Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Жовтень » 10 » "Яспіль" 2:1 "Бескид"
20:18
"Яспіль" 2:1 "Бескид"

Юнаки - 2:1

10 жовтня 2010 року. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена" 250 глядачів.

Суддя: Крашенінніков Владислав ( Калуш )

Голи: Киюк ( 51 автогол ) , Щеглюк ( 60. 75 хв.)

Ясенів Пільний: Синчишен, Мандич П., Ольшанецький, Куташ, Гловацький, Келець, Киюк, Томащук, Мандич А., Савчук, Щеглюк (к).

Надвірна: Ольховий, Угринчук, Баб`юк, Зуєнко, Савчук, Ільницький, Капущак (Близнюков 65), Савіцький, Стефанюк, Максим`юк І., Максим`юк А. (Хомич 73).

              Так сталося, що всі три голи в цьому матчі були забиті в другоиу таймі і всі три - гравцями господарів. А першу половину зустрічі інакше як ганьбою назвати не можна. Такої беззубої гри у виконанні "Ясполя" в цьому сезоні ще не було. Щоправда, три моменти для взяття воріт "Бескида" було, але констатуємо беззаперечний факт: повне домінування на полі надвірнянців. Хоча і особливих девідентів їм це не принесло. Отже , за сухої нічиєї команди пішли на перерву. Друга половина зустрічі - повна протилежність першій. Можливо, на гравців обох команд подіяли різкі "слова" , які було чути з роздягалень обох команд у перерві , і вони заграли набагато активніше. Уже господарі повністю володіли ініціативою в матчі і створили таку кількість моментів біля воріт "Бескида", що вистачило б на декілька матчів. Спочатку Щеглюк зі штрафного потрапляє в стійку воріт, а невдовзі Ольшанецький впритул "розстрілює" головою стража воріт надвірнянців і той якимось чудом реагує на удар і переводить м`яч на кутовий. Забігаючи наперед, варто сказати, якби не відмінна гра воротаря гостей в цьому матчі, то рахунок міг бути посто непристойний, але ж не дарма кажуть, що воротар - то пів команди. Та все ж гостям в цій зустрічі судилося вийти вперед першими. Провівши швидку атаку правим флангом, послідував простріл у воротарський майданчик і Киюк , вибиваючи м`яч, зрізає його у власні ворота. Але гол зовсім не засмутив господарів, які лише наростили свої атаки на ворота "Бескида". Це в свою чергу призвело до того, що захист надвінянців почав раз за разом провалюватись. Відкидаючи м`яч головою своєму воротарю, останній захисник гостей явно не розрахував із силою удару і Щеглюк перехоплює "смугастого", оббігрує воротаря і зрівнює рахунок. Грати залишалось ще пів години. І в цей відрізок часу був просто потужний штурм у виконанні "Ясполя" , який упіймав кураж. Виводити ясенівців уперед мали після потужних ударів по воротах все той же Щеглюк, декілька разів Томащук і інші, та дива у воротах творив воротар, який переводив м`ячі на кутові. Але і він був беззсилий в епізоді, коли забивався другий м `яч. Томащук, пройшовши правим флангом, прострілив у воротаський і воротар на виході кулаками відбив м`яч по центру прямо на груди Щеглюку, і капітан господарів , не опускаючи останнього на землю пробиває в самий кут., встановлюючи остаточний рахунок. Щодо гостей, то за весь другий тайм вони так і ні разу не потурбували ворота Синчишена. 
       І нарешті вже після шести ганебних поразок команда юнаків "Ясполя" теж зуміла переграти з аналогічним рахунком своїх однолітків з "Бескида".

Результати інших матчів 27 туру:

Юніор - Карпати (Печеніжин) - 0:6, юнаки - 1:1.
Прикарпаття-2 - Тепловик - 2:4, 2:3
Сокіл - Придністров'я - 1:1, 5:4
ФК Снятин - Ніка-Динамо - 1:0 (0:3)
Нафтовик - Газовик - 0:1, 0:1
Галичина - Пробій - 1:0, 0:0 (-:+)підстава
Карпати (Яремче) - ФК Калуш - +:-, +:-.


Переглядів: 1004 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 7
7 Viki34  
Дякую за такі компліменти) smile

6 Сокіл  
А для чого їхати, якщо домовились " три в три ". Тобто Галич здав Городенці тут, а Городенка Галичу там.

5 Pele  
Цікаво чому на цьому матчі були футболісти "Пробою" разом з своїм начальником Яшаном? Таке враження, що гру в Галичі здали. Стояв недалеко від них і бачив їхні єхидні посмішки коли Толік Киюк зрізав м`яч у свої ворота.

4 fanat  
Воротнік "Бескида" красава. 6 мертвих м`ячів потягнув. Красиві і удари і сейви у виконанні воротаря.

3 Pele  
Три гри попереду, в тому числі з Калушем.

2 men  
ta we ne vulitae bo dvi gru v peredi!!!)))

1 гуцул  
За комплексним заліком Яспіль вилітає з 1 ліги

Ім`я *:
Email *:
Код *: