Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2012 » Вересень » 21 » Чемпіонат району. 22 тур.
17:41
Чемпіонат району. 22 тур.
23 вересня 2012 року. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена", 132 глядачі.
                                "Яспіль-2" 2-0 "Чайка"
Юнаки-1:4

Голи: Заячківський, Ярош.
Ясенів Пільний: Цьомпела, Муляк, Бондарук, Буджак, Заячківський, Струтинський, Книгницький, Савчук,Сливка, Матієк М., Ярош (к).
Запасні: Семака, Матієк Б.
Переглядів: 811 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 Футболіст  
Мессі непереживай думаю вони пожаліють про це рішення маю наувазі Вербівці. Хлпці хто ше хоче переграти з Ясеновом ставайте в чергу.

5 Messi  
Новий прикол від КДК. Вже маєм перегравати з Вербівцями на нейтральному полі.

4 zik  
Молодці! Прекрасну гру видали. Таких би побільше. Боротьба до останньої секунди. Центральна лінія просто убойна. Струцик на лівому фланзі так чудака відвозив, що той в кінці матчу ледве ноги тягав. Савчук з Книгницьким просто диригенти-сплав досвіду і молодості. Ярош в нападі перебігав весь захист вільхівчан. Захист просто на висоті. Гурак два тайми взагалі непомітним був. Взагалі всі здорово зіграли. Відчувався командний дух. Сподобалась несамовита підтримка вболівальників, які після другого гола ледве не задушили Яроша... Ну і трохи розчарували юнаки. Практично не поступившись по грі, пропустили 2 голи на початку і 2 в самому кінці.

3 yarik12v  
Та будь ласка..але незабувайте що ви ще знами маєте грати)

2 патріот  
Тотальна перевага Ясенівських хлопців над 1 командою ліги.В Ясенові є 2 береги на стадіоні так от Вільхівці не виділи ні одного.Фантастична гра закономірний результат якщо 8 команда лупит 1 то це говорить про дуже низький рівень вічного чемпіона.

1 астролог  
яспіль-2 - чайка 2:0.яспіль чемпіон

Ім`я *:
Email *:
Код *: