Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2011 » Серпень » 18 » "Гвіздець" 2:1 "Яспіль"
20:23
"Гвіздець" 2:1 "Яспіль"

18 серпня. Гвіздець. Стадіон "Колос" 700 глядачів.

Голи: Чабан, Янчик - Романчук.

Арбітр: Куш Я.

Асистенти: Маланюк, Заровецький (Ів.-Фр.)

Інспектор: Сікора В.В.


Гвіздець:Подольський, Ткачук, Маковійчук, Буджак, Чабан,
Вікуловський , Савка, Яцурак, Янчик, Ясуник.

Запасні: Тріщук,
Матієк,Шевчик, Горбатий, Михайлищук, Вонс, Жолоб.

Ясенів Пільний: Борсук, Шпільчак, Ольшанецький, Насадик(Українець), Мельничук , Паращій , Баб`юк (Романчук), Гультай В.(Тимчук), Муамгюе, Фірсов, Яремчук (к).

Запасні:
СинчишенСорока

          Без перебiльшення, «Яспiль» вже увiйшов у iсторiю, вийшовши до фiналу Кубка Прикарпаття, де суперником будуть коломийськi «Карпати». Вчора у Гвiздцi пройшов повторний пiвфiнальний поєдинок, де ФК Гвiздець приймав «Яспiль». Тиждень назад в Ясеневi Пiльному господарi виграли 2:0. Тому маючи гандикап у два м`ячi , гостi грали вiд оборони. Гвiздець з перших хвилин зустрiчI захопив iнiцiативу, шукаючи ключ до ворiт гостей. Вже в дебютi  поєдинку на 8 хвилинi пiсля красивоi комбiнацii  Чабан забиває головою. Гра й надалi продовжуэться в такому дусi, але без особливих гострих моментiв. За мiнiмальноi переваги команди пiшли на перерву.

      Другий тайм вже був бiльш жвавiшим. Появились гострi моменти бIля обох ворIт, так що воротарям довелося добре попрацювати. Другий гол вийшов дещо несподIваним.  Мяч вийшов на аут вIд гравця господарIв, а боковий суддя чи то за IнерцIєю, чи дIйсно не добачив, показав у Iншу сторону. ГвIздець вкинув аут , Янчик прийняв на груди I метрIв з 40 сильно вдарив по воротах, перекинувши мяч через Борсука, який дещо вийшов уперед. 2:0 - вже рахунок за сумою двох матчIв було зрIвняно. Як признався сам Євген пIсля матчу, що це був найважчий матч в його життI, адже не мIг би собI пробачити, в разI негативного результату, що вина його у пропущеному мячI вплине на результат. Але пIсля пропущеного мяча «ЯспIль» огризнувся I заграв активнIше. Перший тривожний сигнал бIля ворIт Подольського пролунав тодI, коли пIсля ювелIрного пасу ПаращIя ФIрсов з десяти метрIв влучив у поперечину. НевдовзI Романчук таки забиває гол головою в девятку, але суддя його вIдмIняэ через офсайд…якого не було насправдI. ВзагалI тема суддIвства у цьому матчI ще потребує обговорення. Такого бездарного суддIвства я ще не зустрIчав. Але хай там як, не все вирIшують суддI I грошI. За пять хвилин до закIнчення зустрIчI все той же Романчук з передачI ФIрсова пробиває не сильно, але точно в кут ворiт, таким чином Валентин переконав деяких вболiвальникiв, якi давали коментарi в iнтернетi на його адресу, буцiмто вiн здавав першу гру.  Вже до кiнця матчу на стадiонi не було нiкого чути, крiм ясенiвських вболiвальникiв. «Mолодцi !» - не вщухало над гвiздецьким стадiоном.

      Фiнал Кубка областi вiдбудеться 24 серпня, на День Незалежностi, в Калушi на стадiонi «Хiмiк». Про час оголосимо додатково.


Переглядів: 1366 | Додав: fcyaspil | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 9
9 мен  
тут повний звіт з цього матчу
http://www.ffu.org.ua/ukr/tournaments/arch/tprotocol/22040276/

8 бандерівець  
При всій повазі, звіт не відповідає назві офіційного сайту. Помилки + примітивні звинувачення зайві.

7 вова  
та ні хлопці там поле має 95 метрів,гол забили десь з 22 метрів

6 fan  
777, нічого не перебільшено. Гол дійсно був більше як35 метрів. Ти хочеш сказати, що у Гвіздці довжина поля 80 метрів?

5 777  
Перебільшуєте другий гол забили з 18-20 метрів, 40 метрів це середина поля! фінал в Калуші,це найтупіше рішення федерації за час її історії

4 fcyaspil  
fan все в свій час просто роботи багато!!! cool

3 fan  
адмін чому так мало написано про такий історичний матч??? чому не оновляєте склад команди,турнірки,календар?????

2 семен  
всі пацани доказали що є цінніші речі в цьому житті ніж гроші! нехай не показали гарної гри,трохи перехвилювались,але відчайдушна самовіддача була у кожно гравця ясенівської команди. Браво!!!

1 результати 17 туру  
Яспіль молодці,а бокові судді особливово Заровецький який привіз Ясполю другий гол і Маланюк який незарахував чистий гол у ворота Гвіздця продажні сволочі!

Ім`я *:
Email *:
Код *: