Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Жовтень » 23 » ФК Королівка 3:4 "Яспіль -2"
19:30
ФК Королівка 3:4 "Яспіль -2"
 Юнаки - 1:4

23 жовтня. Олієво-Королівка. Стадіон "Колос" 200 глядачів.

Суддя: Гайдаш Василь (Серафинці).

Голи у "Ясполя": Сливка, Беньковський, Матієк, Струтинський.

         Через різні причини одразу 5 футболістів основного складу другої ясенівської команди не поїхало до Королівки на останній матч сезону 2010. Тож шанс вийти на поле у звітній зустрічі отримали хлопці, які гріють лаву запасних. Хоча мета перед ними стояла одна - перемога і можливість посісти третє призове місце. Так, зрештою, і сталося.
         Першими відзначилися господарі поля з пенальті. Після того, як у карному м`яч влучив у руку Бондаруку, суддя без вагань вказав на "точку". Та під завісу зустрічі "Яспіль - 2" відігрався. Матієк сильно пробив зі штрафного, воротар не зумів приборкати м`яч і Сливка на добиванні зрівнює рахунок. За нічийного результату команди пішли на перерву.
         У другому таймі на полі домінували гості, які створили на порядок більше гольових моментів, що й призвело до забитих голів. На самому початку другої 45-ти хвилинки Беньковський , який до цього не так часто з`являвся у складі команди виводить Ясенів уперед. А невдовзі Королівка піймала гостей на контратаці і зрівнює рахунок. Та все ж клас бере своє. Не на жарт розігруються в центрі поля досвідчений Матієк та зовсім юний лівий півзахисник "Ясполя" Струтинський, які просто рвуть на шматки півзахист господарів. Саме після ювелірної подачі Струтинського з кутового Матієк точно пробиває головою і виводить гостей уперед. А вже потім настає забивати черга самого Струтинського. Степан проходить лівим флангом, накручує трьох захисників, одному з яких по-піжонськи проштовхує м`яча між ногами і з гострого кута "стріляє" в дальній кут, доводячи результат до 4:2 на свою користь. І під саму завісу зустрічі господарі ще один гол забили з пенальті. 
Переглядів: 1067 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 Messi  
Був на грі всі грали просто супер biggrin cool smile tongue

2 Фк Ватра  
Ясенів всі корнівські хлопці чемпіони 2 ліги були на матчі у Королівці. У вас досить сильна команда. Особливо сподобався лівий півзахисник. Питав ясенівських вболівальників чи він місцевий, а ті відповіли, що йому лише 16 років. Четвертий гол у його виконанні просто шедевр.

1 Pele  
Піня і Струцик просто супер! Голи на будь-який смак. Подяка Острівцю, що стимулювали королівських хлопців. Але клас бере своє. Якщо в нас об`єктивний регламент, то ми - треті. Навіть якщо завтра Острівець виграє у Чернятина, тобто купить...

Ім`я *:
Email *:
Код *: