Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Червень » 7 » ФК "Снятин-Євромодуль" 3:1 "Яспіль"
00:33
ФК "Снятин-Євромодуль" 3:1 "Яспіль"
Юнаки – 1:3

Снятин. Стадіон "Колос". 600 глядачів. Ясно +25 `С

Суддя: Луцан (Калуш)

Снятин: 1.Федоров 3.Каралаш 2.Рихло 11.Імангулов 5.Гаврилюк 4.Двібородчин 9.Мироняк 20.Альбадаві 8.Шинкарук 20.Боргун 15.Семотюк (17.Федик 58).

Ясенів Пільний: Синчишин, Киюк, Українець (Мандич П. 23), Стасюк, Матієк, Матвєєв , Мандич А, Гавриш (Шинкарук 75), Коновалик, Король, Яремчук.

Голи: Імангулов (7), Шинкарук (27), Боргун (90+3) - Яремчук (37)

Уже в дебюті матчу «Яспіль» "горів" у Снятині, пропустивши два необов`язкові голи після двох обрізок. В середині тайму суддя ще придумав пенальті у ворота гостей, але на висоті був воротар «Ясполя» Синчишин, який парирував вже 4-й спочатку сезону одинадцятиметровий удар. Якщо до цього моменту на полі ще точилася більш-менш рівна боротьба, то остання чверть першого та весь другий тайм був повністю за гостями. Скоротити відставання в рахунку вдалося під завісу першої половини гри невтомному Яремчуку, який «розстріляв» стража воріт снятинців ударом в дальній кут воріт, забивши свій 6-й гол в сезоні. З рахунком 2:1 команди пішли на перерву. У другому таймі на полі була одна команда – «Яспіль», яка переважала своїх суперників в усьому, та в гру втрутилась суддівська бригада . Такого упередженого суддівства рідко коли на чемпіонат будь-якого району зустрінеш, а про область я уже мовчу. Часом доходило взагалі до абсурду, коли господарі поля «зносили» з ніг гравців «Ясполя», а суддя ще й показував жовті картки …потерпілим. Результатом такого суддівства та вседозволеності гравців ФК «Снятина» ( маю на увазі бий по ногах і так суддя не засудить) стало два вилучення та маса жовтих карток. Нерви вже здавали не лише у футболістів, а й у вболівальників та тренерів. Навіть місцеві вболівальники говорили, що вже так засуджувати - це сором. Цікаво, яку оцінку поставив інспектор матчу Василь Луцький суддівській бригаді?

Переглядів: 989 | Додав: stepan_nykyforuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: