Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2012 » Січень » 2 » Дмитро Візінський: " Вірю у нашу команду"
19:56
Дмитро Візінський: " Вірю у нашу команду"

   -Від імені всіх уболівальників вітаю тебе з Днем народження, яке ти святкуєш сьогодні, 3 січня!

Велике спасибі! Я у свою чергу хочу привітати всіх з Новорічними та Різдвяними святами!

 -Які обов`язки директора стадіону?

Найперше – це привести футбольне поле в порядок перед матчами. Сюди входить і стрижка газону, і наведення розмітки, і прибирання у роздягальнях і на всій території стадіону та інше.

    -Що можна сказати відносно інфраструктури стадіону?

За останні три роки, без перебільшення, силами меценатів та вболівальників зроблено дуже багато. Зроблено ремонти у роздягальнях та суддівській кімнаті, підведена вода і футболісти можуть помитися  в душі після гри, а також встановлені місця для сидіння. Минулого року встановили також табло. Хочу створити в окремій кімнаті музей футбольної команди. Для цього вже маю повно матеріалу- це фотографії, кубки, медалі та інше.Хоча роботи ще дуже багато. Треба також посадити нові дерева, зокрема хвойних порід, щоб стадіон мав привабливий вигляд не тільки у літню пору року, але й взимку.

 -Напевно , твої старання були помічені як районною так і обласною федерацією футболу, адже   нагородили тебе похвальною грамотою «За розвиток та популяризацію футболу».

Можливо. Але це не тільки моя заслуга, але й всіх тих людей, які душею й серцем вболівають та щось роблять для стадіону і села. Приємно, що в цьому році на «Парк-Арені» відбувся фінал кубка району, адже центральний стадіон «Колос» у Городенці був на реконструкції . Щодо грамоти, то я до цього скептично ставлюся. Все ж таки для себе це робимо, щоб мали де відпочити та повболівати .

 -Ти брав участь у голосуванні за кращого гравця «Ясполя» сезону 2011 року?

Звичайно.

    -За кого проголосував?

За Володю Гультая. Хоча ще можна виділити багато прізвищ, але саме такі футболісти як Гультай мені найбільше імпонують на футбольному полі. Це зарядженість на боротьбу у кожному матчі, велика самовіддача та боротьба за кожний клаптик поля.

      -Декілька слів про команду.

В цьому сезоні підібралась амбітна й молода команда. Вперше у своїй історії ми грали у фіналі кубка області. В чемпіонаті зайняли 6 місце, що теж непогано, хоча могли сподіватись й на більше. Районна команда здобула бронзу, а юнаки стали чемпіони району, що теж може не радувати.

- На сьогодні вже відомо, що у нинішньому складі «Яспіль» не буде існувати. Адже основний спонсор і президент клубу з нового сезону йде до Городенки. Що скажеш на це?

Однозначно, що потрібно грати в чемпіонаті області своїми силами. Якщо ми позаминулого року в дебютному для себе сезоні зайняли 13 місце, граючи легіонерами, то чому ми не можем грати власними силами? Просто нерозумно було б втрачати місце. З такими командами як Угринів, Делятин, Надвірна можна боротися. Ніхто ж не буде вимагати якогось результату. Але набратися досвіду, граючи на такому рівні можна. Тим більше, що у цьому році ми святкуємо 55-річчя ясенівського футболу. Тому ми повинні прагнути досягати найвищих футбольних висот. 

- І наостанок, що побажаєш вболівальникам футболу?

Найперше витримки і терпіння, а також віри. Я вірю у нашу команду. Тож до зустрічі на "Парк-Арені" у новому сезоні!


 

       

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 768 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 вася  
футболіст якби не такі люди як Діма то в нас нічого би не було. Дуже часто граю з хлопцями у футбол на стадіоні і бачу як він цілу суботу косить траву і малює лінії. А більше нікому у нас нічого не треба. Головне шо прийшли у неділю подивились футбол попили пива і ше дехто обсуждає шо то не зробили чи це не зробили. ..

2 футболіст  
І ще бажаю аби Діма не шкодував нам давати м`ячів пограти у футбол.

1 Горобчик  
Дімон - forever !!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: