Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Вересень » 30 » "Яспіль" 1:1 "Ніка-Динамо"
20:37
"Яспіль" 1:1 "Ніка-Динамо"
Юнаки - 0:4

30 вересня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена" 100 глядачів.

Суддя: Сушко Кирил (Калуш).

Голи: Щеглюк ( 72 хв.) - Шевчук ( 17 хв.)

Ясенів Пільний: Синчишен, Мандич П., Ольшанецький, Куташ, Гловацький, Келець (Киюк), Томащук, Мандич А., Петрівський, Савчук, Щеглюк (к).


Попередження: Щеглюк 19, Ольшанецький 22, Куташ 73 - Сікач 7, Басараб 22, Яріш 73, Басюк 86, Вандзіляк 87.

Вилучення: Сікач 18.

        Весь перший тайм гравці обох коианд не порадували нечисленних глядачів змістовною грою. В діях команд спостерігався сумбур, гра в основному проходила в центрі поля, без якогось натяку на атаку. Зате футболісти діяли досить жорстко, в окремих випадках гра переходила в грубощі. Тому й не дивно, що суддя матчу роздавав на ліво і направо "гірчичники", а гравця гостей за друге попередження вилучив з поля. Франківці першими відкрили рахунок у матчі. Щоправда сталося це після помилки ясенівського воротаря, який запізнився із виходсм і Шевчук просто перекинув м`яч через Синчишина. З мінімальною перевагою в рахунку команди пішли на перерву.
        У другій половині зустрічі гра значно пожвавішала, з`явились удари по воротах та гольові моменти. Територіальною перевагою володіли господарі поля, а гості контратакували. Після ударів з середньої та близької відстані м`яч вперто не хотів залітати у ворота гостей. Відмінно діяв воротар "Ніки", який декілька разів врятував свою команду. Але всередині тайму своє слово сказав капітан "Ясполя" Щеглюк, який взяв гру на себе, пройшов правим краєм, увійшов у карний, накрутив трьох оборонців і впритул "розстріляв" ворота гостей - 1:1. Після цього пожвавішало і на трибунах. За підтримки публіки господарі пішли на штурм. Здавалося, що за такої гри і підтримки вдасться схилити шальки терезів на свою користь, але то був якийсь не фарт. Хоч моментів для цього було достатньо.  М`яч потрапляв то в поперечину, то удари блокувались захисниками, то самі вже захисники рикошетили в свої ворота. Отже, у підсумку нічия.

Результати інших матчів 25 туру:

Сокіл - Тепловик - 0:1, юнаки - 1:1
Нафтовик - Придністров'я - 0:2, 4:4
Карпати (Я) - Бескид - 3:0, 2:1
Пробій - Газовик - 1:0, 2:1
Карпати (П) - Галичина - 3:0, 0:2
ФК Снятин - Прикарпаття-2 - 2:2, 2:1.

Переглядів: 876 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 Fanat  
Кажуть, що завтра матчі почнуться о 13 та 15 год. Це правда чи ні ?

2 Pele  
Сокіл, чому для тебе дивний результат? "Ніка" грала від оборони з одним нападником. Коли вони оборонялись, то практично всією командою. Треба було побільше бити з будь-якої дистанції. Хоча і ударів було не мало. Але маєм те що маєм...

1 Сокіл  
Досить оперативно. Хоча результат для мене трохи дивний. Сподівався на перемогу. На жаль не був на матчі. А ось юнаки вже 5-й раз програють з розгромним рахунком. Щось потрібно з цим робити. А як закінчилися інші матчі?

Ім`я *:
Email *:
Код *: