Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2013 » Серпень » 17 » Чемпіонат району. 16 тур.
19:06
Чемпіонат району. 16 тур.

18 серпня 2013 року. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена", 450 глядачів.

                                               Яспіль 1 - 2 ФК Торговиця
Юнаки 3 - 0

Голи U-18: Гордаш Андрій (38 хв., 67 хв., 76 хв.)

Суддя: Ганущак Василь (Чернятин).

Голи: Візінський (30 хв.) - Марчук (44 хв.), Шинкарук (71 хв.) 

Ясенів Пільний: (форма - оранжево-синя)

1. Цьомпела Василь,
 13. Михайлик Микола (5. Бондарук Іван, 46 хв.), 
14. Муляк Степан, 
15. Клочаний Роман, - 
 9. Сливка Степан, 
7. Ярош Іван (к) (4. Лабач Андрій , 14 хв,),
 16. Савчук Дмитро -  (18. Книгиницький Василь, 72 хв.),
3. Візінський Роман,
17. Яремчук Андрій,
6. Петрівський Ігор,  -  
10 Келець Станіслав.

Торговиця: (форма - біла)

44. Шинкарук Дмитро,
3. Перегінський Ігор,
7. Поливкан Микола (к),
3. Панчук Назарій,
5. Бундзяк Андрій,
2. Гуцул Богдан,
6. Дерен Микола,
8. Сирітченко Сергій,
4. Марчук Василь,
11. Гаврилюк Іван,  -  (друга жовта)
91. Шинкарук Ігор.  -  

Запасні:

10. Грицюк Василь,
17. Перегінський Петро,
18. Ломінський Василь, 
15. Стефанюк Тарас. -  

               "Яспіль" вдруге поспіль засмутив своїх вболівальників, поступившись на своєму полі ФК Торговиця - 1:2. Хоча початок зустрічі і майже весь перший тайм складались для господарів якнайкраще. Вони володіли територіальною і ігровою перевагою, та ніяк не доходило до взяття воріт, хоч нагоди для цього були. Гол назрівав. І на 30-й хвилині матчу Яремчук подає з підкруткою кутовий і молодий Роман Візінський головою під поперечину відкриває рахунок -1:0. Господарі й надалі тиснуть, але раз-по-раз пропускають швидкісні контратаки гостей. Особливо клопоту нашим захисникам завдають швидкісні Марчук та Шинкарук. Перед самою перервою Торговиця зрівнює рахунок, забивши "гол в роздягальню", щоправда з явного офсайду, який проморгав боковий арбітр. Марчук чітко реалізовує вихід на побачення з Цьомпелою, який стояв у воротах з травмою ноги. І ще варто згадати  в першій половині зустрічі появу капітана команди Яроша,який хотів спробувати після травми зіграти, але рецидив травми нагадав про себе, і Іван зіграв всього чверть тайму. 
               Друга половина зустрічі знову була за господарями, а гості швидко переходли із захисту в атаку і небезпечно контратакували. Навіть залишившись в меншості (за другий фол проти Лабача був вилучений Гаврилюк), вони не знітились, а навпаки, заграли активніше, щоразу дошкуляючи нашому захисту. В середині другого тайму дитячу помилку зробив Дмитро Савчук, який пасував назад захисникам. Сталася обрізка, м`яч перехопив Шинкарук і не роздумуючи щосили пробив у нижній правий від воротаря кут -1:2. Запахло сенсацією, хоча грати залишалось ще пів тайму. Але, як часто буває, господарі занервували і почали поспіхом грати, намагаючись якнайшвидше відігратись. Вже не було видно командної гри, а прості примітивні навіси у район карного дивідентів не приносили. Захисники Торговиці щосили гамселили м`яча за поле, виграючи кілька дорогоцінних секунд. Найреальніший шанс зрівняти рахунок був у Яремчука, який не реалізував пенальті . М`яч потрапив у руку захиснику і Ганущак чітко вказав на одинадцятиметрову позначку. Але Андрій пробив у кут не сильно і Дмитро Шинкарук відбив м`яча. Після цього господарі просто опустили руки, а гості довели матч до логічного кінця, справедливо перемігши.
            І наостанок хочеться подякувати судді Ганущаку за чітко проведений матч. Практично відсудив на відмінно, тож претензій, думаю, не може бути у жодної з команд.
            Ну, і звичайно, порадували юнаки, перемігши лідера з розгромним рахунком -3:0. Андрій Гордаш, зробивши хет-трик, з 19 голами очолює список бомбардтрів. Показавши змістовну і цікаву гру, наші юнаки могли ще як мінімум двічі забивати, але не реалізували виходи віч-на-віч із воротарем суперника. Надія на кубок району є, адже саме з Торговицею вони зіграють у суботу у фіналі кубка району. 
              



       
Переглядів: 982 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
10 ПАТРІОТ  
Як завжди Ангел саме обєктивно оцінив гру нашої команди.Будем надіятись що ця чорна полоса мине дуже скоро і наша улюблена команда знову заграє так як вона уміє.Хлопці Ясенів вірить у вас.Як співається у Гімні Ясполя -вперед до нових перемог а поразки як найскоріше забувати але робити висновки.

9 Black Angel  
Дуже прикро, що ми отримали другу поразку поспіль, але завжди так не буде!! Потрібно зібратися, тому що в неділю на полі не було видно футбольної команди „Яспіль”,а тільки окремих гравців. Таке враження, що вибув Ярош і почалися невдачі. Чому була така незібрана і хаотична гра??? Деяких людей взагалі неможливо впізнати,наприклад, Яремчука. А про деяких складається враження, ніби вони не знають,що з м'ячем робити, коли м'яч до них потрапляє, це Келець та Петрівський, а все через те, що вони 3 місяці взагалі не грали, тому, думаю, що трохи тренувань і все буде добре. Адже всі ми знаємо і віримо, що „Яспіль” здатен на більше! Всі вболівальники вас щиро підтримують та вірять у вас!

8 фанат  
Ясенів сам собі забив 2 голи заслуги Торговиці тут нема. Але вітаю вас у футболі не завжди виграє сильніший.

7 Всё Клубнично  
ну шо по чому помідори фанат??

6 Адмін  
Перегінець нікуди не зникав. За моєю інформацією, він поїхав на море.

5 Адмін  
Хлопці, давайте без образ, бо буду видаляти образливі коментарі.

4 Lahm  
3акрий пащу йоник! Не пиши їрунди іди краще квасолю вибери селюху ти!

3 Іван  
Куда пропав Перегінець?

2 фанат  
Заходи завтра на сайт після футболу. Я тобі розкажу по чому в Одесі помідори, москалику. . .

1 Всё Клубнично  
чуйка шо попадите завтра тарганам

Ім`я *:
Email *:
Код *: