Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2013 » Червень » 1 » Інтерв`ю.
20:38
Інтерв`ю.
Степан Чижевський : "Вірю у майбутнє ясенівського футболу!" 

- Степане Степановичу, розкажіть про перспективи і завдання "Ясполя" в сезоні 2013 року.

Перед командою поставлено конкретне завдання: стати чемпіоном Городенківщини ! В цьому сезоні за команду виступатимуть виключно місцеві футболісти. Винятком лише є один легіонер з Чернятина. 

- Кого бачите серед конкурентів в чемпіонаті?

Однозначно  - чернятинський "Колос". ФК "Торговиця" і серафинецький "Каменяр". До речі , з чернятинцями грали двічі поспіль. 9 травня у кубку на виїзді, а на Провідну неділю в рамках чемпіонату вже на рідному стадіоні. Як бачили аншлаг був в обох матчах.

- Які перші враження від зіграних матчів чемпіонату та кубка?

Ну, важко щось судити по перших іграх. Але навіть неозброєним оком видно, що команда додає від гри до гри. Звичайно, цьому сприяють тренування, які проводяться двічі на тиждень у вівторок та п`ятницю тренером Василем Книгиницьким. У Котиківці, наприклад, приємно був вражений грою Яроша. Надіюсь, що надалі команда заграє ще краще, адже в ній немало футболістів, які понюхати пороху в обласному чемпіонаті. Ну а позаминулої неділі просто насолоджувався командною грою і футболом в Торговиці.

- Разом із початком нового футбольного сезону не відстає і стадіон. Бачу, що багато роботи зробилось в плані реконструкції.

Дійсно, проведено вже немало роботи по благоустрою і реконструкції стадіону. Насамперед встановлено і відремонтовано місця для сидіння. Таким чином, "Парк-Арена" вміщує тепер 550 сидячих місць. Футбольне поле залишили тих розмірів, що й було, тобто 107/68 метрів, не стали збільшувати його довжину як планувалось раніше, а заклали воротарські майданчики кицками.Газон просто в ідеальному стані. Не побоюсь цього слова, але, мабуть, найкращий в районі , а , можливо, один з кращих в області. Косимо футбольне поле двічі на тиждень. Провели світло, якого тут не було вже з 20 років, а також провели кабель від табла до трибуни і управлятиметься воно тепер безпосередньо з трибуни.Встановлено гучномовці і є озвучення. Плануєм провести інтернет. Робимо капітальний ремонт роздягалень (штукатурка, фарбування, плитка, стелі). Поновили фасад трибуни. Адже капітальний ремонт проводився тут ще в 2009 році, коли ми йшли грати на область.У планах є ще багато роботи, але складається враження, що тільки окремим людям в селі цей стадіон потрібний. Але ж він належить всій громаді, люди мають в неділю куди вийти і відпочити.Приємно, що наші старання оцінили в районній федерації футболу і "Парк-Арену" визнано кращим стадіоном району в цьому році. В нагороду в неділю перед матчем з Чортівцем отримаємо комплект нової форми.

- Що ще в планах по інфраструктурі?

   Якщо б трохи більше спонсорів, то задумів дуже багато. Хочеться зробити критий стадіон, мультимедійне табло , встановити пластикові сидіння та зробити огорожу стадіону. Надіюсь, що це в недалекій перспективі...

- Чи є якісь спонсори команди? Хто ще докладає зусиль до розвитку футболу  в селі?

Поки що мало таких людей, але деяким людям я вдячний за їхній патріотизм та матеріальну допомогу. Хотів би відзначити Миколу Мандрика, братів Болотенюків , Михайлика Василя, Фейгера Леоніда,  Візінського Івана, які допомогли на даний час матеріально. І я теж вкладаю свої кошти в розвиток інфраструктури стадіону. А також хочу подякувати тим людям, які трудяться і дбають за наш стадіон - це Дмитро Візінський, Микола Болотенюк, Микола Воробець, Микола Боднарук, Іван Йоник,   Степан Вінтоник. Окрема подяка футболістам, які теж приклалися до робіт, адже для себе це робимо. На жаль в бюджеті сільської ради закладено нуль гривень на стадіон... 

- Що побажаєте всім нам на цей футбольний сезон?

Перш за все хочу побажати футболістам, щоб вони радували нас всіх змістовною і цікавою грою, а вболівальникам , щоб підтримували нашу команду. Я вірю у майбутнє ясенівського футболу. Вірю, що разом ми зможемо досягнути найвищих вершин. 
Переглядів: 819 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Ronaldo  
тв в трибуні було вже світло колись.

2 Messi  
Інтересно у бюджеті сіліради не закладено грошей на стадіон. Добре шо того року 200 тисяч пропало невикористаних грошей. А в нас нічо не робиться не лиш на стадіоні а і в селі. Навіть малі села вже всі мають вуличне освітлення а ми ше до цих пір у темряві сидимо. тому подякуєм тим спонсорам які дбають за наш стадіон.

1 футболіст  
приємно що щось робиться на стадіоні. побільше би спонсорів хоч стадіон уже дійсно як лялька особливо футбольне поле.

Ім`я *:
Email *:
Код *: