Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2015 » Квітень » 1 » ФУТЗАЛ. ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ.
19:59
ФУТЗАЛ. ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ.

ГРФФ: Фінал районних змагань з міні-футболу пройде у Ясеневі Пільному!

  Про це сьогодні кореспонденту порталу новин Городенка IF у приватній розмові повідомив голова Городенківської районної федерації футболу Олексій Григорів.

«Сьогодні вже прийнято остаточне рішення щодо місця проведення головного поєдинку цьогорічного чемпіонату Городенківщини з міні-футболу, – говорить пан Григорів. – Для фіналу ми обрали майданчик зі штучним покриттям у Ясеневі Пільному», зазначає голова ГРФФ.

Також пан Григорів повідомив, що фінальний поєдинок можливо відбудеться уже 5 квітня, тобто цієї неділі: «Якщо будуть нормальні погодні умови, то у суботу, окрім завершального туру, пройдуть ще й два півфінали, а у неділю матч за третє місце та фінал. Будемо сподіватись гарної погоди!» – резюмує нашу розмову голова федерації футболу району.

Отож, якщо все таки погода буде прихильною, то уже в ці вихідні зможемо спостерігати за розв’язкою баталій у цьогорічному чемпіонаті району з міні-футболу. За такого розвитку подій, початок півфінальних поєдинків заплановано на 16.00 та 17.00 (субота, 4 квітня), а матчі за третє місце та фінал о 13.00 та 14.00 відповідно (5 квітня, неділя). 

Переглядів: 583 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: