірі «Гроза» вирвала перемогу у молодих слобідчан за 3 секунди до завершення матчу. Хоча по ходу поєдинку ясенівці вели в рахунку , але за хвилину до закінчення матчу Слобідка зрівняла рахунок. Здавалося , матч завершиться бойовою нічиєю, але в останні секунди матчу капітан «Грози» Сливка повів своїх партнерів на штурм воріт суперника і Книгницький встановив остаточний рахунок, забивши переможний гол. Здобувши 6 очок , «Гроза» посіла третю сходинку в турнірній таблиці третьої підгрупи.

         За команду на цьому турнірі виступали : Семака Андрій, Книгницький Василь, Сливка Степан (к), Кучма Іван, Книгницький Микола, Мазуркевич Іван, Сливка Микола.

   «Яспіль»   9 : 4  ДЮСШ

   Головна команда села «Яспіль» в останньому турі просто познущалася зі спортивної школи, забивши в їхні ворота 9 м`ячів на будь-який смак. І знову на себе  роль  лідера і головного бомбардира команди взяв Андрій Яремчук, який забив у цьому поєдинку 6 голів. Ще три м`ячі записав до свого активу Станіслав Келець. Сама гра сподобалась вболівальникам, які після матчу скандували : «Молодці !» . Таким чином, здобувши п`ять перемог в п`яти матчах, «Яспіль» з 15-ма очками посів першу сходинку в четвертій підгрупі.

         Яремчук, забивши 27 (!) голів на турнірі, очолив неофіційний список бомбардирів,  бо,  як відомо,  оргкомітет прийняв рішення рахувати м`ячі для визначення найкращого голеодора турніру, починаючи з чвертьфінальних ігор. Як на мене, це несправедливо, адже відомо з народної мудрості, що «коней на переправі не міняють». Можна було б ще зрозуміти організаторів змагань, якщо б таке рішення було оголошено перед початком турніру.

Переглядів: 869 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: