Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Червень » 4 » "Яспіль" 3:1 "Сокіл"
07:53
"Яспіль" 3:1 "Сокіл"
Юнаки - 0:0.
Ясенів Пільний, стадіон "Парк-Арена", Дощ +14 `C
500 глядачів

Арбітр: Куш Ярослав
Асистенти: Царьков Микола, Заровецький Володимир

Ясенів Пільний: Синчишин, Киюк, Українець (Мандич П. 89), Стацюк, Матієк, Кіцак, Матвєєв (Шинкарук 84), Мандич А. (Гавриш 64), Коновалик, Король, Яремчук.

Угринів: Баришев, Попів, Продан, Зельманович, Данів, Данилюк, Ндіга (Стефанищин 51), Ільчищин, Кушецький, Шайкін, Ткачук.

Попередження: Гавриш 76, Коновалик 79, Яремчук 86 - Ндіга 28, Продан 30, Стефанишин 88.
Вилучення: Продан 88 - друге попередження.

Голи: Яремчук 7, 18, Кіцак 12 - Попів 23.         
     "Яспіль" уже вдруге зробив те, на що не спромігся цьогоріч "Пробій". Після виїзної перемоги в Долині на "Парк - Арені" був декласований "Сокіл". Результат у Ясеневі Пільному повністю відповідає перебігові матчу, і це приємно, адже суперник, який нещодавно розгромив городенківців, був зовсім непростим.Власне, події розгорталися так, як і в згаданому матчі в Угринові: вже на двадцятій хвилині ясеневопільнівці вели з рахунком 3:0 і продовжували шалений натиск на ворота гостей.Здавалося, що цифра може дійти і до двозначної, але першою прикрою помилкою оборонців скористалися гості. Більше забити не вдалося нікому, хоча нагод для цього стало би на кілька поєдинків. Впадали у вічі віддача усіх гравців, жага перемоги була безмежною. Це стосується, причому , й легіонерів. У складі команди, до речі, з`явилися брати Мандичі. Щодо тактичної побудови гри, то переважали численні передачі на лівий фланг, які перехоплювалися, бо він пустував. Лівий хав натомість постійно щось шукав у центрі поля. Це потрібно врахувати перед непростим виїздом до Снятина, який, причому єдиний у лізі, ще не зазнав жодної поразки і перебуває на четвертій сходинці. "Яспіль" же після перемоги перебрався на восьме місце.
 
P.S. Використано статтю І. Терлецького ( газета "Край")
Переглядів: 911 | Додав: stepan_nykyforuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
5 igor pyx  
вин вже старший.вин ще потрибний команди

4 stepan_nykyforuk  
Хай виздоровлює хлопець. Зичу йому всього найкращого. У нього ще все попереду.

3 igor pyx  
зробили операцию на мениск на колино.

2 sokil  
Ясуник є у заявці, але в нього по-моєму щось зі шлунком.

1 igor pyx  
а де ясуник там був у вас вроди

Ім`я *:
Email *:
Код *: