Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2012 » Квітень » 19 » Кубок області. 1/16 фіналу.
12:10
Кубок області. 1/16 фіналу.
19 квітня. Обертин. Стадіон "Колос", 100 глядачів.

                  ФК Обертин 0 - 3 Яспіль 

Судді: Вовчок, Тинів, Петровський.

Голи: Юрчак (автогол), Українець Вадим (2).

Обертин:  1. Яцик Д., 10. Страховський С., 20. Фучинський О., 11. Юрчак І., Дерб`юк М. 8. Големба Р., 4. Федорів Р., 2. Томин А., 7. Козловський Р., 9. Кутняк І., 3. Велегорський І.

Запасні: 33. Шкуратівський І., 35. Вівчарук А., 22. Яцик С., 21. Грицанюк В.

Ясенів Пільний: 1. Мегдиник В., 11. Ясуник В., 5. Сорохан І., 16. Українець Л., 15. Архіпенко Б. (14. Никифорук І.), 11. Чупрун М. (15. Савчук Д.), 9.  Пиняк О., 8. Матієк П., (3. Келець С.), 21. Савка Ю., 18. Українець В., 20.Яремчук А. (к)

            Статус фаворита матчу "Яспіль" почав підтверджувати вже з перших хвилин зустрічі, затиснувши господарів на їхній половині поля. Досить вдало діяла середня лінія, яка щоразу постачала м`ячами нападників гостей, а ті в свою чергу по одному марнували вигідні  моменти. Якщо загалом взяти всі гольові моменти за весь матч , то рахунок , можливо, міг бути й двозначним. Уже на 15 хвилині після подачі кутового у своєму карному не розібрались в ситуації захисник Обертина Юрчак і воротар Яцик, який запізнився із виходом, і задній захисник переправив м`яча у власні ворота. Ця помилка стала наслідком тих численних атак на ворота господарів. До того моменту м`яч мінімум тричі міг побувати у воротах, але не реалізовували свої моменти Яремчук, Українець Вадим та Савка. Ще декілька нагод до кінця першої половини зустрічі гості так і не використали і команди за мінімальної переваги "Ясполя" піщли на відпочинок. 
         Малюнок гри не змінився і в другому таймі, за винятком хіба що того, що після заміни Матієка , який у цій грі грав у центрі півзахисту, на Кельця , гості почали програвати середину поля. Гра тепер все частіше велася флангами, де повноцінними господарями були Савка і Савчук. Саме після навісу Юрія Савки з правого флангу другий м`яч забиває Вадим Українець, який у цьому матчі через невідомі причини виглядав не дуже свіжим. Але Вадим став автором і третього гола після прострілу його брата Леоніда. Дуже хотів відзначитись у цьому матчі і капітан "Ясполя" Андрій Яремчук, але так цього і не зробив, хоча мав для цього з 4-5 вигідних моментів. Щодо господарів матчу, то за всю гру вони створили 1-2 гольові моменти, але на висоті виявився воротар гостей Мегдиник, який виручив у даних епізодах. Отже, 3:0 - переконлива перемога ясенівців, які , можна сказати, провели генеральну репетицію перед центральним матчем туру. У неділю "Яспіль" поїде в гості до чинних чемпіонів області - коломийських "Карпат". Виїзд до Коломиї о 12 годині. 

Інші пари:

"Хутровик" Тисмениця - "Сокіл" Угринів -1:1 (2:4)

"Черемош" Верховина - "Гуцульщина" Косів - 1:0 (додатковий час)

"Карпати" Болехів - "Кроно-Карпати" Брошнів-Осада - 0:3

"Карпати" Кути - "Прут" Делятин - 2:0

ФК "Сваричів" - ФК "Калуш" - 1:3

"Граніт" Тлумач - МФК "Тепловик" Івано-Франківськ - 1:4

ФК "Снятин" - "Славія" Отинія - 2:0

"Дністер-Рітас" Побережжя - "Нафтовик" Долина - 0:4

Переглядів: 1202 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Адмін  
Вже нормальний інтернет, просто вчора робили якусь профілактику.

3 Фан  
Інтернет вже другий день просто галімий. Шось ті клоуни які закладають його намудрували.

2 Адмін  
0:3 ( матч закінчився ).

1 Адмін  
Обертин - Яспіль - 0:1 (1 тайм)

Ім`я *:
Email *:
Код *: