Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2015 » Серпень » 26 » ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ. 19 ТУР.
17:34
ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ. 19 ТУР.

28 СЕРПНЯ 2015 РОКУ. ЯСЕНІВ ПІЛЬНИЙ. СТАДІОН "ПАРК-АРЕНА", 300 глядачів.

          ЯСПІЛЬ 1- 2 ФК ТОРГОВИЦЯ

Cуддя: Нижник Іван (Копачинці)

Гол: Буджак Степан (23 хв.)

Юнаки - 2:2   

Ясенів Пільний: Цьомпела В., Муляк С., Заячківський М.І., Буджак Т. (Заячківський М. М.),  Семак А. (Карпушенко В.), Матієк М., Матієк П., Яремчук А., Сливка С., Буджак С. (Савчук Д), Перегінець В.

Торговиця: Івасюк М., Шинкарук В., Сторощук Д., Гуцуляк М., Перегінський І., Шинкарук І., Липчук М., Сирітченко С., Сливчук В., Сергєєв Н., Шинкарук Д.

  НА БОГОРОДИЦЮ "ЯСПІЛЬ" НА РІДНОМУ СТАДІОНІ ЗУСТРІЧАВСЯ ІЗ ФК ТОРГОВИЦЯ, КОМАНДОЮ, ЯКА ЗАВДАЛА  НАМ ПЕРШОЇ ПОРАЗКИ В ЦЬОМУ СЕЗОНІ. ТОМУ ЗАЙВЕ  БУЛО ГОВОРИТИ ПРО МОТИВАЦІЮ ДАНОГО МАТЧУ, ТИМ БІЛЬШЕ, ЩО ПРАВА НА ПОМИЛКУ МИ ВЖЕ НЕ МАЛИ. ВІДЗНАЧУ, ЩО ТОРГОВИЦЯ НЕЩОДАВНО ПРОГРАЛА МІНІМАЛЬНО У ФІНАЛІ КУБКА РАЙОНУ ВІД СЕМЕНІВКИ - 0:1.

        ГРА РОЗПОЧАЛАСЬ З АТАК ГОСПОДАРІВ, ЯКІ З ПЕРШИХ ХВИЛИН ЗАВОЛОДІЛИ ІНІЦІАТИВОЮ. ЦЕ ДАЛО СВОЇ ПЛОДИ ВСЕРЕДИНІ ПЕРШОГО ТАЙМУ, ПІСЛЯ ПОТУЖНОГО УДАРУ З 20  МЕТРІВ ГОЛ ЗАБИВ СТЕПАН БУДЖАК. А ДАЛІ БУЛО РОЗТРИНЬКУВАННЯ МОМЕНТІВ. ВСЕ ТОЙ ЖЕ БУДЖАК ДВІЧІ НЕ ВЛУЧАЄ В ПОРОЖНІ ВОРОТА З ВИГІДНИХ ПОЗИЦІЙ, КОЛИ ЗДАВАЛОСЬ , ЩО М'ЯЧУ ВЖЕ НІКУДИ БУЛО ДІВАТИСЬ. А ТАКОЖ ВАСИЛЬ ПЕРЕГІНЕЦЬ ЗМАРНУВАВ КІЛЬКА НАГОД. ХТОСЬ З ВБОЛІВАЛЬНИКІВ НЕВДАЛО ПОЖАРТУВАВ, ЩО МОЖЕ ЗІГРАТИ СТАРЕ ФУТБОЛЬНЕ ПРАВИЛО " НЕ ЗАБИВАЄШ ТИ - ЗАБИВАЮТЬ ТОБІ". гОСТЕЙ НІБИ ПІДМІНИЛИ І ВОНИ ЗАГРАЛИ В ШВИДКИЙ АТАКУВАЛЬНИЙ ФУТБОЛ, ПРОВЕЛИ КІЛЬКА ХОРОШИХ АТАК, В ДВОХ З ЯКИХ ВИВЕЛИ ВІЧ-НА-ВІЧ З ВОРОТАРЕМ "ЯСПОЛЯ" СВОЇХ НАПАДНИКІВ, І ТІ НЕ СХИБИЛИ, РЕАЛІЗУВАВШИ СВОЇ МОМЕНТИ. ЦЕ ПЕРША ВТРАТА ОЧОК В ЦЬОМУ СЕЗОНІ НА ВЛАСНОМУ ПОЛІ. А ТОРГОВИЦЯ ДВІЧІ ПЕРЕМОГЛА ЯСПІЛЬ З ОДНАКОВИМ РАХУНКОМ -2:1.

ЩЕ ОДИН ЦІКАВИЙ МАТЧ З ОГЛЯДУ НА ТУРНІРНУ ТАБЛИЦЮ ВІДБУВСЯ В СЕМЕНІВЦІ, ДЕ ОДНОЙМЕННИЙ ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ ЗУСТРІЧАВСЯ З ФК РАШКІВ. І ПЕРЕМІГ 3:0. НУ,  І ЛІДЕР ЗМАГАНЬ ЧОРТОВЕЦЬКІ "СКАЛИ" ЗАЗНАЛИ Ї ПОРАЗКИ ВІД КОЛІНКІВСЬКОЇ "ДРУЖБИ"- 2:0. 

ІНШІ МАТЧІ:

  Вихор "Тишківці"- ФК Котиківка - 9:1 
  ФК Колінки - ФК Чортовець - 2:0 
Колос "Чернятин"  - ФК ОлКор 5:1
 Стиль Проект "Топорівці" - ФК Глушків - 3:2 
Ураган "Воронів" - ФК Стрільче - 1:8 
 ФК Семенівка - ФК Рашків -2:0 

 

Переглядів: 758 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 yasen  
Таке враження, що деякі команди настроюються лише на Ясенів, як от Торговиця. Відібрав очки у Ясенова і довільний як слон після бані... Далі чемпіонат можна не грати.А чому ви не настроїлись на Чортовець, наприклад, а попали 8:1? Дома від Рашкова 4 голи пропустили. Ви маєте щастя. що вчора страшне невезіння було, а то 5 би получили. Це так по-скромному. Такі самі футболісти, що з шкіри лізли в Королівці, Глушкові. А тепер попадають всім підряд.

4 ФК ТОРГОВИЦЯ  
НУ ШО ФАНАТ ВІДОМСТИЛИ НАМ? ВИ З МЕТРА В ПУСТІ ВОРОТА НАВЧІТЬСЯ ЗАБИВАТИ ФУТБОЛЬОРИ. cry

3 Бумбокс  
Махав я ваш футбол і вашу реалізацію моментів. Ви з лінії воріт не годни забити в порожні ворота. Краще було на Дністер або в Карпати поїхати з дівчиною ніж дивитись на таке позорище. Торговиці показала вам як треба реалізовувати свої моменти. Два виходи сапм на сам і сушіт весла. А заміни це взагалі прикол. Таке враження що в нас не кращі на полі мають грати а клан. І це вже не перший раз. Шо в Рашкові шо сьогодні бездарні заміни. Поміняли кращого грака першого тайму Семаку на Васю Карпушенка і якраз другий гол з його флангу. Він ше заслабенький до футболу як багато інших граків. Пацани нормальні сидлять на заміні і їх навіть не випускать на поле. З такою грою і реалізаційов моментів як сьогодні ми навіть в п'ятьорку не попадем. Я сильно розчарований таким футболом.

2 Фанат  
Добре було якби Рашків і Чортовець втратили сьогодні очки в Семенівці і Колінках. biggrin

1 Фанат  
Чекаєм на перемогу!!! треба відомстити за 1 коло.

Ім`я *:
Email *:
Код *: