Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2012 » Квітень » 7 » Чемпіонат області. 2 тур.
14:52
Чемпіонат області. 2 тур.
08 квітня 2012 року, 16.00, Мокрий сніг +3`С

Надвірна, стадіон "Нафтовик", 200 глядачів

                                     Битків 2 : 0 Яспіль
Голи: Максим`юк (50), Семанюк (65)

Арбітр: Куш Я.
Асистенти: Кобльовський Т., Чорний С.
4-й арбітр: Тинів В.
Інспектор: Кобиляк Я.В.
                        
                Надвірна                Ясенів Пільний
1. Котовус             1. Мегдиник В.
47.Хомич             8. Матієк П.
12. Логажевький             5. Сорохан І.
2. Рудейчук             6. Українець Л. (13.Никифорук І., 80 хв.)
3. Бенюк                                         15. Архіпенко Б. (14. Савчук Д., 35 хв.)
7. Боднар11. Чупрун М. (10. Ясуник В., 70 хв.)
13. Іванюк                               18.  Українець В.
17. Мотрук      09. Пиняк О.
91. Угринчук21. Савка Ю.
77. Семанюк7. Сокотович А.
11. Максим`юк20. Яремчук А. (к)
            
       
Запасні                                                   Запасні
32 Жуков                                                
8. Мартинюк                                                                  
4. Косило                                                3. Келець Станіслав
18. Ломпас                                              19. Книгницький Василь
23. Лавринович
44. Лапоцький


         Свій перший виїзний матч "Яспіль" проводив у Надвірній на стадіоні "Нафтовик" проти ФК Битків, який представляє районний центр. Матч проходив у безкомпромісній боротьбі, хоча видовища на розкислому від мокрого снігу полі не вийшло. В`язка боротьба протягом усього матчу, хоча в середині поля дещо переважали гості. В середині першого тайму ясенівці змушені були провести вимушену заміну, оскільки Архіпенку буквально в`їхали по ногах і Борис не зміг продовжити матч. Замість нього вийшов Савчук. По суті це був чи не єдиний за весь матч грубий епізод. Загалом гра проходила у коректній боротьбі. Ще перша половина зустрічі запам`яталась ударом у "молоко" зі штрафного у виконанні Михайла Чупруна, а також нереалізованим 100 відсотковим гольовим моментом. На правому фланзі атаки капітан "Ясполя" Яремчук обіграв двох захисників і зробив вивірену передачу прямо на голову Пиняку, але Олег, абсолютно ніким не прикритий, примудрився  з шести метрів поцілити прямо у воротаря. 
       Другий тайм розпочався з атак Биткова і вже на 50-й хвилині наші гравці помилились у центрі поля, послідував пас у розріз і Максим`юк реалізував вихід віч-на-віч з Мегдиником. Радості голу не було меж, на трибунах здійнялася справжня ейфорія. Місцеві фани , які і так цілий матч практично ні на хвилину не змовкали і щораз їх підбадьорював диктор по стадіону, після голу ще несамовитіше почали підтримувати своїх улюбленців. "Яспіль" оживився у цей відрізок часу, взяв контроль м`яча і створив декілька нагод для взяття воріт. Найближчим до того, аби зрівняти рахунок мав Сокотович, але після скидки головою від Яремчука, Андрій з трьох метрів не влучив у порожні ворота і м`яч просвистів над поперечиною. Гості продовжували атакувати і здавалось, що от-от рахунок зрівняється, але обрізка у центрі поля дорого їм коштувала і на 65 хвилині Семанюк з лівого краю з гострого кута вдруге заставив Мегдиника виймати "смугастого" із сітки власних воріт. На той час це був другий удар господарів у ствір воріт гостей, отже, 100 відсоткова реалізація. До кінця матчу ще запам`ятався потужний удар когось із півзахисників Биткова і вже страж воріт "Ясполя" продемонстрував свою майстерність, у карколомному кидку перевів м`яч на кутовий. А в гостей по декілька ударів вище воріт мали Савчук, Сокотович та Никифорук.
        Свій наступний матч "Яспіль" проведе удома у середу, 11 квітня, проти угринівського "Сокола". Початок матчу: юнаки - о 15 годині, дорослі - о 17 годині.

           Флеш-інтерв`ю після матчу з капітаном "Ясполя" А. Яремчуком:

- Андрію, як оцінюєш сьогоднішню гру?

    Шкода, що програли, адже ми явно не заслуговували на поразку, але сталося так як сталося. Це футбол і не завжди перемагає сильніша команда. 

- Що тобі найбільше сподобалось чи не сподобалось у даній грі?

Одразу скажу, що не сподобалась погода, але це, мабуть, не сподобалось не лише мені. А сподобалась сама організація відкриття, шалена підтримка трибун протягом усього матчу. За такої підтримки футболістам просто приємно грати. І окремо хочу відзначити кваліфіковане суддівство на чолі із досвідченим Ярославом Кушем. Жодної претензії до суддів не маю.

- І наостанок, проясни ситуацію з призначенням пенальті у попередньому матчі з Долиною.

Пенальті був стовідсотковий. Я вже обігрував воротаря, прокинув собі м`яч повз нього і він пішов своєю ногою прямо мені в ногу. Таким чином, всі ті балачки на сайті долинян, а найбільш прикро те, що наша районна газета "Край" передрукувала ту статтю, не розібравшись по суті, мене образили. Не знаю, чи вони хотіли применшити нашу перемогу, чи якісь інші мотиви переслідували?Є відео з матчу, можна все подивитись.

Юнаки - 5:3

 Голи: Корж (3), Іванюк (2) - Абрамик, Буджак, Гордаш.

Ясенів Пільний: 1. Андріящук, 6. Клочаний, 16. Матієк, 5. Михайлик, 17. Карпушенко, 8. Яремчук, 11. Перегінець, 10. Буджак, 2. Гордаш, 9. Абрамик, 7. Чижевький.

Запасні: Атаманюк, Дяків, Сливчук, Книгницький, Маланюк, Цьомпела.


           Результати інших матчів 2 туру



"Пробій" - "Калуш" - 1:1

Ясенів Пільний, стадіон "Парк Арена", 200 глядачів.
В неділю ФК «Калуш» їхав у гості до «Пробою», з яким провів матч другого туру чемпіонату. Через реконструкцію футбольного поля домашнього стадіону «Колос» в Городенці гра відбулась в селі Ясенів Пільний, що знаходиться за чотири кілометри від районного центру.


Інспектор і делегат ІФФФ: Овчар Ігор (м. Івано-Франківськ)

Арбітр: Романюк Анастасія (м. Івано-Франківськ)

Асистенти: Микола Гудима (м. Обертин) і Володимир Заровецький (м. Івано-Франківськ)

Городенка: Синчишен Андрій, Буртник Роман (К), Гультай Володимир, Бойків Андрій, Білик Ігор, Уграк Руслан (Сирітченко Сергій, 75), Шпільчак Сергій (Король Назарій, 59), Шевчук Василь (Роже Тібо, 28), Паращій Геннадій, Фірсов Артур (Петро Юрчук, 83), Вийчук Олександр

Калуш: Кузів Богдан, Олевич Ярослав, Мандрик Володимир (Михайло Ляхович, 71), Третяк Роман, Микуляк Ярослав, Мельник Орест, Боднар Олег (Салаш Андрій, 86), Рибатчин Андрій, Сондей Іван, Король Андрій (К) (Савчин Василь, 73), Стовбан Любомир (Петрук Назар, 83)

Голи: Олександр Вийчук (41) – Король Андрій (13)

Нереалізований пенальті: Мельник Орест (56)

Попередження: Мандрик Володимир (31), Мельник Орест (59), Ляхович Михайло (90+1)

      Обидва колективи розпочали матч без розвідки. М'яч більше контролювали господарі поля, на що ФК «Калуш» відповідав гострими контратаками. Вже на другій хвилині Іван Сондей увірвався у штрафний майданчик, але його удар в ближній кут воріт виявився неточним. Небезпечно пробивав по воротах Любомир Стовбан, а той же Іван Сондей уникнув офсайдної пастки, проте забарився з ударом. На 13-й хвилині гості вже святкували успіх: Андрій Рибатчин прострілив з лівого краю в район 11-метрової позначки і наш капітан Андрій Король не схибив. 0:1.
З виходом на поле камерунського легіонера Роже Тібо Муамгюе Муамгюе пробоївці перебудували свої ряди і почали обстрілювати ворота гостей з далекої відстані. На 21-й хвилині виникла "пожежа" в нашому штрафному майданчику – після серії рикошетів від голу калушан врятувала тільки штанга. Згодом Артур Фірсов наніс прицільний удар метрів з двадцяти, і Богдан Кузів з великими труднощами перевів м'яч на кутовий.
Захопившись атаками, господарі пропустили небезпечний випад, який завершував Орест Мельник, але воротар господарів парирував удар. А незабаром  плеймейкер калушан розкішним пасом з глибини поля вивів віч-на-віч з Андрієм Синчишеним Третяка – Роман обвів голкіпера і бив, здавалось, вже у порожні ворота. Але на важкому газоні (поле в Ясеневі Пільному розм`якло, бо йшов мокрий дощ зі снігом) удар у новобранця ФК «Калуш» вийшов слабким, і захисник виніс м'яча з лінії воріт.
Незабаром гості вже шкодували через змарновані зручні нагоди. Штрафний біля наших воріт закінчується влучним ударом – у складі городенківців забив Олександр Вийчук. 1:1
Після перерви взаємні перепалки продовжилися. Гра нагадувала коливання чаш терезів, які схилялись то в одну, то в ішну сторону, та все ж калушани в цьому матчі були ближчими до перемоги, ніж господарі. М'яч знайшов в штрафному майданчику «Пробою» Івана Сондея, і захисникові господарів нічого не залишалося, як збити його з ніг. До 11-метрової позначки підійшов Орест Мельник, але щастя в цьому матчі знову відвернулось від гостей – голкіпер виявився на висоті.
Під завісу матчу обидві команди втратили ще по реальному моменту. В одній з атак городенківців пішов навіс в штрафний майданчик, Богдан Кузів помилився на виході, та в цьому епізоді його вчасно підстрахував наш польовий гравець. А на останніх хвилинах з близької відстані бив по воротах Андрій Рибатчин, але захисники команди суперника встигли заблокувати його удар.

Калушани дуже старалися в цьому матчі, бо саме сьогодні святкував свій День народження наставник нашої команди Юрій Маляр, але привезти з Городенківщини три очки їм не вдалося. Зате порадували наші юнаки, які впевнено перемогли своїх суперників, відвантаживши їм по три "сухих" м'ячі в кожному з таймів.

Юнаки - 0:6

Склад ФК «Калуш» (юнаки) : Сидор Юрій, Коновіцький Олег (Яковина Олег, 52), Гудак Степан, Лукасевич Олег, Заліський Андрій (Кулібаба Олег, 56), Мар'яшко Андрій, Баландін Олег (Басник Володимир, 69), Котнюх Володимир (Маліборський Ігор, 45), Заріцький Володимир (К), Ястремський Артур (Бігун Олександр, 60), Коско Юрій.
Голи забивали: Мар'яшко Андрій (10), Олег Баландін (21), Артур Ястремський (37), Ігор Маліборський (51), Юрій Коско (73, 79).


"Галичина-Вапно" - "Прут" - 2:1, юнаки - 3:1

"Газовик" - "Тепловик" - 2:0
Богородчани, стадіон "ім.М.Поворозника", 400 глядачів
Арбітр: Дмитрук Мирослав (Івано-Франківськ)
Газовик: Макогон, Микуляк (Чабан 88), Барчук (Рожко 87), Руснак, Клебан, Вірстюк (Загірняк 89), Герин (Близнюков 88), Мельничук, Мотуз, Павлів (Сисак 67), Тащук.
Тепловик: Вислобіцький, Плехтяк, Українець, Шпирка, Калитка, Слободян, Гундяк (Вонс 74), Дзюбінський (Дорош 69), Гуменяк, Кудляк, Нестерук. 
Попередження: Плехтяк 32, Слободян 62, Дзюбінський 66, Вислобіцький 84, Чабан 90, Мотуз 90+4.
Голи: Микуляк 85, Калитка 90+2 (аг). 
Юнаки - 0:0

"Гуцульщина" - "Придністров'я" - 3:1
Косів, стадіон "Колос", 250 глядачів.
Арбітр: Синишин Юрій (Івано-Франківськ)
Гуцульщина: Назарук, Ковальчук, Оліяр, Гамаль, Матвєєв (Савин 87), Місько, Подолюк, Сивка, Чорней (Рибак 65), Коржук (Шпікула 46), Шпак (Москалик 78).
Придністров'я: Липецький, Войтків, Красій (Сем'янчук 75), Процак, Олійник, Сікач, Семенчук, Синишин, Гуменяк (Єжижанський 59), Вікарюк, Павлюк (Ткаченко 82).
Попередження: Коржук 27 - Вікарюк 24, Сем'янчук 76.
Вилучення: Липецький 80.
Голи: Шпак 15, Подолюк 51, Гамаль 82 (пен) - Павлюк 36.
Юнаки - 2:1

"Карпати" (Яремче) - "Кроно-Карпати"- 4:0
Яремче, стадіон "Карпати"
"Карпати": Плетеницький, Канюк, Срібний, Гаврилишин, Конкольняк, Вовчак, Ципердюк, Луцик, Веприк, Олійник,. 
Юнаки - 0:7

"Сокіл" - "Карпати" (Коломия) - 0:2
Угринів, стадіон "Колос".
"Карпати": Раковіца, Климус, Кавінський, Огаль, Гаврилюк, Крохмалюк, Пислар, Блажко, Ткачук М., Столярчук,.
Голи: Огаль, Блажко. 
Юнаки - 0:1

ФК "Снятин" - "Нафтовик" - 1:0, юнаки - 3:0

 

 

 

 

 

Переглядів: 1966 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 12
12 yasen  
Районний сайт умер. Ганьба тим людям, які його знищили. angry

11 island  
Veluke spasubi za informaciyu za Probiy. Xto moze skazatu, 4omu ne pracyue rayonnuy sayt?

10 Хі хі  
Ха ха спеціально для тебе і таких героїв як ти. Якщо ти вже радиш Яремчукови читати інші газети то я тобі наведу одну цитату з обласної газети "Західний кур `єр" . Дослівно:" У матчі-відкритті у Снятині оновлений городенківський "Пробій" вийшов у складі восьми футболістів минулорічного "Ясполя" і трьох "Пробою".

9 88  
Поміняйте обої і заберіть рекламу.

8 Фанатик  
Яремчук сам знає які має газети читати.

7 Фанатик  
Середа, 11 квітня, Яспіль-Сокіл. Юнаки - 15.00. Дорослі - 17.00

6 MAN  
Юнаки могли зіграти нічію але нам забили з положення 1 гол.

5 Гість  
Адмін,зроби чат світлим.

4 Адмін  
Анонс

Неділя. 08 квітня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена"

Чемпіонат області. 2 тур

Пробій - ФК Калуш

Городенка Калуш

Початок: юнаки - о 14 год., дорослі - о 16 год.

3 Адмін  
Виїзд до Надвірної у неділю о 12 годині.

2 Адмін  
Завтра подам склад юнаків та дорослих.

1 sd  
напишіть склад хто грає за юнаків?

Ім`я *:
Email *:
Код *: