Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2011 » Серпень » 23 » "Кроно-Карпати 2:0 "Яспіль"
07:38
"Кроно-Карпати 2:0 "Яспіль"

Юнаки  - 6:0

21 серпня. Брошнів-Осада. Стадіон «Карпати», 1 200 глядачів.

Суддя:  Дебенко (Ів.-Фр,)

Брошнів-Осада:

Запасні:

Ясенів Пільний: Синчишен, Шпільчак, Насадик,  Мельничук (Українець) , Паращій (Тимчук), Баб`юк, Яремчук (к), Гультай В., Муамгюе, Фірсов, Романчук (Сорока).

Запасні: Борсук

         Брошнівці з перших хвилин зустрічі ринули на ворота гостей і вже в дебюті мали відкривати рахунок, але після суматохи  у карному «Ясполя» хтось із захисників розрядив обстановку. Надалі гра тривала на зустрічних курсах. Мали відкривати рахунок Фірсов, який не реалізував вихід віч-на віч з кіпером «Карпат» Атаманчуком, а щосили пробив у сітку збоку воріт, а також Романчук, удар якого з близької відстані прийшовся в «молоко». Всередині  першого тайму  господарі поля вийшли вперед. Удар з-за меж карного, рикошет і м’яч у воротах. Це було свято для місцевої публіки, якої в той день прийшло на стадіон «Карпати» повний аншлаг. Брощнів і надалі атакує, грає у технічний, мобільний і швидкісний футбол. «Яспіль» лише зрідка атакує, а на 30-й хвилині взагалі залишається в меншості. За фол останньої надії суддя вилучає Шпільчака. За мінімальної переваги господарів команди пішли відпочивати.

       Друга половина зустрічі теж проходила під диктовку брошнівців, але закріпити рахунок їм вдалося аж у доданий арбітром час. І знову ми пропустили з правого флангу оборони. У середині поля обрізався Тимчук, а нападник «Карпат», немов стріла, обіграв на ходу Насадика і Сороку , вийшов на побачення з Синчишеном, обіграв Андрія і вдарив у порожні ворота. 2:0 – цілком закономірна перемога «Кроно-Карпат».

       Щодо «Ясполя», то команді в середу , на День Незалежності, грати у фіналі Кубка області. Можливо, хлопці вже втомилися від такого насиченого календаря, а , можливо, якісь інші причини, бо дуже вже втомленими виглядали у звітній зустрічі. Як відомо, обласна федерація футболу вирішила провести фінал у Калуші на стадіоні «Хімік». Початок зустрічі заплановано о 16 год.Але як щойно стало відомо з офіційних джерел, що керівництво команд «Карпати» Коломия та «Яспіль» Ясенів Пільний будуть просити федерацію футболу все ж провести цей матч у Івано-Франківську на стадіоні «Рух», де традиційно проводяться всі фінали Кубка Прикарпаття.

Переглядів: 1042 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 ффу  
адмін шо ти все ліпиш під одне! там де чемпіонат треба писати - 18 тур Кроно-Яспіль-2-0,там де кубок - 1/2фіналу Гвіздець-Яспіль-2:1. а то через півроку зайдеш і не робереш який тур,чемпіонат це чи кубок........

2 ффу  
адмін вже вкотре тобі пишу,обширені протоколи з номерами гравців і всіма деталями є на сайті ффу. ось ссилка http://www.ffu.org.ua/ukr/tournaments/arch/tprotocol/22034783/

1 Адмін  
Подайте, будь ласка, склад Брошнева.

Ім`я *:
Email *:
Код *: