Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2011 » Березень » 26 » Футзал. Плей - офф.
08:04
Футзал. Плей - офф.

     Розпочалися ігри другого раунду на призи газети «Край» та РФФ. У першому своєму матчі «Яспіль» зустрічався з «Інтерпластом». Початок гри для наших хлопців складався якнайкраще. Уже в перші 5 хвилин гри ясенівці були попереду 4:0. Голи в нашої команди забили Вийчук (2),  Келець та Яремчук.  Піймавши кураж і за шаленої підтримки своїх уболівальників здавалося, що «Яспіль» просто познущається із своїх іменитих  суперників. Але не так сталося, як гадалося. Суперник знайшов у собі сили і вже в першому таймі відквитав спочатку три голи, а в другому забив п`ять «сухих» голів. Гру на себе взяв їхній лідер Білик, який поховав всі надії ясенівців, забивши загалом п `ять м`ячів в матчі. Щоправда, і фолили городенківці багато, але три футзальних пенальті у ворота "Інтерпласту" так і не були реалізовані. Героєм матчу став їхній воротар Григоришак.  Свою наступну гру «Яспіль» проведе проти «Віконди», яка нині поступилась стрільченському «Тризубу» - 1:6. 

      У першій підгрупі ДЮСШ перемогла острівецьку команду «Деніго» -  4:3, а глушківський «Обрій» виявився сильнішим за чернятинський «Авалон» -  3:1.

Переглядів: 675 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 місто  
Пацани ви що хотіли Борі 10 голів забити? Треба було після старту збити темп і покатати м`ячик, а не бігти вперед. За що і поплатились. Неправильну тактику вибрали. Хоча спробую спрогнозувати, що саме "Яспіль" і "Інтерпласт" будуть у фіналі.

Ім`я *:
Email *:
Код *: