Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2013 » Червень » 13 » Чемпіонат району. 7 тур.
11:11
Чемпіонат району. 7 тур.
16 червня 2013 року. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена", 500 глядачів.

                    Яспіль  2-0  Каменяр
                              
                          юнаки  
                                   2 - 3

Суддя: Лабач Василь (Чернятин)

Асистенти: Стринадко Володимир, Пасічник Іван.

Голи: Яремчук (2). 

Ясенів Пільний: 1. Цьомпела В., 14. Муляк С.,8. Михайлик М., 15. Клочаний Р., (Бондарук І.) 13. Сливка С., 6. Струтинський С., 16. Савчук Д.,(Книгиницький В.) 17. Яремчук А., 3. Візінський Р.,11.  Перегінець В., (Лабач А.) 7. Ярош І. (к)

Запасні: Візінський С., Беньковський В.,Заячківський М.

Серафинці: 1. Москалик , 6. Думанський, 13. Крижанівський, 14. Козаченко, 11. Бучовський, 10. Мандич, 4. Борисевич, 7. Березовський. 5. Тис, 9. Гайдаш, 8. Бережанський.

Запасні: Боюк, Яремович.

Переглядів: 1207 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 18
18 ПАТРІОТ  
Гроші від зоопарку підуть на ремонт доріг в Ясенові так що з неділі будемо мати новий асфальт а за виступи клоунів маємо придбати нове електронне табло.

17 клоун  
пацани парк-арену перейменовують у зоопарк-арену. ту шо директор стадіону продов стадіон під зоопарк. завтра в 10 год будуть грати мавпи у футбол :DDD

16 Black Angel  
Відповідь на це питання залежить від того - чого саме воно стосується! А ти, я бачу, дуже скромна особистість, Аполоне... Нарцисизмом завіває..))

15 Аполон  
Послухай Чорний Ангел а ти лиш від футболу шаленієш чи ше від чогось?

14 Black Angel  
Хочу подякувати нашим футболістам за феєричну гру в неділю - гра була просто ЧУДО! На місці просто неможливо було всидіти, адже протягом цілого матчу переповнювали шалені емоції, гострі моменти під час гри тримали в напрузі до останньої секунди!! Спочатку Вербівці, які грали з підставними гравцями, були розгромлені вщент, тепер так званий лідер - Серафинці... Хлопці, що тут скажеш, крім похвали! Так тримати! Успіхів!

А стосовно суддів, якщо чесно, то навіть язик не повертається їх так назвати, бо те що творилося на полі в неділю - це просто хамство та неподобство!!! Я була просто шокована тим суддівством... То не судді, а "неуки неотесані", в яких замість зрачків світяться грошові знаки!! Як так можна...? Воно й не дивно, що Серафинці очолюють турнірну таблицю, з такими-то кишеньковими суддями по-іншому й бути не могло б) Але як бачимо, то нашим хлопцям і продажні судді не "помєха"!

13 Бувалий  
У вас був лише один ключовий Мандич відсутній,і все.

12 Messi  
Вова яких у вас ключових гравців не було? Де вони були в неділю?

11 Messi  
Нам постійно везе . Ніколи не можем зіграти одним складом. Якби я став перераховувати всіх гравців які не грали у нас , то вийде багато. А граєм тими шо є. Рахунок на табло. Яспіль молодці! Доказали що ми сильніші. І голи Яремчука просто фантастика. Особливо другий з тридцяти метрів у дев'ятину.

10 zik  
Звертаюсь до Андрія. Не знаю хто тобі таку дурницю сказав за суддів. Скажу таке якби Лабач судив справедливо, то Серафинці мали догравати в меншості. А рахунок міг бути значно більший якби ми забили всі свої моменти. Серафинці мали всього два моменти за гру.

9 jsan  
vitay zperemochov z mene mohoruw

8 Футболіст  
Андрійку ніколи більше не слухай ідіотів.

7 Андрій  
Кажуть шо Ясенову здорово помогли судді.

6 foruk  
Ja vas vitaju pacany vy superovi tak trymaty fason

5 ПАТРІОТ  
Юнацький склад команди -можна записувати у баскетбол- ріст є розуму нуль.Я думаю прийдеться з деякими майстрами попрощатися.Зіркова хвороба косить усіх.Нехай подивляться як працює доросла команда а там майстрів набагато більше які проявляють майстерність а не фраєрство.Я думаю керівництво клубу розбереться у цьому і зробить висновки.

4 ПАТРІОТ  
Я думаю потенціал цієї команди дуже високий.Бог поможе не будемо затримуватись на першості району.Хлопці це повинні зрозуміти.

3 ПАТРІОТ  
Хотілося подякувати хлопцям за характер.Як каже Президент клубу -це наше майбутне.Мивіримо у вас.

2 Іван Франко  
"Лупайте сю скалу, нехай ні жар, ні холод не спинить вас..."
Відвозили ми турків по повній програмі.

1 Messi  
Файний футбол мені сподобався лиш результат малий дуже не по грі. Мали мінімум 5-7 вигравати.

Ім`я *:
Email *:
Код *: