Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2013 » Серпень » 1 » Іван Ярош вибуває на місяць.
23:35
Іван Ярош вибуває на місяць.
          В останньому матчі першого кола проти команди "Стиль-Проект" з Топоровець у першому таймі в боротьбі зазнав ушкодження капітан "Ясполя" Ярош, якого довелся замінити. Думалось, що все обійдеться незначною мікротравмою. Але вже наступного дня лікарі виявили розрив сухожилля і Івану на  місяць доведеться попрощатись з футболом. Для команди це відчутна втрата, адже попереду вирішальні поєдинки проти Чернятина та Торговиці. Від імені вболівальників зичимо капітану здоров`я і швидкого одужання. 
Переглядів: 676 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 Black Angel  
Горобчику, на жаль, скоро - це поняття розтяжиме, а перша гра другого кола розпочнеться вже в неділю... Хоч Котиківка й не таки страшний суперник, проте всяке буває. Тим не менш, бажаю нашим хлопцям перемоги, і тільки перемоги!!

2 горобчик  
скоро приїдуть стасік. піня та інші. в нас є з ким воювати.

1 Black Angel  
Це дійсно шокуюча звістка... Насправді дуже жаль, що Ваня вибуває аж на цілий місяць! З цього можна зробити висновок, що старт другого кола для Ясполя беде вельми нелегким без нього. Навіть, в тому ж матчі із Топорівцями, було видно, що без Яріка гра не дуже то й клеїться... Загалом, й справді прикра ситуація, бо нашим хлопцям,як не ламають ноги, то добряче підбивають! Отож, бажаю швидкого одужання нашому капітану!!! Ваня, повертайся на поле якнайшвидше!

Ім`я *:
Email *:
Код *: