Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2013 » Червень » 13 » Чемпіонат району. 8 тур.
11:26
Чемпіонат району. 8 тур.
23 червня 2013 року. Олієво-Королівка. Стадіон "Королівський", 150 глядачів.

                   Олкор  0-2   Яспіль
                     
                      3 - 0  
                           юнаки

Суддя: Бойків Іван (Глушків). 

Голи: автогол, Ярош. 

Ясенів Пільний: Цьомпела, Муляк, Михайлик (Бондарук), Клочаний, Сливка (Лабач), Струтинський, Яремчук, Чупрун, Візінський, Перегінець (Книгиницький), Ярош (к).
Переглядів: 830 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 11
11 ПАТРІОТ  
На випадок того що не зобовязані грати за своє село згідний повністю.Ми в цьому їм допоможемо Будуть грати де хотять -це вільна країна.За своє село будуть грати достойні.

10 ПАТРІОТ  
До відома Чорного Ангела я не бачу ні одного дорослого із зірковою хворобою.Є команда зірка або принаймні вона формується є люди що розуміють що вони повинні робити для успіху.

9 Messi  
Повністю підтримую патріота по юнаках. Такої недисциплінованої команди я ще не зустрічав. Ви що зірки з неба вже зловили чи що? Яремчук Роман взагалі краще на бокс хай переходить або в бої без правил. Хлопче , тобі ще до твого брата так далеко як звідси до Америки. Грай у футбол, а не доказуй суддям як вони мають судити. Це саме стосується таких мегазірок як Буджак, Гордаш і деякі інші. Або ви граєте у футбол, або не позорте село. Дайте молодшим дорогу. Не було 7 чоловік з Чортовцем, бо був випускний і нічого. Молодші хлопчики старалися, не піжонились і виграли. Так що робіть висновки.

8 ПАТРІОТ  
Незнаю якого села ви честь захищаєте- мабуть Далешева або Колінки.Честь мого рідного Ясенова так не захищається.Я думаю на наступнуму матчі все стане на свої місця.Керівництво команди розбереться з юнаками і напевно будуть гучні трансфери в інші команди а те що деякі юнаки небудуть грати за село -це точно.Чекаємо неділі.

7 zik  
Патріот ти на приколі? Я серйозно кажу. Хочу щоб у нас все було добре. Юнакам також потрібні очки. Ми також честь села захищаєм.

6 ПАТРІОТ  
Гусін юнаків не спасе там і так дуже багато майстрів він у юнацьку команду не вписується.А за дорослу гарно вписався бо на відміну від деяких юнаків він серйозний хлопець і якщо буде працювати над собою то він майбутнє Ясенівського футболу.Зіркова хвороба юнаків дається в знаки і лічити її повинно керівництво команди або ідіть хлопці у Барселону і Мілан грати якщо вам у Ясенові погано.

5 zik  
Звертаюсь до керівництва команди. Чого Гусін грає за дорослих які і так мають багато замін? Він гравець юнацького складу. Верніть його юнакам, бо в захисті дірка. Другий матч попандос.

4 Мишко  
Хлопці ви шо від лідерів шо від аутсайдерів з малим рахунком виграяти. Більше не можете чи не йде?

3 Фанат  
У нас ще Вася Беньковський вийшов на заміну. Адмін додай його.

2 Фанат  
Вітаю з перемогою. Класна гра нашої команди. Контроль м'яча протягом цілого матчу. Але знову нас підводить страшна нереалізація моментів. Це треба шліфувати на треніровках. Ну і другу гру підряд розчаровують юнаки які програють не найсильнішим суперникам.

1 jsan  
vitay z peremochoy

Ім`я *:
Email *:
Код *: