Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2013 » Серпень » 11 » Чемпіонат району. 15 тур.
12:44
Чемпіонат району. 15 тур.
11 серпня 2013 року. Чернятин. Стадіон "Колос", 450 глядачів. 

                                     Колос 5:0 Яспіль 

Юнаки - 0:1. Гол: Боднарук Петро.

Суддя: Шокалюк Василь (Городенка); Асистенти: Стринадко Володимир (Котиківка), Гайдаш Василь (Серафинці).

Голи:Віталій Валовський (3), Володимир Каштанюк, Роман Григорів


Вилучення: Грицюк Володимир - Струтинський Степан.

Чернятин: 6. Грицюк Юрій, 20. Барик Роман, 13 Неміш Володимир, 4. Михайлюк Роман. 16. Каштанюк Володимир, 11. Валовський Віталій, 8. Грицюк Володимир, 12. Боднарчук Михайло, 3. Човганюк Петро, 9. Григорів Роман.

Запасні: Олексин, Зеленчук.

Ясенів Пільний: 1. Цьомпела Василь, 14. Муляк Степан, 16. Михайлик Микола 15. Клочаний Роман, 9. Сливка Степан (к),11. Струтинський Степан, 17. Яремчук Андрій , 5. Бондарук Іван . 10. Матієк Петро,
3. Візінський Роман, 2. Книгиницький Василь(4. Лабач Андрій , 46 хв.)

            Це був центральний матч 15 туру чемпіонату району. На чернятинському стадіоні "Колос" зустрічалися лідери сьогоднішнього чемпіонату - "Колос" та "Яспіль". Господарі поля розпочали гру вдесятьох. З незрозумілих причин в їхньому складі був відсутній основний воротар, тож ворота довелось захищати польовому гравцеві Грицюку. За 3-4 хвилини від початку матчу з`являється воротар і господарі поля проводять заміну воротаря. Але, мабуть, вперше за всю історію футболу стався прикрий інцидент із заміною. Грицюк скидає маніжку, виходить за межі поля, а його місце у воротах займає основний голкіпер, а сам Грицюк входить вже у гру як польовий гравець. І тут суддя мав би показати червону картку Грицюку за самовільне залишення поля. Навіть Михайлюк Роман не стримався і сказав : "Що ви робите?" Протестували і футболісти гостей, але рефері залишив цей епізод поза увагою і гра продовжилась. Щоправда, в перерві тренер Візінський написав протест щодо цього інциденту.
           Перший тайм пройшов за рівної боротьби, практично без гольових моментів. Ініціативою володіла то одна, то інша команда. Практично по воротах було завдано по 1-2 удари з кожної сторони. В середині першої 45-ти хвилинки прикру помилку в захисті зробив Муляк. Степан робив поперечний пас на Михайлика, але сталась обрізка і нападник "Колоса". вийшовши на побачення із Цьомпелою, свого шансу не упускає - 1:0. За такого рахунку команди ідуть відпочивати. 
          Другу половину зустрічі не інакше, як "кошмаром для гостей" назвати не можна. На такий результат не сподівались не лише вболівальники обох команд, а й самі футболісти. Десь на 55 хвилині зустрічі господарі поля подвоюють рахунок зустрічі, забиваючи з явного 4-х метрового офсайду. Куди в цей момент дивився боковий арбітр Стринадко, лишається лише здогадуватись... Чернятинці після цього впіймали кураж. Грають агресивно, іноді грубо. Тож Шокалюку довелось витягувати з кишені не одну жовту картку. Третій гол забивають ціною травми нашого воротаря, якого доводиться міняти на польового Клочаного. А сам Цьомпела потрапляє до лікарні , де наклали йому на ногу гіпс. Що саме сталось і чи є тріщина, з`ясується завтра, коли буде зроблено рентген. Дограючи матч вдев`ятьох (ще був вилучений Струтинський) , "Яспіль" явно "посипався", чим сповна скористався "Колос", забивши ще два м`ячі. використавши по суті всі свої гольові моменти. Радості футболістів та вболівальників господарів не було меж. Всі в один голос після матчу казали, що " в глибині душі сподівались на перемогу, але щоб з таким рахунком - то ніколи". 
           Наступної неділі "Яспіль" зіграє вдома проти ФК "Торговиця".
Юнаки "Ясполя" мінімально переграли своїх  одно
Переглядів: 991 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 19
19 Футболіст  
Все проїхали. Не робіть з цього трагедію. Ми зробили висновки з даного матчу і більше надіюсь таке не повториться. Просто в нас так виходить шо ніколи на важливий матч не можем зібратись. Хто на море їде хто на Буковель. В когось день народження а в когось ше якісь причини. Тому так і виходить. Маєм то шо маєм...

18 yasen  
Вибачте на 6 картинці. Але це суті не міняє.

17 yasen  
На фото номер 5 у заявці Чернятина 10 фамілій і чистий одинадцяттий рядок. За таке технічна поразка якшо я не помиляюсь.

16 ПАТРІОТ  
Де тепер Пробій важко сказати команда розбіглася по всій області то може Чижевський у цьому винен.Може є в районі хоча б один патріот свого міста щоб зібрав команду і взяв відповідальність на себе чи там такі патріоти які лише на базарі можуть сидіти.

15 ПАТРІОТ  
Бачу на сайті Городенківщини дивуюсь що він ще існує якийсь товариш написав що Чижевський угробив футбол у Городенці.До відома людини Ви напевно десь були 2 роки на роботі і незнаєте що Чижевський успішно працює на своє рідне село і коли він керував команда грала в групі А.

14 ПАТРІОТ  
Я думаю весь район давить жаба що Ясенів пішов вперед від усього району десь років на 20 вперед .Нас ніколи не любили в районі і інших селах нехочу називати яких але ми цим не переймаємось-нам треба іти вперед а дехто від зависті трісне. Ласкаво просимо на фінал кубка району на день Незалежності на легендарну Парк-Арену.

13 123  
Ясенів почитайте шо пишуть люди на сайті Городенківщина спортивна за вашого президента.

Шановні любителі футболу.шановний адмін!Дуже шкода.що немає жвавого обговорення цієї злощасноі події в житті команди«Пробій».яка як я не помиляюся має св«яткувати своє 80 річчя на слідуючий рік.Такого інцеденту за роки існування команда ще не знала!Під патронатом керівництва району.в особі найвищих посадових осіб.безпосередніх виконавців Чупруна В.С..Михайлюка Р.М. та бувшого великого знавця футболу Чижевського С.команда перестала існувати.Минулого року замість своїх гравців запросили«чужаків».які вимели гроші з бюджету району.тому це і сталося.Дивіться.що робить влада дальше.На 25 сепня на центральному стадіоні проводить свято врожаю.Питається що буде з футбольним полем після цього заходу?Після того.що зробив Матійчик В.О. для стадіону з нього не залишится нічого!!!Невже нікого з керівників за це душа не болить?Думаю.що ми вже приїхали…

12 Футболіст  
Хто знає чи було сьогодні засідання кдк і чи розглядали протест?

11 Футболіст  
Як нашим футболістам давали дві червоні за розмови з арбітром то це чесні судді були а як Михайлюк заду по ногах вдарив то чесність десь пропала.

10 ПАТРІОТ  
Я не фанатсудді Бойківа але коли цілий район хоче щоб він судив це вже про щось говорить.А коли чуєш-Шокалюк-ригати хочется повірте мені це думка всіх команд.

9 ПАТРІОТ  
Я думаю і мене підтримають більшість команд району таким суддям не місце в нашому суддівському корпусі і заодно і Никифоруку який їм потурає.

8 ПАТРІОТ  
Це аксіома.Але з легкої руки судді шиколюка у нас можуть всі люди приймати участь у матчі навіть ті що замінили .Такого історія футболу ще не мала якщо Никифорук це пропустить.Ви хлопці підпишити собі смертний вирок.

7 fctorhovytsia  
Нормальний футбол був лиш у першому таймі а в другому почалися суддівські фокуси. Особливо "відзначився" боковий який пропустив положення в тому моменті коли забивали 2 гол і був битий від ясенівських болільників, а потім почав махати і підсуджувати Ясенову і був знов битий від чернятинських. Думаю на такі ігри треба кращих суддів посилати. Я болів як нейтральний і хотів подивитися нормальний футбол а не фарс.

6 ПАТРІОТ  
Ці не кваліфіковані козли навіть не знають елементарних правил футболу.Якщо людина стоїть на воротах вона рахується воротарем.І якщо її замінили тоді вона не має права брати участь у матчі.

5 ПАТРІОТ  
Судді не знають не лише елементарних правил гри вони таких правил як футбольні не читають.Ці неуки дожилися до того що вони думають що футбол як Конститаційний Суд хто при владі так можна і судити.

4 zik  
І ше один момент, коли при рахунку 3:0 Рома Михайлюк косить внаглу заду по ногах в центрі поля Яремчука, а Шокалюк лише жовту дає. Хоча червона явна.

3 ПАТРІОТ  
Такого не кваліфікованого суддійства історія футболу ще не мала.

2 zik  
Нормальний результат. Просто хотів би знати хто ставить на такі матчі суддів які не знають футбольних правил. Є в нас в районі нормальні люди які знаються на правилах і справедливо судять. Це іван Бойків наприклад а не клоуни які спортять глядачам настрій. Навіть самі чернятинські казали шо другий гол був з явного положення забитий. Чудак купа метрів в положенні стоїть а боковому заклало в той момент.

1 іван  
це що за результат

Ім`я *:
Email *:
Код *: