Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Жовтень » 17 » "Газовик" 3:1 "Яспіль"
20:59
"Газовик" 3:1 "Яспіль"
Юнаки - 1:2

17 жовтня. Богородчани. Стадіон ім. Поворозника, 200 глядачів.

Голи:   Богородчани ( 85 хв., 90 хв. автогол) - Келець (9 хв., автогол), Ольшанецький (60 хв. автогол)

Ясенів Пільний: Синчишен (к), Ольшанецький, Куташ, Мандич П., Гловацький, Келець, Киюк, Кіцак, Томащук, Мандич А., Савчук.

        Після цього матчу прийдеться повірити в прикмету, що жінку не можна брати в автобус, коли їдеш на футбол. А саме так сталося, коли команда їхала на календарну гру до Богородчан і взяли до обласного центру дружину одного з тренерів. Хай як би там не було, але чомусь і не пригадаю, щоб в одному матчі було аж три автоголи... Як зауважив хтось з місцевої публіки, що "Яспіль" хоч і  більше атакує, наші відбиваються, але голи вони самі собі забивають". 
       Уже в дебюті зустрічі після подачі кутового Келець головою зрізає м`яч у власні ворота. Окрилені успіхом, "газовики" проводять ще ряд небезпечних атак, у двох з яких просто пробачають гостей. Після цього "Яспіль" оговтався і прибрав ініціативу до своїх рук. Перевага гостей спостерігається в центрі поля. Не встигаючи за швидкими діями гостей, господарі часто фолять. Зі штрафних потужно пробиває Томащук, але воротар тричі рятує свою команду від гола, переводячи "смугастого" на кутові. Здавалося, що от-от рахунок буде зрівняно, та господарі проводять швидку контратаку, слідує простріл у воротарський і Ольшанецький в боротьбі із нападником господарів зрізає м`яч у власні ворота. Видно, що цей гол в психологічному плані вплинув на гостей, бо після цього гра в нападі взагалі розклеїлась. Відчувалась відсутність капітана "Ясполя" Щеглюка, який пропускав матч через перебір жовтих. Ну а третій гол вже забили Богородчани власними силами через дитячі помилки у захисті  і воротаря Синчишена, який чомусь не вийшов на перехоплення м`яча, а спостерігав, як форвард господарів проштовхує останнього у ворота. І під завісу зустрічі глядачі побачили ще один автогол, на цей раз у виконанні "Газовика". Пройшовши правим флангом, Куташ прострілює вздовж воротарської і Савчук вже готовий був замикати передачу, але захисник господарів його випереджає і забиває у власні ворота.
        Юнаки "Ясполя" вдруге поспіль перемагають з однаковим рахунком - 2:1. До завершення сезону залишається ще 2 тури. Наступну гру "Яспіль" мав би приймати ФК "Калуш", який знявся зі змагань.

   Результати інших матчів 28 туру:

       "Карпати" (Печеніжин) - "Пробій" (Городенка) - 4:1, 0:1
"Галичина-Енергетик-2" (Галич) - "Карпати" (Яремче) - 1:0, 1:0
"Бескид" (Надвірна) - "Сокіл" (Угринів) - 2:2, 2:2
"Придністров'я" (Тлумач) - ФК "Снятин-Євромодуль" - 2:1, 1:1

 
Переглядів: 1101 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 9
9 fc vatra  
я не думаю шо по самі нідерланди , ну з часом подивимся , як ми зіграем в чемпіонаті з вашою 2 командою !!!!

8 Адмін  
Хлопці. авторизацію з міні-чату не буду знімати. бо пишете дурниці, інколи з матами. Хоча пізніше побачимо.

7 Pele  
Корнів, ми не проти зіграти з "Ватрою" у футбол, але хіба друга команда, бо "Яспіль" може загнати вас у Дністер по самі "нідерланди"...

6 fc vatra  
Адмін зніми у міні-чаті авторизацію, шоб там можна було писати. А то треба реєструватися.

5 fc vatra  
Ясенів фк "Ватра" Корнів хоче зіграти з "Яспілем" товариську гру. Якшо ви не проти.

4 Сокіл  
На сайті ІФФФ у протоколі написано, що гол забив Павлюк, а не автогол Ольшанецький. Не розумію, навіщо писати неправду. Видно ж було, що саме Олег у підкаті зрізав м`яч у власні ворота. Отак в нас гонку бомбардирів можна виграти. У матчі з Тепловиком теж написали в протоколі, що за нас забив Чупрун, якого взагалі нема у заявці.

3 Сокіл  
Що за комедія з автоголами? Це що здача була?

2 Zizu  
Ясенів вас вітає Снятин. Мало ви того суддю Музику ще били. Треба було того козла так бити, щоб йому більше не хотілось судити. В неділю просто вбив Снятин у Тлумачі.

1 Pele  
Надіюсь, що в загальнокомандному заліку ми не вилитимо з 1 ліги, оскільки в нас набагато сприятливіший календар як у Надвірної.

Ім`я *:
Email *:
Код *: