Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2012 » Лютий » 27 » Футбол. Чемпіонат області.
14:08
Футбол. Чемпіонат області.
      ! квітня 2012 року стартує новий чемпіонат області з футболу. Минулої середи у обласній федерації футболу відбулася зустріч з представниками команд-учасників нового футбольного сезону. Особливо важливих рішень не приймалося. В той же час, така нарада стала визначальною в процесі погодження основних моментів, які стосуються організації нового чемпіонату. Так, учасники погодились на тому, що чемпіонат області (перша ліга) має стартувати 1-го квітня. За тиждень після цього (8 квітня) розпочнуть свої змагання і колективи другої ліги.
Також було вирішено, що розіграш Кубка області стартує 19 квітня. По традиції, переважна більшість матчів чемпіонату та першості відбуватиметься в неділю.

Подаємо список команд, які попередньо підтвердили участь в новому чемпіонаті:
 
"Гуцульщина" (Косів), "Придністров'я" (Тлумач), "Газовик" (Богородчани), "Галичина-Вапно" (Галич), "Карпати" (Коломия), "Пробій" (Городенка), "Нафтовик" (Долина), "Сокіл" (Угринів), "Снятин-Євромодуль", "Кроно-Карпати" (Брошнів-Осада), "Тепловик" (Івано-Франківськ), "Бескид" (Надвірна), "Прут" (Делятин), "Яспіль" (Ясенів Пільний), ФК Калуш, "Карпати" (Яремче).

А минулої неділі відбулися збори ФК "Яспіль", на яких було затверджено ряд посад у керівництві клубу. Президентом клубу було призначено Степана Миколайовича Щербанюка, начальника команди - Івана Миколайовича Йоника. Головним тренером дорослих призначений Матієк Петро Петрович, а юнацьким складом опікуватиметься Книгницький Василь Іванович.
В понеділок уже розпочався тренувальний процес. Наразі це кроси та фізпідготовка. А в березні команда планує взяти участь у одному із турнірів. Там і визначиться склад команди на новий сезон.

Переглядів: 936 | Додав: Адмін | Теги: Пробій, Яспіль, Чемпіонат області | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 3
3 patriot  
Бажаємо успіхів Ясполю і Пробою.

2 fan  
За Прикарпаття ще нічого не відомо. Краще аби хоч одна команда з області була представлена у лізі майстрів.

1 001  
А Прикарпаття грати не буде?

Ім`я *:
Email *:
Код *: