Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2013 » Лютий » 20 » Кубок "Городенківщини спортивної".
20:23
Кубок "Городенківщини спортивної".

    У рамках підготовки до футбольного сезону 2013 року, в другій половині березня під егідою порталу «Городенківщина спортивна» проводитиметься турнір, у якому візьмуть участь шість команд: "Яспіль" з Ясенева Пільного та "Колос" з Чернятина нашого району, а також с. Пістинь — Косівського, с. Братківці — Тисменицького та с. Дзвиняч — Богородчанського районів. Із шостою командою організатори ще не визначилися, але точно відомо, що вона представлятиме Городенківщину. Ймовірно, це буде головна команда району – "Пробій".

 

Регламент проведення Кубка «Городенківщини спортивної»

 

1) Мета та завдання:

 

Розіграш Кубку проводиться з метою:
— пропаганди футболу та здорового способу життя;
— підготовки команд Городенківщини та Івано-Франківської області до футбольного сезону 2013 року;
— виявлення володаря Кубка «Городенківщини спортивної» та лауреатів турніру.

 

2) Керівництво змаганнями:

 

Загальне керівництво змаганнями здійснює Оргкомітет турніру. Безпосереднє проведення змагань покладається на Комітет з проведення змагань та Комітет арбітрів ГРФФ.

 

3) Терміни проведення змагань:

 

Змагання проводяться у два етапи:
— перший етап – змагання у групах (23 березня 2013 року);
— другий етап – півфінальні матчі; фінальний матч (30 березня 2013 року).
Початок матчів згідно календаря змагань.

 

4) Учасники та умови проведення змагань:

 

До участі в змаганнях допускаються команди Городенківщини та Івано-Франківської області.


Склад команди — 22 футболіста, 1 тренер, 1 представник, 1 лікар. Всього — 25 чоловік.


На першому етапі команди-учасниці розіграшу Кубка змагаються в 2-ох групах за коловою системою в одне коло.
Команди, які посіли перше та друге місця у своїх групах, складають півфінальні пари. Переможці груп зустрічаються з командами, що посіли другі місця в інших групах.
Переможці півфінальних ігор зустрінуться у фінальному матчі. Команди, що програли півфінальні матчі, зустрічаються в матчі за третє місце.
Матчі розіграшу Кубка повинні розпочинатися в точно визначений календарем змагань час.
У разі, коли команда гостей запізниться на матч, то матч відбудеться лише тоді, коли запізнення буде не більше 45 хвилин (один тайм). Час відраховує арбітр матчу. Команда господар не має права на запізнення. В протилежному випадку рішення приймає Оргкомітет змагань.
Перехід гравців з команди в команду не дозволяється.
У кожному матчі розіграшу Кубка в рапорт арбітра вноситься 18 футболістів (11 основних, 7 запасних). Дозволяється заміна 7-ми гравців.
У разі неявки на матч групового турніру, ½ фіналу та фінальний матч футбольний клуб (команда) рішенням Оргкомітету змагань знімається з розіграшу Кубка.

 

5) Відповідальність футболістів, тренерів, футбольних клубів та обслуговуючого персоналу:

 

Керівники футбольних клубів (команд), тренери, футболісти та працівники обслуговуючого персоналу, які беруть участь у розіграшу Кубка, зобов’язані неухильно виконувати всі вимоги Правил гри та цього Регламенту.
Футбольні клуби (команди) несуть відповідальність за поведінку своїх футболістів, офіційних осіб, членів клубу, глядачів, а також будь-якої іншої особи, яка виконує будь-яку місію на матчі від імені футбольного клубу (команди).
Приймаючий футбольний клуб (команда) несе повну відповідальність за громадський порядок на стадіоні до, під час та після матчу.
Керівники футбольних клубів (команд) не мають права втручатися в дії арбітрів.
У разі недисциплінованої поведінки футболістів однієї з команд, або її представників рішенням арбітра матч може бути припинений. Цей випадок розглядає Оргкомітет змагань.
Футболісти, спортивний одяг яких не відповідає Правилам гри, до матчу не допускаються.
Дисциплінарні проступки керівників футбольних клубів (команд), тренерів, футболістів, а також випадки безпорядків на стадіонах (футбольних полях) серед глядачів розглядаються Оргкомітетом змагань.
До керівників футбольних клубів (команд), тренерів, футболістів, арбітрів можуть бути застосовані дисциплінарні санкції та інші заходи впливу в разі порушення ними Правил гри та цього Регламенту.
Керівники футбольних клубів (команд), тренери ведуть ретельний облік дисциплінарних санкцій (попередження, вилучення) своїх футболістів і несуть за це повну відповідальність.
Дії гравців, які не брали участі в матчі, але допустили образливі проступки щодо арбітрів та офіційних осіб ФФ, розглядаються на засіданні Оргкомітету змагань.
Якщо в груповому турнірі матч було припинено через недисципліновану поведінку футболістів, керівників команд, або через те, що в складі однієї з команд залишилося менше 7 гравців, то «винуватцеві» зараховується технічна поразка (-:+), а супернику — технічна перемога (+:-).
Якщо матч ½ фіналу, фінальний матч було припинено через недисципліновану поведінку футболістів, керівників команд, або через те, що в складі однієї з команд залишилося менше 7 гравців, то «винуватцеві» зараховується технічна поразка (-:+) і команда знімається з розіграшу Кубка.
Команди зобов’язані взяти участь у церемоніях відкриття фінального матчу та нагородженні. У разі відмови до футбольного клубу (команди) застосовується дисциплінарні санкції згідно з рішенням Оргкомітету змагань.

 

6) Протести:

 

Тренер футбольної команди зобов’язаний негайно після закінчення гри попередити арбітра про подання протесту. Мотиви подачі протесту зі слів тренера команди обов’язково фіксується арбітром у рапорті арбітра.
Арбітр, асистенти арбітра в разі подачі протесту зобов’язані терміново до 10-ї години наступного дня після матчу представити в Оргкомітет змагань письмові пояснення щодо протесту.
Протест у рапорті арбітра повинен бути підписаний тренером команди, яка подала протест.
Про подання протесту арбітр матчу зобов’язаний повідомити іншу сторону.
Футбольний клуб (команда), який подав протест, зобов’язаний представити в Оргкомітет змагань вичерпно вмотивовану суть протесту наступного після матчу дня до 10-ї години. В противному випадку протест на засіданні Оргкомітету змагань не розглядається.
Несвоєчасно подані та не зафіксовані в рапорті арбітра протести не розглядаються.
Якщо представники футбольного клубу (команди) не прибули на засідання Оргкомітету змагань для розгляду протесту, то в такому разі протест розглядається без їх присутності.
Не розглядаються протести, які подані на дії та рішення арбітра, асистента арбітра у зв’язку з подіями, що мали місце в грі:
— призначення або непризначення вільних, штрафних або 11-метрових ударів;
— визначення положення „поза грою”;
— визначення виходу м’яча за межі футбольного поля та надання права введення м’яча в гру;
— зараховане чи не зараховане взяття воріт;
— попередження, вилучення гравців з поля.

 

7) Визначення переможця:

 

Місця команд у групах визначаються за найбільшою кількістю очок, за перемогу команді нараховується 3 очки, за нічию – 1 очко, за поразку – очки не нараховуються.
У разі однакової кількості очок у двох і більше команд переможець визначається за результатами особистих зустрічей з конкурентом (конкурентами). Далі – більша кількість перемог, краща різниця забитих та пропущених м’ячів, більша кількість забитих м’ячів, менша кількість порушень (попередження – 1 очко, вилучення – 3 очки). У випадку рівності всіх вищезгаданих показників, переможець визначається шляхом жеребкування.
У півфінальних матчах розіграшу Кубка при нічийному результаті переможець визначається шляхом призначення серії післяматчевих 11-метрових ударів, які виконуються відповідно до вимог ФІФА.
У разі нічийного результату в матчі за 3-тє місце, фінальному матчі призначається додатковий час (два тайми по 15 хвилин без перерви). Якщо додатковий час закінчився внічию, то переможець визначається в серії 11-метрових ударів.

 

8) Фінансові витрати:

 

На всіх етапах розіграшу Кубка витрати, пов’язані з участю команд у змаганнях (проїзд, харчування, розміщення учасників змагань; оплата харчування лікаря, арбітрів та інспектора (з розрахунку 59 гривень на одного чоловіка на день відповідно до Наказу Міністерства України в справах сім’ї, молоді та спорту № 4596 від 19 листопада 2008 року та змін до Норм витрат на проведення спортивних змагань та навчально-тренувальних зборів – зареєстровано в Міністерстві юстиції України 2 грудня 2008 року за № 1151/15842).
Витрати, пов’язані з організацією проведення змагань (організація та проведення змагань; придбання нагородної атрибутики), – за рахунок Оргкомітету змагань.

 

9) Нагородження:

 

Команда-володар розіграшу Кубка «Городенківщини Спортивної» нагороджується Кубком та грамотою Оргкомітету змагань, комплектом футбольної форми.
Гравці команди – володаря розіграшу Кубка нагороджуються медалями.
Команда – фіналіст розіграшу Кубка нагороджується грамотою.
Гравці команди – фіналіста нагороджується медалями.
Кращі гравці турніру по амплуа (кращий воротар, кращий захисник, кращий напівзахисник, кращий нападник та кращий бомбардир) нагороджуються цінними призами.

 

10) Заявкова документація (умови допущення гравців до змагань):

 

Команди – учасники розіграшу Кубка представляють в Оргкомітет два примірники заявкових листів (у друкованому вигляді), оформлених згідно зі встановленим порядком. Заявкові листи повинні бути завірені підписом та печаткою керівника футбольного клубу (команди) та лікарем (обов’язково).
До заявкового листа футбольного клубу (команди) – учасника Кубку вносяться прізвища 22 футболістів.

 

11) Заключні положення:

 

Зміни та доповнення до цього Регламенту розглядає Оргкомітет змагань до початку змагань.
Нарада з представниками команд відбудеться 22 березня 2013 року о 12-й годині (місце проведення наради буде повідомлено додатково).
Підтвердження про участь команди в змаганнях необхідно направити в Оргкомітет до 16.00 год. 11 березня 2013 року (телефонограмою за телефоном 0984810549).
Цей Регламент є офіційним викликом команд на змагання.

Оргкомітет змагань.

Переглядів: 1357 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 оргкомітет  
З приводу даного турніру звертайтесь за контактним телефоном для довідок: 0984810549

4 001  
Кажуть, що шостою командою буде Семенівка. Цікаво, хто визначав учасників цього турніру?

3 Зомбі  
Турнір відбудеться у чігрі. Головний суддя циган.

2 Мишко  
А де відбудеться цей турнір?

1 ПАТРІОТ  
З нетерпінням чекаємо весняних футбольних баталій.Вболівальники скучили за великим футболом.

Ім`я *:
Email *:
Код *: