Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2012 » Серпень » 18 » Чемпіонат області. 18 тур.
20:47
Чемпіонат області. 18 тур.



19 серпня 2012 року. Угринів. Стадіон "Сокіл", 50 глядачів.


                                             "Сокіл" 3-1 "Яспіль"

Гол в Ясполя: Гавучак

Ясенів Пільний:  12. Андрій Федюк, 8. Антон Гловацький, 14. Ігор Яків’як, 4. Леонід Українець, 13. Ігор Конопада, 12. Дмитро Куташ (Анатолій Киюк), 7. Сергій Шпільчак (к) (Василь Дмитрук) , 16 Андрій Гринишин (6. Микола Дердюк) , 21. Вадим Українець, 3. Назар Петрук (18. Мстислав Тарас) , 17. Іван Гавучак.

        Ще за дві години до гри ми не знали остаточно де будемо грати, оскільки за попередньою інформацією матч мав відбуватися на "Русі", але в останній момент вирішено було грати в Угриневі, тому ще за годину до матчу у спішному порядку наводили розмітку, хоча сам газон так і скошений не був, а футболісти мучились у таки досить високій траві. 

       Гра розпочалась досить жваво і проходила у досить високому темпі майже до кінця матчу. Уже в дебюті зустрічі "Яспіль" мав виходити вперед. Після навісу зліва Гринишина не зміг влучити у ворота Гавучак і м`яч просвистів над поперечиною. надалі  господарі більше контролювали гру і після двох помилок у захисті реалізували свої виходи один-на-один з Андрієм Федюком. До перерви гостям вдалося забити гол, але судді його не зарахували, бо "м `яч не був у сітці воріт"... хоча воротар "Сокола" викинув його з воріт, коли той був більше як метр за лінією. 

       У другому таймі "Яспіль" міг зрівнювати рахунок, але наші нападники не використали двічі виходи сам-на-сам з стражем воріт "Сокола", який того дня творив чудеса у воротах. Було ще декілька зручних нагод і в інших гравців гостей, але бракувало влучності. А "соколята" своєю нагодою скористались, розігравши двоходівку і м`яч втретє затріпотів у сітці гостей. Після цього Гавучак таки свого шансу не упустив. Отримавши пас з глибини поля, Іван вийшов на побачення з воротарем господарів, обіграв останнього і в порожні ворота встановив остаточний рахунок.

      Ще в даному матчі не можу не сказати про дуже грубу гру господарів, які били яспільців по ногах і досить часто фолили, за що заслужено отримали 4 чи 5 попереджень.

      Свій наступний матч "Яспіль" проведе удома проти чинних чемпіонів області - коломийських "КАрпат", але про дату та час ми повідомиио пізніше, оскільки коломияни 24 серпня гратимуть у фіналі кубка області.```

Юнаки - 7:0

( Фотозвіт буде пізніше)

Переглядів: 978 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 333  
та городенківські боліли і в першому колі поливали коли команда ше не погано грала,то не болільники а тупі селяни!

1 іван  
яспільці грайти свій футбол а на негаивні коментарі незважайе успіху вам і удачі

Ім`я *:
Email *:
Код *: