Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2015 » Серпень » 6 » ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ. 16 ТУР.
13:03
ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ. 16 ТУР.

09 СЕРПНЯ 2015 РОКУ. ГЛУШКІВ. СТАДІОН "ОБРІЙ", 250 глядачів.

                          ОБРІЙ 2 - 3 ЯСПІЛЬ

ГОЛИ: ІВАНИШИН ВОЛОДИМИР, КОНОВАЛИК СЕРГІЙ- СЛИВКА СТЕПАН (2), МАТІЄК МИКОЛА.

ЮНАКИ - 1: 3. ГОЛИ: МИХАЙЛЮК (2), ШКВАРОК.

ЯСЕНІВ ПІЛЬНИЙ: ВІЗІНСЬКИЙ С. ( ЦЬОМПЕЛА В. ), БУДЖАК С., ЗАЯЧКІВСЬКИЙ М. І., БУДЖАК Т., СЕМАК А., СТРУТИНСЬКИЙ С., МАТІЄК П., ЯРОШ І., СЛИВКА С., МАТІЄК М., ПЕРЕГІНЕЦЬ В.

ЗАПАСНІ: ВІЗІНСЬКИЙ С., КАРПУШЕНКО В., БОНДАРУК І., СЕМАК А., ВІЗІНСЬКИЙ М., ВІЗІНСЬКИЙ І., МАТІЄК БОГДАН.

На стадіоні "Обрій" у Глушкові в рамках 16 туру чемпіонату району зустрічалися географічні сусіди - місцевий клуб "Обрій" приймав "Яспіль". Нагадаю, в першому колі на "Парк-Арені" господарі не мали проблем із глушківчанами, відвантаживши сім "сухих" м'ячів у ворота суперників. Але недооцінювати суперника не варто, адже команда значно підсилилася у другому колі і здобула впевнені перемоги в останніх трьох матчах, перегравши при цьому лідерів змагань ФК Рашків, який ймовірно від тепер називатиметься "Енергетик" та фК Торговицю. Гра обіцяла бути цікавою. І надіі справдилися. Боротьба до останньоі хвилини тримала у напрузі вболівальників цілий матч. Програючи по ходу зустрічі 1:2, Яспіль , забивши 2 голи, довів хто фаворит в даному матчі. Отримав дуже важливу вольову перемогу, і після осічки Чернятина в Колінках, вийшов на перше місце.

ІНШІ МАТЧІ: СКАЛИ - УРАГАН - 7:2 (11:0); ДРУЖБА - КОЛОС - 1:1 ( 2:2); ОЛКОР - СЕМЕНІВКА - 3:3 (2:2) ; ВИХОР - СТИЛЬ-ПРОЕКТ - 1:2 (0:4) ; ГЕЛІОС - ЕНЕРГЕТИК - 0:4 (0:2); СТРІЛЬЧЕ - ТОРГОВИЦЯ - 1:1 (1:2)

Переглядів: 831 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 yasen  
У нас всі ясенівські хлопці грають, жодного легіонера. Ще добра команда на заробітках. Загалом у заявці 91 людина. Можна чемпіонат села проводити.

8 Real  
Ясенів де ви воротніка такого найшли, тащив всьо шо летіло у ворота і брав мертві м'ячі. Якби не він думаю результат був би іншим. Опше футбол був піпєц такої затрави і на область деколи нема. Часто ходжу на Пробій дивитись але ажіотаж далекий від того який був вчора в Глушкові. Ну і Матієк ше у свої роки красава. На цім рівни може до 50 років грати. Паси філігранні віддая як по книжці.

7 Патріот  
Ми ідем за чемпіонським графіком. Особливо хотілось би відзначити воротаря Цьомпелу. Зі 100 штрафних з кута шістнадцятки , які бив Корнель, Вася все потащив. Це краща його гра за останні 5 років. А як пацани стелилися в підкатах при 40 градусній спеці це окрема тема, це просто фантастика! Особливо хотів би відзначити Семака, Мишка Заячківського, Пеню, Колю його і звичайно Васю Перегінця, який хоч і не забив, але постійно тримав у напрузі захист чи то Глушкова чи розібраного Гвіздця. Ясуники, корнелі і інші кістьми лягали так хотіли виграти, бо Боднарчук їм форму пообіцяв за виграш від Ясенова. А вийшло навпаки. І Глушків без форми буде і Чернятин в Колінках дав осічку. А про суддів краще промовчу, бо почну нецензурно висловлюватись. Я ще після Чортовця казав, що сьогодні на полі я побачив майбутнього чемпіона, незважаючи на поразку.

6 Футболіст  
Хочу звернутись до нашої федерації аби не направляли нам судити чернятинських суддів. Вони на ліво і направо роздають карточки. Таке враження шо це спеціально робиться. Ви всеодно нас цим не задушите. Просто нервів шкода.

5 Бумбокс  
Шо за пургу ти гониш патріот? Які гроші?

4 патріот  
Дуже цікава гра.Не завжди гроші вирішують все.Є гроші а є Ясенів.

3 yasen  
Треба було Роналду ставку в букмекерській конторі поставити. Вітаю з непростою перемогою. Тепер настроюйтесь на кривдника першого коло Стрільче, яке відібрало у нас 2 очки. Удачі команді! Зараз у нас за столом буде святкування. Привіт Ясенову!

2 Бумбокс  
Оце заруба була молодці. Яспіль вперед до чемпіонства.

1 Роналдо  
Вірю у перемогу "Ясполя". Мій прогноз ми виграєм з різницею в один м'яч.

Ім`я *:
Email *:
Код *: