Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Вересень » 5 » "Яспіль" 4:0 "Нафтовик"
20:54
"Яспіль" 4:0 "Нафтовик"
Юнаки - 2:2

05 вересня. Гвіздець. Стадіон "Колос" 150 глядачів.

Суддя: Куш Ярослав (Ів.- Франківськ)

Ясенів Пільний: Синчишен, Ольшанецький, Гловацький, Мандич П., Дубина, Куташ, Савчук , Киюк, Томащук. Мандич А., Вийчук, Щеглюк (к).

Долина: Гала, Демків, Гошовський, Громоляк, Вецко, Паращій , Лебега, Романишин, Гутник (Клебан 60), Шатковський, Ляхович.

Голи: Щеглюк (39 хв., 63 хв., 80 хв.), Вийчук (46 хв.)

Попередження та вилучення: не було

Через дискваліфікацію власного стадіону «Яспіль» проводив свій домашній матч проти долинського «Нафтовика» в сусідньому Коломийському районі – селищі Гвіздець. Прибравши ініціативу до своїх рук вже з перших хвилин зустрічі, ясенівці домінували впродовж усього матчу, створивши таку кількість гольових моментів, що вистачило б на кілька матчів. Одразу кидалось у вічі збалансованість в усіх ланках. Грали хлопці з самовіддачею і боротьбою за кожен клаптик футбольного поля. А швидкі нападники «Ясполя» Вийчук і Щеглюк просто знущалися із захисних редутів Долини. Використай «Яспіль» всі свої можливості, на табло могло засвітитися двозначне число. Після п`яти штучно виконаних захисниками «Нафтовика» офсайдів, на шостому один із захисників не встиг вчасно вийти і Щеглюк, вийшовши один в один з воротарем, посадив останнього на заднє місце і відкрив рахунок в матчі. Сталося це вже під завісу першого тайму. Правда перед цим могли ще відкривати рахунок Вийчук, але свій вихід віч - на - віч він змарнував, і все той же Щеглюк, після удару якого м`яч відбила поперечина воріт. «Нафтовики» в першому таймі теж мали дві-три нагоди для взяття воріт, але після прострілів вздовж воріт ніхто з партнерів не відгукнувся на ці передачі, хоча були вони досить гострими. В другій половині зустрічі домінування номінальних господарів ще більше посилилось. І вже в своїй першій атаці свого шансу не опускає Вийчук, який реалізує вихід один – на – один. «Яспіль» надалі грав у швидкий пас, використовуючи всю ширину поля. Особливо активно використовувались обидва фланги. На лівому плідно діяв Киюк, а на правому Савчук. Саме після навісів та прострілів з обидвох флангів зростала напруга біля воріт «Нафтовика». Третій гол в матчі забив Щеглюк, який отримав пас від Киюка, на замасі обігрує захисника Долини і просто по - піжонськи пробиває воротареві між ногами, оформлюючи дубль. Забити бодай гол престижу могли і гості в другому таймі. Хтось з оборонців відпасував назад воротареві, Синчишен на мокрому газоні послизнувся і нападник «Нафтовика» , відібравши м`яч , переправив його в порожні ворота, але йому навздогін кинувся задній «Ясполя» Ольшанецький, який уже у підкаті вибив м`яча на кутовий, а сам зазнав мікротравми, ударившись по інерції до штанги. І вже під кінець матчу хет-трик оформлює Щеглюк, який метрів з 15 сильно пробиває в кут. Отже 4:0, цілком заслужена і переконлива перемога «Ясполя». У четвер до Ясенева Пільного завітає дубль «Прикарпаття». Тож до зустрічі на рідній «Парк-Арені».

Результати інших матчів 20 туру:

"Придністров'я" (Тлумач) - "Галичина" (Галич) - 2:1, юнаки - 1:1
"Тепловик" (Ів-Франківськ) - "Юніор" (Лисець) - 3:0, 4:0
ФК "Снятин-Євромодуль" - "Пробій" (Городенка) - 1:0, 0:0
"Сокіл" (Угринів) - "Карпати" (Яремче) - 2:5, 0:2
"Прикарпаття-2" - "Газовик" (Богородчани) - 2:2, 4:2
"Бескид" (Надвірна) - ФК "Калуш" - +:-, +:-.



Переглядів: 970 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 9
9 Фанат з Долини  
звіт перепощу на сайт "Нафтовика".

8 Фанат з Долини  
Нище про заряд суддів писав бандерівець, але то не той що з Долини. )))

Через сімейні обставини ледве вдавалось бувати на домашніх матчах "Нафтовика", і то не завжди.


7 11  
11111

6 Pele  
Хто знає в котрій годині починаються матчі, бо на обласному сайті написано о 15 і о 17 год. А минулої неділі грали о 14 і о 16 год.?

5 fanat  
Так. Яспіль постійно заряджає суддів. Хіба не видно на якому місці в турнірній таблиці команда знаходиться? Бандерівець, опустись на землю. Треба було приїхати і все побачити на свої очі. В крайньому разі спитай Гошовського.

4 бандерівець  
"Яспіль" напевно зарядив суддів. Не вірю, шоб Долині аж 4:0 накатали.

3 fanat  
А от чомусь славнозвісного долинського фан-клубу не було. Дуже хотілось зустрітись з бандерівцем.

2 fanat  
Дякуєм гвіздецьким вболівальникам, які вболівали за "Яспіль". Видно, що хлопці скучили а футболом, бо казали, щоб ми ще грали у них...

1 Pele  
Молодці! Суддя Куш профі. Відсудив по грі. А от Юзик, який судив юнакам не дав 2 чисті пеналі у ворота Долини і зарахував гол коли гравець "Нафтовика" підіграв собі рукою.

Ім`я *:
Email *:
Код *: