Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Серпень » 9 » "Карпати" П 4:1 "Яспіль"
17:12
"Карпати" П 4:1 "Яспіль"
08 серпня. Печеніжин. Стадіон «Карпати» 400 глядачів.

Юнаки-1:1


Голи: Грешта (20, 35, 40 хв.), Гусаковський (56 - пен.) - Матієк  (85 хв.)

Із розгрому розпочалось друге коло для «Ясполя». Більш-менш рівна боротьба проходила перші чверть тайму. Надалі на полі була лише одна команда. За тотальної ігрової і територіальної переваги опришки забили 4 м`ячі , на що ясенівці відповіли лише одним. Значно підсилившись у міжсезонні, печеніжинці показали гру екстра-класу, особливо виділявся в їхньому складі форвард Грешта, на рахунку якого хет-трик в першому таймі. У другій половині зустрічі господарі з пенальті довели рахунок до 4:0, а під завісу зустрічі гол престижу забив граючий тренер гостей Петро Матієк, який метрів з 35-ти гарматним ударом спрямував м`яч в дев`ятку.

Результати інших матчів:

XVІ-й тур 08.08. (неділя) 15:00; 17:00

«Ніка-Динамо» - «Бескид» - 1:3, юнаки - 8:0
«Тепловик» - «Газовик» - 4:0, 0:0
ФК «Калуш» - ФК «Снятин-Євромодуль» - -:+, -:+
«Сокіл» - «Галичина-Енергетик-2» - 6:2, 3:0
«Нафтовик» - «Юніор» - 4:1, 6:2
«Карпати» Я. - «Пробій» - 0:1, 3:0
«Прикарпаття-2» - «Придністров’я» - 1:1, 5:0.

Переглядів: 851 | Додав: stepan_nykyforuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 Sokil  
І ще хочу сказати за юнаків. Нам терміново потрібний воротар. При всій повазі до Бучака, але пропустити м`яч з штрафного із 45 метрів це ще треба вміти. Такі самі метелики налапав у Надвірній 4 голи в першому таймі. Хоча і в Надвірній і вПеченіжині ми сиділи на одній половині поля. Тому й не дивно, що тренер снятинців Блясецький, який був на грі в Печеніжині сказав, що не розуміє як ви при такій грі не виграєте.

3 Sokil  
Результат за грою, хоча третій гол з явного положення. Я якраз сидів на лінії офсайду. Після матчу сказав про це боковому, а той мені відповів, що яка різниця 3:1 чи 4:1...

2 stepan_nykyforuk  
Heroj, адмін поїхав у Крим відпочивати до 20 серпня. Я його підміняю. На футболі не був, а написав лише те, що мені розказали знайомі. Відповідно протоколів немаю і складів команд теж. Знаю лише те, що не грав Щеглюк (пропускав через червону в Надвірній) і Яремчук, який виступатиме у другому колі саме за Печеніжин.

1 heroj  
Результат неприємний. А хто з нових футболістів прийшов у команду? Напишіть склади команд.

Ім`я *:
Email *:
Код *: