Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Вересень » 20 » "Яспіль" 1:1 ФК Снятин-Євромодуль
16:28
"Яспіль" 1:1 ФК Снятин-Євромодуль
Юнаки - 0:4

19 вересня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена" 300 глядачів.

Суддя: Семанюк Тарас (Ів.-Франківськ)

Голи: Томащук (53 хв.) - Рихло (90+2 хв.)

Ясенів Пільний: Синчишен, Мандич П., Ольшанецький,  Куташ, Гловацький, Коновалик (Савчук) , Келець (Киюк), Томащук, Мандич А. (Дубина), Вийчук, Щеглюк (к).
 
Снятин: Федоров, Каралаш, Рихло, Імангулов (к), Гаврилюк ( Двібородчин ), Тодорович, Мироняк, Альбадаві, Шинкарик, Боргун, Семотюк (Федик).

        Волею календаря "Яспіль" і ФК Снятин - Євромодуль зустрічались в Ясеневі Пільному на Храмове свято, яке того ж таки дня було й у Снятині. Матч проходив під проливним дощем, який не вчухав протягом усього матчу. Тому й не дивно, що на розкислому від дощу полі футболісти обох команд не показали тієї гри, на яку здатні. Весь перший тайм у діях футболістів спостерігався сумбур, діяли вони обережно, щоб не дай Бог , не помилитися. Хоч і невелика перевага була в господарів, та створили вони за першу половину зустрічі всього два більш-менш гострі моменти, на що снятинці відповіли одним. А ось друга половина зустічі повна протилежність першій. Не знаю, що вплинуло на футболістів, але заграли вони значно активніше. Звідси і появились моменти. Уже з перших хвилин "Яспіль" великими силами пішов вперед. До цього його спонукала глядацька аудиторія, яка палко підтримувала своїх улюбленців. І на 8-й хвилині другого тайму глядачі дочекались, без перебільшення, шедевру у виконанні Томащука, який отримав пас від Андрія Мандича з глибини поля, щосили пробив по воротах з 17-ти метрів і м`яч влетів в самісіньку "дев`ятку". Після гола і за підтримки публіки "Яспіль", очевидно, хотів закріпити рахунок. Вдавалось господарям все: і швидкі атаки флангами, і удари по воротах, яким бракувало влучності, а в інших випадках рятував воротар, і досить небезпечні простріли низом. Снятинці ніби запанікували, грали "на відбій". Здавалось, що "Яспіль" ось-ось дотисне суперника і заб`є вдруге. А нагоди для цього були. Вийчук виходив на побачення з голкіпером гостей, щоправда не по центру воріт, а збоку, але переграти голкіпера не зумів. Та найкращий момент для взяття воріт був у Коновалика. Лівим краєм здійснив свій рейд Щеглюк, обіграв двох захисників і почав збижатися з воротарем, та позиція для удару була не найкраща - досить гострий кут. Іван робить замах і відкидає м`яча під удар Коновалику, який ніким не прикритий , але Сергій перед самим ударом послизнувся на мокрому газоні і змарнував  100 % голевий момент. Шкода було наставника снятинців Василя Блясецького , який намагався щосили підбадьорити своїх підопічних. Можливо, слова тренера дійшли до футболістів і вони оговтались. Провели ряд швидких контратак. Варто відзначити у складі гостей араба Альбадаві та капітана Імангулова, який працював за себе і за "того хлопця". Зрівняли гості рахунок вже в доданий арбітром час. Сталося це наступним чином. В районі кутового прапорця господарів сталося зіткнення ясенівського захисника та нападника снятинців, який впав на газон і йому потрібна була медична допомога. Хтось із господарів вибив м`яч за бокову лінію, як і годиться в таких випадках. Гості ж вкинули аут  і мали б віддати м`яч господарям, які вже, напевно, на нього й чекали, але іншої думки був 18-ти річний гравець ФК Снятин Рихло , який запустив " шкіряну кулю" в самісіньку дев`ятку. 


Результати інших матчів 23 туру:

«Нафтовик» - «Тепловик» - 0:5, 0:3
«Пробій» - «Придністров’я» - 3:1, 2:2
«Юніор» - «Бескид» - 2:3, 0:4
«Карпати» П. - «Газовик» - 5:2, 0:1
ФК «Калуш» - «Галичина-Енергетик-2» - -:+, -:+.
«Сокіл» - «Прикарпаття-2» - 1:1, 0:2.

Переглядів: 1067 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 Messi  
Був на грі.Гра просто супер!Так тримати і далі!!!

3 heroy  
Просто Снятин раціонально грає і використовує майже всі свої голеві моменти. Ця гра це довела. А ми розтринькуємо свої моменти один за одним. Звідси і результат. Хоча сама гра "Ясполя" мені подобається.

2 Сокіл  
Цікаво як це Снятин з такою грою умудряється входити в першу п`ятірку? А ми щось і ніби граєм, але результат не дуже...

1 Fanat  
Пацани гра супер!!! Шкода, що пропустили на останніх секундах. Але повозили їх конкретно. Шкода Блясецького і його нервів. А ще кажуть , що після матчу сидів разом з нашими футболістами у "Діві"

Ім`я *:
Email *:
Код *: