Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2013 » Серпень » 22 » Кубок району. Фінал.
22:02
Кубок району. Фінал.

24 серпня 2013 року. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена", 900 глядачів.

                                        Яспіль 3:2 ФК Торговиця

Голи: Гордаш Андрій (28 хв.), Яремчук Роман (62 хв), Боднарук Петро (84 хв.) - Грицюк Федір (43 хв.), Гуцуляк Микола (58 хв.).

Суддя: Федишин Федір (Чернятин)

Асистенти: Пасічник Іван (Воронів), Будзик Василь (Копачинці)

4-й суддя: Лабач Василь (Чернятин).

Ясенів Пільний: Углов Іван, Михайлик Микола, Домбровський Дмитро (Вінтоник Андрій), Коваленко Ігор, Карпушенко Василь (Книгиницький Іван), Гордаш Андрій. Боднарук Петро , Матієк Микола, Яремчук Роман (к), Бенчук Петро, Буджак Степан.

Запасні: Йоник Олег, Сливчук Микола.

Шкварок Іван, Сливчук Микола,  Струтинський Микола, Сливчук Іван, Йоник Олег.

Торговиця: Грицюк Віталій, Грицюк Федір, Липчук Микола, Стефанюк Василь, Семенчук Ростислав, Драгомирецький Василь, Гуцуляк Дмитро, Івасюк Мирослав, Балковий Олег, Гуцуляк Микола, Лопатнюк Сергій.

Запасні:

Новосельський Олександр, Липчук Василь.

         Уперше в історії районного футболу був проведений кубок району серед юнаків. У фінальному матчі зустрілись лідери нинішнього чемпіонату - ФК "Торговиця" та "Яспіль". Матч видався напрочуд красивим і безкомпромісним. Мабуть, юні футболісти вперше у своєму житті грали за такої багаточисельної аудиторії, а тому хотіли показати себе з найкращої сторони. У першому таймі трохи краще виглядали господарі поля, які створили кілька гольових моментів. М`яч навіть після потужного удару Петра Боднарука ударився об поперечину воріт , і в землю за лінією воріт, але довести це складно... І все ж на 28 хвилині  рахунок відкриває кращий голеодор команди Андрій Гордаш, який добиває м`яч у порожні ворота, адже воротар Торговиці не зумів зафіксувати останнього у руках. Тайм майже закінчувався, але в масованій атаці торговецьких футболістів під завісу першого тайму Грицюк проштовхує м`яч у порожні ворота - 1:1. За такого рахунку команди пішли відпочивати. 
       У другому таймі вже Торговиця забиває гол і виходить уперед. Гол на свій рахунок записує Микола Гуцуляк, який зі штрафного влучає в дев`ятку. Та радість численної торговецької публіки та футболістів тривала не довго. Спочатку капітан "Ясполя" U-18 Роман Яремчук проходить по лівому краю і потужним ударом в кут з гострого кута встановлює рівновагу в матчі, а потім Петро Боднарук з того ж лівого краю фантастичним ударом перекидає воротаря і м`яч опиняється у дев`ятці воріт ФК Торговиці - 3:2. 
      Отже, вітаємо перших володарів кубка Городенківщини ФК "Яспіль" U-18 з перемогою і бажаєм подальших успіхів!.




                                Ураган 1-3 ФК Торговиця

Голи: Голинський -  Шинкарук, Ломінський, Стефанюк.

Суддя: Лабач Василь (Чернятин).

Асистенти: Пасічник Іван (Воронів), Будзик Василь (Копачинці)

4-й суддя: Федишин Федір (Чернятин)


                     Матч дорослих команд теж тримав у напрузі переповнену "Парк-Арену". У першому таймі повністю перевагою володів "Ураган", але пропустивши в кінці тайму контратаку, Шинкарук відкрив рахунок. В другому таймі під самий його кінець торговецькі футболісти як  мінімум тричі могли використовувати виходи один в один з воротарем "Урагану", але аж під кінець зустрічі Стефанюку та Ломінському довелось довести рахунок до розгромного - 3:0. Хоча по грі мало би хто наважився сказати, що Торговиця виграє з таким рахунком. Отже, вітання ФК Торговиці - володарю кубка району 2013 року!
Переглядів: 1449 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 zik  
Та нічого подібного . Нрмальна Торговиця команда і недарма займає перше місце. Просто якби наші юнаки так спочатку сезону грали то все було би інакше. А то дисципліна була на нулю. Тепер трохи стало на свої місця. Ніби взялися за розум. Хоч подивимось у неділю у Чортівці.

8 Black Angel  
Патріоте, погоджуюся, що гра була справді фантастичною та цікавою! Але не можу погодитися, що виділявся тільки один Боднарук Петя. Надзвичайно гарно зіграв в захисті Михайлик Коля, також досить добре відіграв Гордаш Андрій.
Загалом, хлопці молодці, було на що подивитися!
Ні в неділю на чемпіонаті, ні вчора на фіналі Кубка району, я ,особисто, не бачила того так званого лідера чемпіонату! А різницю в очках, в турнірці чемпіонату, можна пояснити простою фортуною!
Отож вітаю, першого в історії Городенківщини, володаря Кубка району серед юнаків - нашого Ясполя!!!!! Яспіль чемпіон!!!

7 Мишко  
Молодці. Це дійсно була затрава. Грали чудово самовіддано. Було на що дивитись. І голи на любий смак. Хотів би відзначити цілу команду. І що найбільше вразило це дисципліна на полі. Такого я вже давно не бачив у наших юнаків. Ми довели що сильніші за Торговицю і в неділю в чемпіонаті і вчора.

6 патріот  
Фантастична гра нашої молодіжкиюГра нашого опорника П Боднарука заслуговує на окрему увагу.Так трммати.

5 Black Angel  
От не скажи! Це ще як і з якої сторони подивитися... Якщо виграш, то звичайно, що легше. А якщо ще під час гри, коли рахунок невтішний для фанів, то що відбувається? А те, що вболівальники починають морально давити на футболістів, і тим самим не підтримуючи їх, а навпаки. Просто не всі вболівальники одинакові - є ті, хто відноситься об'єктивно і до перемог, і до невдач нашої команди. А є такі, коли Яспіль виграє, то: "Все супер, наші хлопці молодці". А от коли програш, то ті ж самі люди вже говорять зовсім інші речі: " Та що це таке, грати не вміють, хто їх на поле випустив?" Я особисто таке чула, і повір, було дуже прикро, що наші люди так роблять! Але як-то кажуть: „Маємо те, що маємо!”
Отже,Зік, я думаю, якщо брати перший варіант, то таких вболівальників хочеться порадувати перемогою, а якщо другий, то краще б такі псевдо„фани” взагалі не приходили на футбол.

4 zik  
Та я навпаки радий шо фінал уже третій рік підряд проходить у нас. Просто наші увійшли і Торговиця ніби в нерівних умовах з нами. Все таки перед своїми вболівальниками легше грати.

3 Isko  
zik,ніякої несправедливості немає.Цього року Супер Кубок України розігрувався в Одесі на стадіоні Чорноморець,де грав місцевий Чорноморець та Шахтар.

2 zik  
Я радий що наші увійшли у фінал але має бути справедливість.

1 zik  
Несправедливо що фінал у Ясенові. Получається що ясенівські юнаки грають в себе дома а мало би бути на нейтральному полі.

Ім`я *:
Email *:
Код *: