Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2013 » Квітень » 5 » Яспіль розпочав підготовку до нового сезону.
23:49
Яспіль розпочав підготовку до нового сезону.
В понеділок, 1 квітня, Яспіль офіційно розпочав підготовку до нового футбольного сезону. Наразі це фізпідготовка і кроси, але вже не на штучному майданчику, а на стадіоні. На жаль, погода вносить свої корективи.
Напередодні відбулись збори команди. Керівництвом команди вирішено відмовитись від участі в першості області і зосередитись на чемпіонаті району. Скоро розпочнеться заявкова кампанія і ми повідомимо вас про склади команд.Перед командою посталено конкретне завдання: стати чемпіоном Городенківщини!
Переглядів: 876 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 15
15 Black Angel  
І ще стосовно стандартів, то так між іншим, обмеження розмірів футбольного поля - це вже є певними загально прийнятими стандартами!

14 Black Angel  
Патріоте, проте рекомендованими та найбільш прийнятними є значення поля , де довжина - 105м, а ширина - 68м.

13 Адмін  
Хлопці, давайте приходьте кожного дня на стадіон. Хто коли має час. Роботи багато. Одні і ті самі люди не перероблять всю роботу. Треба лавки дообити, пофарбувати трибуну, укласти кицками ще одну шістку. Юнаки можуть прибрати стадіон. Для себе це робимо.

12 Адмін  
Можна і дерева посадити. Було би бажання. В Чагрі купу ялинок насіялось. Можна пересадити на стадіон.

11 Мишко  
А шо дерева садити будем шоб з лопатою прийти?

10 ПАТРІОТ  
Хто має бажання допомогти -завтра в 17.00 на стадіон з лопатою.Будем раді.Для себе робимо.

9 ПАТРІОТ  
Толоки проводимо кожен день після роботи.Десь на 5годину.Сьогодні закопали кабель підвели його до трибуни.Завтра думаємо докласти воротарський майданчик але здається у селі живе 5-6 чоловік кому потрібен стадіон а остальні будуть потім говорити чого не сказали.Пишу уже 3 раз реакції нуль прийдеться Глушківських людей просити щоб нам допомогли бо в Ясенові люди повиїхали.

8 ПАТРІОТ  
Табло звичайно працювати буде і надіюсь що буде управлятися з трибуни над цим уже ведеться робота але добре щоб усі відгукнулися на ремонт трибуни щоб не було нам соромно як деколи на область.Як зробимо то і будем мати ,Звертаємось до всіх хто може чимось допомогти -допоможіть.

7 ПАТРІОТ  
Толока звичайно була лише не всі чуваки прийшли але нічого зробили що могли і ще зробимо а тим хто не хоче допомогти рідному селу нехай буде соромно якщо є совість.І стадіон зробимо якщо не кращий в області то в районі точно.Керівництво клубу люди слова.І все робимо щоб люди гордилися своїм селом а кому не подобається нехай їде дивитись на Серафинці Вільхівці чи інші села.І нехай кожен житель села задасть собі питання-що я зробив корисного для свої команди і села.

6 Чудак  
Ну шо там була толока на стадіоні?

5 Футболіст  
Підтримую патріота. Треба підготуватись до сезону достойно.

4 ПАТРІОТ  
Пояснюю для знатоків розмірів футбольних полів.Футбольне поле стандартів немає.Воно обмежується найбільшими розмірами-це 120на90 і найменшими 90на45.В цих межах і будують футбольні поля.Запрошую хто підтримує наш Ясенівський футбол в суботу на 11 годину на суботник на Парк-Арену.

3 Футболіст  
А табло працює?

2 Чудак  
Так шоб всі задовбалися бігати.

1 Мишко  
А поле нащо збільшувати? Воно і так стандартне.

Ім`я *:
Email *:
Код *: