Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2012 » Вересень » 15 » Чемпіонат району. 20 тур
19:43
Чемпіонат району. 20 тур
15 вересня 2012 року. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена", 50 глядачів.

                        "Яспіль-2" 5:2 ФК Семенівка 

Юнаки - 2:0

Ясенів Пільний: Чупрун, Муляк, Заячківський, Буджак, Бондарук, Беньковський, Струтинський, Савчук, Сливка Ярош (к), Матієк
Запасні: Книгницький, Никифорук.
Голи: Струтинський(2), Ярош, Сливка, Савчук.
Переглядів: 776 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 Фанат  
Наш КДК - це міні-Печерський суд столиці, який приймає рішення на чиїсь замовлення. Але дивно кому ми дорогу перейшли, адже не боремось за жодні медалі в цьому році. Пам'ятаєте позаминулий рік? Коли і нам , і Острівцю одночасно дали бронзові медалі. Таке собі "ноу-хау" по-городенківськи.

6 іван  
хлопці у них на кожну команду інші правила там вирішують все зелені або крайньому випадку гривники і ось вам результат.

5 yarik12v  
НІЧО МИ ТЕПЕР ПОЇДЕМ ДО НИХ НА ЗАСІДАННЯ ПОСЛУХАЄМ НА ЯКИХ ПРАВАХ ВОНИ ЗАБРАЛИ ВІД НАС ОЧКИ....А ЯКЩО ТАК ТО КОЖДНОГО ЗНИХ ЗАСМІЄМО НА ЦІЛУ ОБЛАСТЬ!!!

4 Мишко  
Усім відомо, що в Городенці ідіоти керують футболом, але щоб до такої степені. Одним словом - кретини.

3 патріот  
Якщо це правда то фамілію цих козлів буде знати не лише область а й вся Україна.Хотілось би побачити десь такі правила де вони вичитали таке рішення і подати на них в суд .Якщо це правда пропоную команді Ясенів зійти з поля у матчі з Вільхівцями подивимся чи зарахують Вільхівцям програш.Закон один за всіх.

2 yasen  
Пацани, хочете прикол? За рішенням КДК нам зарахували поразку у матчі проти Вербівців, який відбувся місяць тому і в якому Вербівці зійшли з поля. Браво, КДК!

1 патріот  
Прекрасна гра нашої команди і закономірний результат. Хотілося відзначити гру атакуючої лінії Ярош-Струтинський і асистента Діму Савчука який зіграв один з кращих матчів в сезоні.Захист справився зі своїми обовязками і Муляк прибавляє з кожною грою.Так тримати хлопці.

Ім`я *:
Email *:
Код *: