Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2015 » Серпень » 27 » ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ. 20 ТУР.
21:30
ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ. 20 ТУР.

30 СЕРПНЯ 2015 РОКУ. КОТИКІВКА. СТАДІОН "ГЕЛІОС", 150 глядачів.

                    ГЕЛІОС 0 - 10 ЯСПІЛЬ

Суддя: Лабач Василь (Чернятин)

Голи: Гордаш  (2), Перегінець (2), Цьомпела (з пенальті), Заячківський М.М., Матієк М., Сливка, Кучма, Савчук.

Ясенів Пільний: Цьомпела, Матієк П., Заячківський М.І. (Карпушенко), Заячківський М.М., Матієк М. (Бондарук), Семак ( Кучма ),  Ярош, Муляк (Книгницький), Сливка, Гордаш ( Савчук ), Перегінець .

Юнаки - 0:4

ІНШІ МАТЧІ:

ФК Торговиця - ФК Семенівка 
 ФК Рашків - Ураган "Воронів"

Зоря Стрільче - Стиль Проект "Топорівці" 5:1
 ФК Глушків - Колос "Чернятин" - 1:4 
 ФК Олієво-Королівка - Дружба  

 

Переглядів: 1047 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 13
13 Рома  
Андрій Козарук
Чому у Семенівкі зняли очки???
2 вер о 7:12

Олексій Костюк
Рашків незміг виграти і знайшли підставу!!!
2 вер о 9:09

Ігор Нищук
Після того що відбулася в Семенівці нахер ходити на той футбол і бити в бубен! адже переможець визначається не на футбольному полі а федерація городенківського футболу!
2 вер об 11:56

Ігор Нищук
після того як Рашків програв за хвилину до кінця випустили гравцця якого небуло в протоколі про це попередньо договорились з федерацією там і так Мандеч все рішає! коротче Семенівка здала гру Рашкову! і тепер інтригу чемпіонату зняту ! в футбол можна більше неграти і недивитись а спокійно копати городи! якщо виступати дальше в такому чемпіонаті це себе неповажати!
2 вер о 12:01

Петро Носурак
Нічого ! Теперішньому керівництву федераціі лишилось недовго керувати.Наступний рік все буде по іншому.
3 вер о 12:26

Ігор Нищук
До другого року ще треба до жити а тепер що ? І що куди писати на ці оголошення тут догадатись легко! Семенівка дала рашкову три очка після виграшу для чемпіонства а Рашків здась Семенівци супер кубок от і весь футбол! А Ви грайте або не грайте це вже вирішено місяць наперед!
4 вер о 18:32

Іван Гарасимко
Хлопці дурість і годі. Ніхто нікому не здав гру, тим більше Семенівка. Не пишіть дурниць. Мандич шукає підводні течії, бо хоче щоб Рашків був чемпіоном.
вчора о 8:45

Ігор Нищук
Іван, Як це Семенівка нездала? Коли Семенівка вигравала від Рашкова 2-0 навіщо тоді на 90 хвилині випустили гравця якого нема в протоколі??? тому що Мандич сказав як правельно здати щоб небуло проблем! так і зробили а Семенівці взамін або дали бабла або пообідцяли здати суперк кубок от і все!!!
4вчора о 17:45 Івановi

Рома Барик
Ігор, це Жб як кажуть)

12 футболіст  
і ше ганьба Семенівці за таку хірню. будьте мужиками а не ідіть на поводу у підерів.

11 футболіст  
такий самий клоун раніше був Яшан який Серафинці тягнув. Малі серафинецькі попали в Луці 3-1 а їм записали перемогу 3-1 і вони перше місце зайняли. повністю підтримую нападника, що потрібно зніматись командам і зразу віддати Рашкову 1 місце.

10 твікс  
Ганьба Мандичу

9 твікс  
рашків здасть Семенівці суперкубок.

8 твікс  
happy

7 твікс  
cool

6 твікс  
angry

5 нападник  
Дальше можна не грати треба щоб Ясенів Чернятин Чортовець знялись з чемпіонату після того що відбулося в Семенівці нехай Рашків і Мандич дограють чемпіонат з Котиківкою!!!Ганьба районній владі!!!

4 Футболіст  
сьогодні в котиківці був цирк а не футбол. не розумію нашо такі команди заявляються. спрочатку сказали шо не будут грати бо їх прийшло лиш 4. потім сказали шо пацани вже на підїзді. вийшло 8 чоловік потім три добігло. при рахунку 8:0 два клоуни самовільно покинуло поле. а вийшов якісь п'яний без буців грати. пацани шо ви позоритесь або знімайтесь або не позорьте котиківку. получаїте від усіх по 8-10. нашо такого футболу. ніякого задоволення нема.

3 Футболіст  
семенівка виграла в рашкова але спеціально випустила на 2 мінути грака який не був у заявці шоб рашків міг написати протест. бо мандич керує кдк і він всьо рішає. навіть не сумніваюся шо вони заберут три ока в семенівки.

2 бумбокс  
Семенівка виграла в Рашкова.

1 фанат  
Могли вже скільки не бити. Треба було з Торговицею так грати. І так в нашому чемпіонаті вже все ясно. Пішла здача ігор. Семенівка здала три очка Рашкову, а Глушків Чернятину.

Ім`я *:
Email *:
Код *: